Ya şampuan falan da aldım ama, ne yapmak lazım kel kalmamak için acaba bilen var mı? Güzel ve denenmiş, samimi cevaplar arıyorum.
Bu konuda çok hassasım, şakaya gelmem!
Bu konuda çok hassasım, şakaya gelmem!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte hassas bir yapın var o yüzden stresten dökülüyorlar. Biraz rahatla gevşe, bu konuda falan saka kaldırmayı dene, sonra stress azalınca saçlar da kafada kalıyor işte.
En azından daha uzun süre kafanda kalıyor. benim üniversite yıllarında çok dökülürdü...çok sinir bozucuydu. sonra büyüdüm adam oldum stresim azaldı, rahat bir kişilik oldum...bir baktım saç dökülmesi durmuş...
çoğu stress kökenli bu olayların diyorum...bir de abuk subuk jöle şampuan gibi kimyasalallar yerine doğal yeşil sabun kullan...bir de saç asıları var. onlar da güçlendiriyormus
Aslında kellik konusunda şöyle bir sorum olacaktı, aileden gelen bir kellik var mı? baban amcan daayın deden gibi eğer varsa %60 ihtimalle seninki de öyle olur ama yoksa bu sadece geçici bir şey diyebilirim
geçen de konuşuldu bu tekrar ediyorum RUŞEYM çok iyi geliyor aktarlardan bulabilirsin 5-6 lira civarında 1 haftada dökülmeyi kesiyor. sabahları aç karna sütle ya da yoğurtla beraber içebilirsin yemeklere katabilirsin.
Cevap
1Cevap
Bu konu biraz senin şansına kalmış çünkü kiminde işe yarayan şampuan kimisinde daha çok dökülmeye neden oluyor.Ben bioxcin,hc,bitki derman gibi ürünler kullandım hepsi daha çok döktü saçımı.Bıraktım kendi haline artık.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar