+1 yılRezil falan olmasın sadece kafanda öyle olduğunu sanıyorsun. Bence bir erkek için güzel şey utangaç biriyle beraber olmak. İlerde zaten monotonlasak olsun başlarda alisana kadar ne olacak ki. bir süre sonra gülüp ne kadar malmisim diyecen bu halini hatirlayip 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya. vallahi hep bahanelerle red ediyorum soğumaz benden inşallah
+1 yılBoşa süsleme bu adama
050 Yorumla
Soran+1 yılben im utandığımı biliyor. bana anlayış gösteriyor biran ben kötü hissettim o değil
- +1 yıl
Tam bir öküz bu adam
- +1 yıl
Seni o durumda dalgaya alması çok ayıp
Soran+1 yılneden.😂😂
Soran+1 yılilk gecem bir az sorunlu geçti. o yüzden benn biraz korktum ve utandım o da bana anlayış gösteriyo yardımcı oluyor neresi öküz
- +1 yıl
Bırak ya karın sana süslenmek için sürpriz gecelik alacak oda kıs kıs gülecek bu mı anlayış
- +1 yıl
Sadece gecelik almadım yerinde olsam
Soran+1 yılgüldü ama yani böyle bu gülüş sanki mutlu gibi sonra madem aldın gece giy bunu aşkım dedi sonra öptü çıktı 2 saat önce de mesaj atmış işte öyle galina etkilendi 😂😂
Soran+1 yılbana sürekli iltifat edior hediyeler alıyor birlikte oyun bile oynuyor plestieşin sonra kitap okuyoruz dışarı çıkıyoruz arabada müzikle kopuyoruz ben ona masaj yapıyorum ama o işe gelince ben utanıyorum alışamazsam doktora gidicem
- +1 yıl
PlayStation ödülü olarak sana mükemmel bir gece de bakalım nasıl oynuyor
- +1 yıl
Çamaşırda almalısın bence sadece gecelikle olmaz
Soran+1 yılya çeyizimde mağaza var sadece 7 çeşit geceliğim var çok çamaşırım var ben bu gün geleni ayrı beğendim çeyizime bir sürü benim annem de onun anneside almış biz de aldık ablamla çamaşırım var çok
Soran+1 yılmağazayı örnek verdim çok anlamında ama işte çok gecelik çamaşır vat çok gecelik vr ama onları giyecek bir karı yok 😂😂 ben hiç giymedim 2 haftadır. eşorfmanla ayıcık li pjamayla geziyorum
- +1 yıl
Ne kadar oldu evleneli
Soran+1 yıl2 hafta biticek pazar günü yalnıza 2 kere yaptık birincisi kızlık zarı bozuldu devam etmedik çağırdı yanına ama ben bahane uydurdum o da altan aldı 3 kere bahane ile reddettim ilk 3 gün kandan sonra ben korktuğum için anlayış gösterdi sonrw yaklaşmaya başladı 1 kere oldu gerisi bahane çünkü utanıyorum doktora gidicem biras daha devam ederse
- +1 yıl
Bence doktorluk bişeyin yok sorunu biliyorum ben onu aşarsanız sorun kalmaz
- +1 yıl
8 yılın deneyimi diyelim 😅
Soran+1 yılinşallah eşimi bunaltmadan aşarım vallahi baktım bu sitede yeni evli insanlae her gün yapıyorlarmış biz iki haftada sadece adam gibi bir tane erkek o bieaz dahs hassas istiyor ve olmuyor onu üzmekten korkuyorum umarım aşarım hemen mutlu ederim on6
- +1 yıl
Yazıcam çözümü ama ulu orta olmasın diyorum
- +1 yıl
Gizliden çıkarmısın
- +1 yıl
İnan başka bir. Düşüncem bekletintim yok yardımcı olmak istedim sadece karar senin
Soran+1 yılo yüzüden değik ama abi kdndi isminle sormak istmedim burdan olursanız sevinirim
- +1 yıl
Biraz +18 soru kalkar diye yazamıyorum
- +1 yıl
Güvenmiyorum dersen saygı duyarım elbette ama yazık ikinize de
Soran+1 yıltam olarak cümleleri söyleme abi biraz dahs terbiyelerini seç çünkü özelden konuşamam
- +1 yıl
Sonra işin boyutu değişir erkekleri dizginlemek gerek yoksa kayar başka yana
- +1 yıl
Özelden konuşunca sana sarkacak değilim bak 7 exper olmuşum daha bir kişi rahatsızlık vermedim
- +1 yıl
Kararlısın konuşmamaya anlaşıldı 😣
Soran+1 yılo yüzden değil abi gizliden çıkmak istmeiyorum
- +1 yıl
Gizliden çıkmadan bana yazabilirsin sadece ben bilirim kim olduğunu
- +1 yıl
Yardım istemek için sormadın mı soruyu neden utanıyorsun
- +1 yıl
Sen bilirsin daha üstelemiyorum
- +1 yıl
Bak anlaşıldı yazmıycan burdan yazıyorum
Soran+1 yılsiz bilirsiniz abi
- +1 yıl
Ön aşaması oluyor mu yoksa direk başlıyormusunuz
- +1 yıl
Yaz diyorsun cvp vermiyormusun sende
Soran+1 yıloluyor tabiki beni rahatlatıyor canım acımasın diye
- +1 yıl
Peki ıslanıyormusun
Soran+1 yılevet zevk alıyroum sevişikren kendimi bulutların üzerinde hissediyorum ama utanıyorum ona belli etmiyorum
- +1 yıl
Utanma sebebinin ne o senin kocan helalin
Soran+1 yılalışıcam
- +1 yıl
Acı mı duyuyorsun
Soran+1 yılhayır utanıyorum sabahtan beri ne anlatıyorum
- +1 yıl
Anladım eşinin amlaşods bir yere kadar haberin olsun
- +1 yıl
Anlayışı yazmak istedim
Soran+1 yıldün ona sürpriz yaptım. gecelikle mutlu oldu Bişeyler geçti aramızda sonra işte baya mutlu ettim sabahtan beri mesaj atıyor kahvaltıyı kendi elleriyle yedirdi 'ye benim güzel aşkım diye diye. sonrw mesajlar atıyor birde sabah papatya göndermiş. utanmıyıcam dedim bir sürü cilve yaptım adam delirdi atık ama mutlu oldu
- +1 yıl
Aferim 😅😉 böyle devam işte
Soran+1 yılböyle beni daha çok sever demi
- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
tşkler
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekingen utangaç olmak iyidir. Sevincinden gülmüştür sjsksj :D
151 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı yazmışki yemek yerine seni yiyicem sapıttı galiba iyice 😂 ilk hafta ben mutfakta iş yaparken popama vurdu ben şoka girdim bunlar normalde benmi anormallim yoksa
Cevap sahibi+1 yılhayır normal şeyler ya alışırsın yakında :D :D
Soran+1 yılya ben anormallim bence de ilk hafta duştan çıkıp yanında üstünü giydi ben arkamı döndüm 😂 onun yanında giyiniyorum odayı kitliyorum kızıyor bana 😂 o çok rahat yanında her türlü geziyor benmi çok anormalim
Soran+1 yılilk birliktelikle elini vajinama göğsüme sürünve ben napıyorsun diye bağırdım o da sen rahatla diye bana bırak dedi düşün çok utangacım
Cevap sahibi+1 yıl:D :D haha of yaa evlilik böylemi ya aboo bende aynı senin gibi aşırı çekingenim bence anormalsın kocan sonuçta bende anormalim :D
Cevap sahibi+1 yılahahaha :D :D ama kocanı çevirirsin günah :D
Soran+1 yılben o gelenden hemen umuyorumki yaklaşmasın 😂 evlenince uygula ama ben çok çekingenim ilk zaman öpüşüoruz karişılık veremedim. sonra bana dediki hadi beni soy bende cevap vermedim tişörtünün çıkarmaya çalıştım yüzüne bakmadım heran utandım sana yardımcı olurum evlenince. ben atlatırsam
Cevap sahibi+1 yılAllah yandım vallahi off :D :D atlatırsın ya :D :D ayyy
Soran+1 yılsen çekingensen ben ne oliyim bu 😂 ben evlenmeden önce bunları hayal bile etmeye utanırdım
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi asla öyle şeylr düşünemem evlenince neyapcam ya sen nasıl evlendin bacım :D :D
Soran+1 yılya işte üniveriste iki deyim işte ortak bir dersim olan -bir kııznn abisi geldi yaşım 19 tam sonra kız derteydi ona sunumunu verecekmiş abisi evde unutmuş bende dedimki ben veririm isterseniz kardeşinizle ortak dersimiz var sonra o da teşekkür etti sonra ben verdim kıza ertesi gün tekrar geldi bana meraba dedi bende yine kardeşiniz bişey mi unuttu ı dedim hayır ben sizin için geldim dedi anlamadım dedim sonra işte dün b2nim çok önemli bir işim vardı siz olmasaydınız bekleyecektim teşşekür ederim dedi sonra beni karseşine sormuş o ben kardeşi buluştuk öyle öyle sevgili olduk tam sevgililiğin 3 haftası oldu ben o zamanda çekingenim tabi sarılmam öptürmem 😂 sonra yemeğe çıktık bana evlenme teklifi etti bende reddeddim okduğumu söyledim sonra ertesi gün okulunun evlenmemize mani değil dedi beni ikna etti
ıçsonra bend e aileme danıştım söyledim evet dedim o da söyledi nişan yaptık sonra evlendik. sonra ilk gece odaya geldik bana dedi ki hazır değilsen sonr olsun bende banyoya gittim tefondsn mesaj attım dedim bu gün olsun sonra daha çok korkarım sonra ama önce duşa giriyim makyajım aksın dedim gelinliğimi kendim çkardım sonra duş aldık ayrı ayrı sonra eşofrmanlarımı giydim telefondan kedi videoları izledik sonra öpmeye başladı beni ben karışık veremiyorum utandım sonra boynumu öpmeye başladı azımı yüzümü karım olucaksın az sonra dedi seni çok seviyorum uzun zamandır bu anı düşünüyorum senin benim olmanı dedi ben tabi utançtan ölmek üzereyim sonra öpmeye devam etti sonra beni kucağına aldı öp beni dedi bende öpmeye çalıştım sonra da soy beni çıakr tişörtümü dedi bende çıkarmaya çalıştım sonrw o da benimkini çıkardı sonra göğsümü ellemeue başladı sonra öpmeye sonra bana da sende beni öp dedi bende öptüm sonra öpmeye devam etti ben dokınva bağırdım ilk sonra öpmeye başladı iç çamaşırımı çıkardı utançtan ölüyordum
Cevap sahibi+1 yıl:D 3 haftada tanıştığın bir adamlamı evlendin
Soran+1 yılüst iç çamaşırımı çıkarınca öpmeye devam etti göğüslerimi göbeğimi belimi sonra ben biran kendimi bulutlarda gibi hissettim sevdiğim adamın dudakları bedenimde geziyordu tabi belli etmiyorum zevk aldığımı sonra elini alt iç çamaşıra attı ve ben bağırdım sonra sakin bu seni rahatlatıcak dedi sonra okşamaya başladı ilk defa kendim bile nadir dokunduğum organımı biri okşuyordu sonra ben ter içinde kaldım eşorfmanımın altını çıkardı kendininkinide çıkardı sonra bacaklarımı öptü oranı öpmesine izin vermedim vermemde sonrw alt iç çamaşırımı çıkardı ve ben o an ölmek istedim gözlerimden yaş akıyordu ateş tutku utanma birbirine karıştı sonra bana hazırsın demi dedi bende nasıl anlıyorum dedim o da dediki titritormu organın dedi bende gözlerimi katappum ve eşim kayganlaştırıcı sürdü o anda ölmek istedim sonra yavaşça girmeye başladı zor oldu sonrw kan gelmedi çekti bir daha sonrw bir daha geldi ve ben ağlamaya başladım canım yandı sonra bana bitti gülüm tamam dedi sonra eline ıslak ben onu n organını görmedim ilk seferde gözlerimi açmadım hiç sonra bir peçete ile benim vajinamı ve kendi organını sildi sonra ben ağlıyordum sonra beni rahatlatmaj için öptü sonra duşa ilk ben girdim sonra o işte by benim ilk gecem merak tasın diye anlattım böyle olaylı geçti
Soran+1 yılyok olum o sevgili kalma süremiz 1 yıl nişanlı kaldık
Cevap sahibi+1 yılAllahım bana yarıdm et :D :D şimdi sen nasıl utanmışsın
Cevap sahibi+1 yılnişanlıyken öpüşme vb oluyomuyydu
Soran+1 yılhayır tabiyki asla öptürmem yanaktan öperdi ama adla dudaktan öptürmedim aslında evlenmemize iki hafta kala evi diziyoruz işte bende yeni süs eşyası aldım evime koyiyim gittimki orda yatıyor sonra ben burdaki kaldın dedim evey dedi gel yanıma dedi uyulaım beraber bende olamaz dedim sonra yanına yatırdı sadece öyle uyydyk yarım saat ben uyumadım o uyudu sonra bana elleriyle melemen yaptı sonrw yengem geldi 😂 beni merak etmiş bende dedim bizde yemek yiyorduk en fazla bu oldu
Cevap sahibi+1 yılAyy ya çok tatlısın :) :) yanısında yatmışsın sadece helal :D
Soran+1 yılilk geceden sorma bana kahvaltı hazırlamıştı sonra işte benim bieaz vajinam ağrıdı belli etmedim ama o anladı sıcak su torbası koydu arama sonra dizine yatırdı beni ben bu gün diğer günlerden farklı bir gündryim sevdiğimin gözlerine bakarak uyandım dedi sonra saçlarımı okşadı ve ben ondan özür diledim dün geçe ki hareketlerimden önemli değil aşkım alışıxaksın seni anlıyorum dedi duştayken ağladım ama sonra onunla güzel vakit geçirdik diyorum ya bie birimize çok yakınız da ben o işe gelince utanıyorum bir tel 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D :D ayy yaa ama yüzüne bakınca utanmıyormusun
Soran+1 yılyok artık o kadar da değil sevdiğim o benim ikinci kez de nasıl oldu biliyormusun işten erken gelmişti bende kulaklıkla duvar siliyorum zili duymadım sonra anahtarla girdi sonra beni korkuttu sonra odaya gitti kapıdan bana bağlıyor ben de yine kulaklık var duymadım sonrw yastık fırlattı bana gel dedi bende bakışlarından bir fesatlık sezdim yok işim var dedim ya gel dedi ben yol dedim o gel ben yok sonra geldi beni kucağına aldı odaya götürdü dedi ki seni çok özledim bende dedim ki ay çayı açık unuttum sonra yok unutmadın dedi güldü sonra bende yere baktım konu değiştiriyorum başımda da yazma var karadenizliler gibi bağladım temizlik yaparken açığım normalde dedi ki çok tatlı olmuşsun sonra yazmayı başından çekti saçlarım dağıldı. sonrw elini yüzüme attı beni özledin mi dedi bende cevap vermedim tekrar sordy başımı salladı sonra dedimki elim deterjanlı bir yikiyim yıkadım sonra geldim yanına seni çok özledim biliyorsun demi dedi öptü bende yapma dedim o da neden dedi bende bişey demedim sonra öptü ağzımdan sonra beni yatağa yatırdı sevişti gerisi malum o anda da utançtan öldüm ama yalan ypk çok zevk aldım bağırmamak için kendimi zor tuttum. zaman dursa da eşimle öyle kalsak istedim çok güzel hissettim kendimi ama ellerimi yüzüme kapadım sonrw bitti eşim kalktı ilk kez organını gördüm ve dedi mki içimden bu şey benim küçük deliğime nasıl girdi dedim korktum sonra duş aldım dışarda yemek yedik alışveriş yaptık sonra uyuduk o gün çok özel di benim için ama o günde utandım bu günde
Cevap sahibi+1 yılAllah kız nasıl uzun yazıyorsun ayy akıcı anlatmışsın güzel birşey aslında ama işte evlendiysne yapcaksın :d
Soran+1 yılya ben sana anlattım ki benim gibi utangaç olma bana biri anlataydı böyle mi olurdum
Cevap sahibi+1 yılİşte belki sayende utanmam Allah razı olsun :D :D ama bana çok var
Soran+1 yılgelicek bir saate hala giymedim giy demişti o geceliği mesajdaysa üstünde hayrl bile edemiyorum dedi giymesem mi acaba
Cevap sahibi+1 yılgiy bence ya sevinsin adam günahtır
Soran+1 yıl5 gün oldu bu gün. 5 gündür ilişki yaşamadık bahanelerke reddeddim hep soğumaz benden umarım
Cevap sahibi+1 yılböyle yaparsan soğur bugun mutlu et onu bence
Soran+1 yılkolaymı utaniyorum bak annesi gilde şu an ve yazmışki 1 saate gelicem haberin olsun adam çoo sevindi heralde tabi 2 haftadur ayıcıklı pjama ile geziyorum gecelipi görübce şok odlu 😂
Cevap sahibi+1 yılayy yazık giy yaa
Soran+1 yılnasıl durucam her tarafı açık birde kırmızın azcık değilsen götüm gözükücek utanıyorum sana yanında giyiniyorum bile diyorum arkadaşım dedi ki bu gece utancını yen kendini ona bırak
Cevap sahibi+1 yıldoğru demiş topla kendini hazırlanmana bak :D
Soran+1 yılya deniyicrm giyicem yapabilirim ne varki herkes yapıyor sana sonrasını analtırım umarım rezil etmem. geceyi
Cevap sahibi+1 yıletmezsin ya niye etcen hazırlan iyi eğlenceler
Soran+1 yılutangaçlık çok kötü bişey sen kendini düzelt yine bana anlayışlı koca denk geldi
Cevap sahibi+1 yıldarısı benim başıma :D işte en büyük sorun utangaçlık
Soran+1 yılinşallah canım
Cevap sahibi+1 yılneyse anlatmayı unutmazsın işallah iyi eğlenceler ;) ;)
Soran+1 yıldaha giymedim şimdi gidiyorum söz veriyorum anlatıcam
Cevap sahibi+1 yılanlaştık ozaman giyin çabuk gelir :D
Soran+1 yılgiydim
Cevap sahibi+1 yılGece nasildi 😂😂
Soran+1 yıleşim in pasları açılmış. ilk geldiğinde giymedim. beraber çay içtik. bişey demedi sonra geç oldu yatalım ben yatağın çarsafını değişip seni çağırıcam dedim tamam dedi sonra içime kırmızı iç çamaşır giydim üzerime o geceliği azcık allık saçlarımı taradım dudağıma çilekli nemlendirici sürdüm bağırdım gel uyuyalım çarsaf hazır diye o da tamam dedi sonrw ben kapını arkasına geçtim o da girdi beni görmedi ilk arkasını döndü şok geçirdi güldü sonra çok seksi görünüyorsun dedi sonra bende yakaştım tam öpecekken ağzımı kendimi çektim sonrw cilve yaptım göz kırptım dokunup kaçtım yanlışla göğüs frikik verdim sonra hadi artık gel dedi bende no dedim sonra kahkaha attım sonrw yaklaştım beni istiyormusun dedim evet dedi özledim mi dedim evet dedi artık gel dayanamıyorum dedi biraz cilveyi abarttım sonra öpüştük üzerini çıakrdım beni yatağa yatırdı sonrası malum. ilişki sırasında ona güzel cümleler kurdum harikasın kocam en mutlu olduğum an senin kolların erkeğim benim dedim ve kendimi tutmadım inledim bu sefer o da çok mutlu oldu sonra üst üste iki kere yaptı tahrik edici şeyler söyleyip tahrik edici davrandım çıldırıyordu zevkten titredi ilk defa eşimin organını elledim ibende bu sefer ölü gibi yatmadım aktif oldum üstüne çıktım göğsünü öptüm üstünde ilişki oldu sonra bitince işte üzerime geceliği taktım yanında oturdum nerden öğrendin böyle dedi bende bende bir kadınım sadeve çok utanıyordum dedim o da çok mutlu olduğunu söyeldi harika bir gece olduğunu ve huzurla yatıcağını beni çok sevdiğini söyledi sonra sarıldı bana uyuduk cesaret ettim ve oldu eşim beni çok mutlu etti. dün. bende onu ama gerçekten aldığım zevk inanılmazdı. eşim nasıl bir erkek hayranım ona sabahtan beri mesajlar atıyor seni çok seviyorum bir istediğin var mı 1 saat öncede bana papatya göndermiş. sabah giderken de çok mutluydu bir türlü ayrılamadık öpmekten elleriyle bana bal pekmez yedirdi benim güzel karım givi bende ona yedirdim ve dedimki kuvvet olsun gerçi pek ihtiyacın yok dedim 😆 sonra gitti
Soran+1 yılutanmamaya çalıştım oldu artık utanıyorum. böyle eşimi mutsuz ediyor dum şimdi mutlu
Cevap sahibi+1 yılSimdi ne guzel hep oyle ol
Soran+1 yılo kadar yazdım yorumun bu mu kanka 😆
Cevap sahibi+1 yılYaa kanka bee 😂😂tebrik ediyorum seni utancini yenmisin
Cevap sahibi+1 yılBenim senin gibi uzun anlatma yetenegim yok 😂
Soran+1 yılyaşayınca anlarsın
Cevap sahibi+1 yılaynen yaa :D
- +1 yıl
Şimdi ne durumdasıniz mera ettim benzer aorunlar bende de var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kocan o senin utanmana gerek Yok. Sadece beklemediği bir şeyle karşılaşmış ve hoşuna gitmiş... Giy bu gece mutlu etsin sabaha kadar
011 Yorumla
Soran+1 yılaa bak bu olabilir bencede benden bunu beklemiyordu gerçekten bir az benim istekli olmam hoşuna gitmiş olabilir. ama işte ben bu utangaçlığı alsammı
Soran+1 yılya çağırınca bahane buluyorum sürekli. araştırdım ilk zamanlar oluyormuş sonra kadınlar tam olarak adepte oluyormuş
Soran+1 yılilk gece gitmedi zaten devam etmedi kan dan sonra sonrw ikincide hoşuma gitti ama bağırmamak için kendimi tuttum sonra işte ne hissettin dedi ben de hiç dedim. zamanla alışıcajsın üzülme dedi sonrw bir kere dahs geçti aramızda işte çok utanıyorum sanki ayıp gib
Soran+1 yılgel bide bunu utangaçlığıma anlat iki kaftadıe ayıcıklı pjama ile geziyorum adam geceliği görünce şoka girdi 😂😂
Soran+1 yılkorkuyorum eşimi üzmekten. istiyor ve ben karşılamıyorum böylr yapmaya devam edersem soğuyxaj diye korkuyorum sonuçta erkekler biraz daha hassas düşünsene yeni evlisin ve her istediğinde karın bahane ile reddediyor. onu sevmediğimi istemediğimi düşnmesinden korkuyorum o yüzüden fıkır için soru-yorum
Soran+1 yılumarım inşallah öyle olur
Çaba gösteriyorsun düzeltmek için, bu hoş bişey. Muhtemelen kapalı olmalısın.
017 Yorumla
Soran+1 yılben alışıırm inşallah
Soran+1 yılöyle ama yeni evli genç adam evde karısı var bahanelerle red ediyorum kadınına dokunamıyor bana anlayış nereye kadar 2 hafatsa bir defa yaptık yeni evliler her dakka yapıyorlar ama çok utanıyorum nabyiim o da anlayışlı ama nereye kadar
Soran+1 yılbende anlamıyorum herşey de paylaşırız konuşuruz benle dedikodu bile yapar saçmalarız savaş oyunu bile oynarız ama o işe gelince ben bahane üretiyorum utanıyorum doktora baş vurmayı düşündüm eşim kuruyucak 5 gündür sürekli bahane üretiyorum allah affetsin beni
Soran+1 yıldeniyicrm utangaçlığıma aşmayı işte bu gece açıklamaya yazarım
Soran+1 yılbursa benim gibi utangaç kızlae var utangaç olma sebebimiz böyle bize ayıp diye anlatmadıkalrından bilsinler ilerde sorun yaşamasınlar benim gibi ayıp olan bu değil o kızları ayıp diye cahil etmek
Soran+1 yılseninde bir dediğin bir dediğini tutmuyor az önce eşini düşün dedin şimdi takma diyosun 😂😂
Soran+1 yılben aynı fikirde değilim senle. ayıp değil bunlar hepimiz bu yolla dünyaya geldin
Soran+1 yıltamam
+1 yılSanırım birbirinizi yeteri kadar tanıyamadan evlilik yaptınız
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya seviyoruz ama işte ben çok çekingenim ama o beni her daim bu duruma alıştırmaya çalışıyor. ilk 3 gün yapamdık sonra kadın olduğumdada çok ağladım hassasım ve çok utangaçım her konuyu paylaştığım adam o sırada yabancı gibi hissediyorum alışamadım henüz o da bana saygı duyuyor
- +1 yıl
Sanki oncesinde kadin degildin bırakın su sacma sapan dusunceleri
- +1 yıl
Tuhaf
Soran+1 yılkadındım ama işte ilk ilişkide kan gelince kendimi çok tuhaf hissettim çok utandım eşim bana bu durumun normal olduğunu ve aşılacağımı söyledi.
- +1 yıl
sacma sapan bir baskiyla kendinizden korkuyosunuz hiç mi vucudunu merak etmedin hic mi arastirmadin biraz bilgin olsa bu sekilde olmazdin
Soran+1 yılbiliyordum ama ben hiç kendi vücuduma bile dokunamazdm. bilgim var üniversite okuyorum ama işte biraz utangaç bir yapım var ve eşim e iki yüzlü givi görünmek istemedim
Sevinmiş adam ondan gülmüş karısı onun hoşnutluğu için uğraşıyor adam mutlu olmuş niye gülmesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yani sen anlamadın o sandıklı ben istiyorum heralde 😂😂 hani hep utandığım için red ediyorum ya o nedenle dedim
Senin gibisini bulmak zor banada lazım senden bı tane
03 Yorumla
Soran+1 yılutangaç bir eşin mi olsun istiyorsun
+1 yılsende biraz ozguven eksikligi var. istersen konusalim
02 Yorumla
Soran+1 yılöz-güven eksikliğim var ama siz burdan söyleyin
- +1 yıl
bak yine ayni sey. burdn olm malesef
+1 yılhahha kocan iyice utandırmış seni 😂
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 saate gelir geceliği giymedim henüz giysemmi
- +1 yıl
giy giy 😀
Soran+1 yılutangaçım ya şimdi nasıl karşısında o mini şeyle durucam mesaj etmiş üzerinde hayel bile edemiyorum diye sabahta aldın madem giy gece bunu dedi utanıyorum
Soran+1 yılşimdi o şey sandı o geceliği alınca ben istiyorum sandı heralde
- +1 yıl
sen istedin sansa nolur? kocan değil mi istemiş bile olsan kime ne ;)
Soran+1 yılya ben utandığım için red ediyorum bahane ile hep kocam da yani erkek cinsel isteği oluyordur düşünsene evlisin karon utandığı için dokundurtmuyor anlayış göster iyor ama nereye kadar. 2 haftada adam givi bir kere yaptık yeni evliler her vakit yapıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama istersen insan eşinden utanır mı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir konuda utanmam ama bu konuda daha yeni olduğum için utanıyorum yanında giyinemiyorum duşa beraber girelim diyor bahane üretiyorum utanıyorum çünkü
+1 yılEşinin hoşuna gitmiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılakşam nereye kaçsam diye düşünüyorum. utandım bir kere
- +1 yıl
Biyere kaçma sana daha çok bağlanır
Soran+1 yılya giymiyicem akşam utandım çok
- +1 yıl
Alışırsınız bence giy ona ısınırsın
Soran+1 yılya benden böyle isteksizlikte soğumaz demi
- +1 yıl
Yok
- Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılUtanmak çok güzel bir şeydir 👏👏
01 Yorumla
Soran+1 yılkocamdan dami adamı utanıyorum diye bahanelerle red ediyorum hep erkek o cinsel ihtiyacı oluyor evli ama karısı izin vermiyor dokunmasına kendimi kesmek istiyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın 18 falan mı 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım çok utangaçım ya daha utancımdan babamlara gidemedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoyunmaya utanmadinda giymeyemi utanacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılne soyunması o anda utancımı bir rabbim bilir bir ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanacak bir şey yok
012 Yorumla
Soran+1 yılya dahs dün gece öperken beni utanıyorum ama alışıcam kusura bakma dedim o da olur öyle alışırsıj seni anlıyorum dedi sabahına gecelik 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsorun değil bunlar
Soran+1 yılya ben böyle isteksiz kocamı soğutmam inşallah yeni evliler her gün yapıyorlarmış ama ben türlü bahanelerle kaçıyorum o da anlayış gösteriyor ama üzmek istmeem onu
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar olur öyle
Soran+1 yılalışmazsam doktora gidicem ben zevk alıyroum ama utanıyorum utancımdan ses bile çıkarmıyorum çok utanıyorum. bu iş te
Cevap sahibi+1 yılzamanla aşarsın bunu doktorluk bir şey değil
Soran+1 yılumarım ilk başta vajinmus var sandım ama yapınca anladım ki utanıyorum normalde de utangaçım derdimi bile anlatamam.
Cevap sahibi+1 yılmesaj kutum açık yazabilirsin sorun değil
Soran+1 yılakşam giy dedi ama giyemem
Cevap sahibi+1 yılgiy ne olucak
Soran+1 yılayy utançtan ölücem neyse
Soran+1 yılgüncellemeye yazıcam ne oldu
Cinsel Yaşam konusunda 27,4b cevap paylaştı. Olur öyle rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılalışırım ilerledikçe
Gizli Üye(30-35)+1 yılGulmesi hosuna gitmediyse soyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri