acayip uyuz oldum bu duruma :)
her neyse benim zaten platonik aşık olduğum bir kız vardı zaten karşılığı olmasada küçük bir inahet etmiş oldummu ben şimdi :) :) :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi internetten izledim.Evlenmiş ve ayrılmış bir kadın ama çok hanım, güzel ve oturmasını kalmasını bilen birine benziyor .Bahtı açık olsun.Umarım son evliliği olur.Bir zamanlar Esra Erola gülenler belki kısmetini orada bulacak.Oraya evinizin tapusunu işiniz yoksa, paranız yoksa sakın çıkmayın.Kadınlar işi olmayan, evi olmayan güvencesi olmayan erkeklere dönüp bile bakmıyorlar hatta elektrikte çekmiyor ve almıyor çoğu .Hakkınızda hayırlısı olsun :).
güzel kız yaşından olgun duruyor.. ama saçmalık ya şu tv programları yaşın kaç daha hem..
daha evlenmeden çocuk doğurmadan göbeği bağlamış. bide buradaki tvye çıkmış süslü hali. öylede düşünmek lazım. (hiç izlemedim sadece fotoya göre yorum yaptım)
ovvv :) valla kardeşim bir arkadaşım vardı. samsunda. nasıl derler. kucaktan kucağa gezen kaşar diye adlandırılan. evli olan patronuyla adı çıkmış vs vs vs. bir kız. bu programa çıkmış. ben programı izlerken aa ne iyi kız güzel falan diye düşünüyordum. sonra muhabbet geçti. meyersem benim arkadaş bu kızı reelden tanıyomus. ve şok olmuştum. kimin ne olduğunu bilemeyiz özelikle tvye çıkıp kendini tanıtıyorsa hiç bilemeyiz :) ama kısmet. :) sanırım seninki sadece tvde görüp begenmekle alakalı bişey
evet efendim şimdi aslın hanımın yeni talibi geliyor alkışlarınızla buyrun yaman bey :D
9 canlı polat mı ? o zaman sana evet der:D
nedenmiş aa :D
ayrılmazsa ? birini bulursa. gecmiş olsun.
elin oruspusu yüzünden dünyadan ayrılmaya cehenneme gitmeye degmez
derim tabi esra erolda ne işi var corap degiştirir gibi koca eskitiyorlar utanma felanda yok 70 milyon kişinin karşısında kendilerini rezil ediyorlar sadece bu bayan için demiyorum hepsine.
bunlar koca aramaya degil gösteriş için amac tv cıkmak ünlü olacaklarını sanıyorsa salaklar :D
görücü evlilik karşıyım..aşk sevgi evlilk olsun lütfen ne öyle elektirik alamadım felan.. olmadı verelim 220 v
Cevap
29Cevap
İçten pazarlıklı hatun modeli.
Bu modelleri çok iyi bilirim.
Sağ kulak memelerinin altında ufak bir ben vardır.
Tüm seri sorunludur.
Güzel kadın Allah için. Ancak fotoğraflarından kendini beğenmiş gibi hissettim ben. Tabiki izlemediğim için bilmiyorum.
kız cok güzel tatlı makyajsız nası tabi ayrıca bu kıza anca behlülü getirmen lazım oda bunun farkındadır güzelim diye hep daha iisini ister ve güzelsen orda ne işin var bence şov reklam ve böyle kızdanda hayır gelmez
şifre yaşımız gecti bizim
5.resimdeki bakışı çok güzel.seksi bir bayan kalçalar göğüs falan baya bir seksi göstermiş.ama son resimde uyanık bir izlenimi var yani bu iş olmaz:)
burdurlu bir kız vardı o iyiydi naz mı neydi adı.
çakal seni nasılda hatırladın hemen.lan yengene neden kötü gözle bakıon :)
o kız ne oldu evlendimi haberin varmı?
oğlanın resmini bulsana bir merak ettim
Yüzü Güzel Ama Beyni Yok Çevresinde Onunla Evlenmek İsteyen 600 Kişi Çıkar Oda Çıkmış Tv e
programı basıp kaçıracaksan ks den gönüllü adam arıyosan bir el atarız be ya:D
Güzel kız saçlar makyaj hoş. abartılcak büyük bişey göremedim
Ben sevdayı daha çok beğeniyorum aslının güzelliği sıradan geldi :)
evet iranlı olan :) Ses tonu çok tatlı geliyo bana beğenme sebebim buda olabilirr ses tonu insanın görünüşünü etkiliyor:)
aynen öyle :D
Paran varsa ara oradaki kadınların %85 i zengin koca arayışında : )) aslında kadınların %90 ı zengin koca peşinde ama kalmıyoro kadar zengin yok ülkede :: )
cebindeki sağlamsa tipede bakmaz : ))
Ee ne yapalım?
Gidip talip mi olacaksınız? Haydi verdik oluru gidebilirsiniz...
Pavyondaki kons lara benziyor bu yaman insanı yoldan çıkarır kardeş :)
Direğe ağaca girersin:)
beter olur :)
lan şu hatunun ne işi var orda *mk .daha 25 yaşında bide .
doğru olabılır .
hoş alımlı bir kadın. orda ne işi var bunun onu anlamadım
buraya çıkanlarda akıl yok :D ya bunların çoğuna para veriyolar programa çıkması için :D bence vazgeç sen
Bu hanım kızımızın yaşı sana daha uygun. link
bu 25 yasındaysa ben 18 im. cok yaslı gösteriyor kesin duldur bu
hahaaa harbimi:)
kalk kanka gidelim sen ona git bende iranlı sevda hanıma gidiyim talip olalım :D
asık mı oldun ne ettın hemen gıt talıp ol kacırma tatlı kız.. :)
O ekrana çıkınca aşık olmamak için yüzüne bakmıyorum.
yazikk git konus seviyosan ;)))) saka saka bosver onu
Seviyorsan talip ol bence. Reddedilmek güzel bir duygu böyle rezil felan oluyorsun. Güzel yani.
esra erol ne kadar gıcık bir kadın ya :/ çok itici ...
Bugün (16 Eylül 2015) programa katıldım, Aslı'ya türkümü söyledim. Görüşlerinizi almak istiyorum :)
Güzelmiş.
Talip ol sen alırsın onu :)
Yaman ya tuba gitti veda etti gecen:)
Sana alalım bunu he ne dersin :) Ciğerkavuk .
Abi seviyosan git talip ol bence.
Talip olmanı öneririm :)))
Git o zaman talip ol knk.
sempatik tatlı birisi :)
Göbek bağımsızlığını ilan etmiş
yüzü güzel vücudunu beğenmedim
aşık oldum polat kardeş. gerçekten çok güzel
çok hoş güzel bir kadın :) yüzü bebek yüzü gibi
katmer katmer göbek gördüm sanki
yüzünde 10 kilo makyaj var tabi güzel geliyor size
3.resimmi :D
oraya çıkanların hepsi kaşarr oluyo saten
tuğba dan çok daha tatlı ve hoş bir bayan :)
Aslinda geyigine gitmek lazim:)
kadin gibi kadin bu iste bende bayiliyorm bu kadna
yaa bende cok uzuldum keske benide davet etse yakindan gorsem izmirdeymis:-)
ne zaman ıstıyoruz kızı kanka :)
bısey olmaz kanka belki gorurde sonra sana talip olarak gelir platonil asıgın :)
ismide şenay ha :)
kardesım hayat kısa platonık oldugun kıza besledıgın duyguları soylemelısın derım
yuz yuze veya yazarak ama soyle bence sonra pısman olmayasın
konus onunla kardesım :)
Tuba daha güzel bence. Gidecek misin?
Tuba gitti mi? Ne zamandır izlemiyorum tüh kaçırdım yahu :))
ekstra bir güzelliği yok standart kadın işte
evet kibar biri :D
Güzel Hatun
Eee gitt ozaman
çok güzelmiş
adam aşık olmuş
Çok hoş :)
burda hoş bayan sadece bir tane var orda sizsiniz hanım efendi çilek kadar masum '_':)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar