Kardeşimizi tebrik ediyorum. Olması gerekeni yapmış. Bunlar olmazsa milletin yakında karısına kızına saran tipler görülür. Herşeyin bir adabı vardır. Kocana tekrardan saygılar.
27 Yorumlaikiside haklı bence
Soran+1 yılbilmiyorum. olması gerken ne ben onun karısıyım ona aitim bakana niye saldırıyor bakınca ne oluyor yine ben kocamın karısıyım
Soran+1 yılya ama böyle ona yakışmadı. . her bakanı dövecekse bittik biz
Soran+1 yılben görmedim baktıklarını görsem ben durmazdım orda ama o ilerde telefonla konuşuyordu gelince gördü bir baktım bağırıyor siz kimin karısına bakıyorsunuz diye ben şok sonra ayırdık dayanamadım diyor şerefsiz diyor o nedenle kızdım
En İyi Cevaplar
+1 yılSaldırması yanlış, her bakana saldıracaksa işiniz çok zor. Bakılması daha da yanlış tabi ama gençlerin de tam çağı istem dışı bile bakarlar :(
05 Yorumla
Soran+1 yılya eşim çok kibar biri ama çok kötü bakıyorlardı dedi o yüzüden tutamamış kendini.
- +1 yıl
onlar ile göz teması kursa dahi yeterli olurdu bence.
belki de sizin görmediğiniz hareketler de bulunmuştur çocuklar, eşiniz de bunu görerek saldırmıştır.
Soran+1 yılsaçma bence ven zaten onun karısıyım baksalar ne olur
- +1 yıl
baksalar bir şey olmaz sadece bakarlar sonuçta. Ama yine de yanlış bir hareket bakmak var bakmak var.
Soran+1 yılbilmiyorum bende artık ona bakanlara sokak ortamında çingene gibi saç baş dalıcam
+1 yılhhahaha çok güzel bişey bencee demekkı güzelsin ve esın senı kıskanıyoo.. bu sayede degerını daha iyi anlamıstırr bence ıyıkı deee olmus...
01 Yorumla
Soran+1 yılona sa bakan var kardeşim bende onlara mo dalayım
+1 yılhaklı olan ben
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşin ruh hastası
Acil tedavi olsun
İki laf söyler geçersin
Saldırmak da nedir ulan.
Dağda mi yetişmiş bu angut?
Kendindeki eksiği mi kapatıyor şiddetle.08 Yorumla
Soran+1 yıleksikli 😂😂 eşim çok yakışıklı ve romantik adam bende onu çok kıskanırım ama hiç saç bai birine dalmadım
Soran+1 yıldayanamadı demekki bende dedim ama dayanamıyorum diyor
Soran+1 yılkocama bieaz daha hakaret edersen kaliteyi göstericem sana insan givi yardım istedik gel hakaret et demedik kendşne gel. ben sadeve haksızmıyım bunu öğrenmek istedim eşime kimse hakaret etemez
Soran+1 yılhakaret edemessin. görüşünü insan givi paylaş. senmisin bize az önceden beri düzgün konuşmadan davranış bozukluğundan bahseden dahs adam givi konuşmayı bilmiyorsun senin ne farkın kaldı şimdi senin ki dahs bete4 . bence insanları eleştirme hakkımız vat ama hakaret etme hakkın yok. kelimelerine dikkat et.
Bakışlarındaki art niyete ve sürekliliğe gçre değişir. . O an için var sistemi varsa bakalım kim haklı 🤔😂
014 Yorumla
Soran+1 yılben baktıklarını görmedim
Soran+1 yılkocam ilerde telefonla konuşuyor du sonrw bende bakıyorum kıyafet bir baktım eşim siz kimin karısına bakıyorsunuz deyip saldırdı sonrw ayırdıktan sonra mağaza sahipi sakinleştirdi o çoçuklar çıkardılar sonrw ben elindekini bıraktım sans inanmıyorum dedim çıktım arabanın önüne geldi sans bakıyorlar dı bakıp Bişeyler söylüyorlardı dedi. sonra küstüm ama ben baktıklarını görseydim orda durmazdım bu olayda olmazdı
Soran+1 yılgönlünü mü alıyım yani
Soran+1 yılşu siteye girerken kendimi haklı görüyorsun şu an kendimi katıl zanlısı givi hissetim 😂
Soran+1 yılya ben şu meselem bana diyorki pişman değilim diyor ya tutamadım kendimi diyor sonra ama pişman değilim bie dahs olsa bir daha yapardım diyor yoksa ben onu haksız bulmuyorum
Soran+1 yılmansam bilmiyorum. içimden bir ses altan al barış diyor biride ağırdan al burnu sürtsün diyor
Soran+1 yılya hayır tamam bağırsın. hakaret etsin yine bişey demem ama dövmek nedir ya. ben onun için endişe ettim neymiş onun karısına kimse bakamazmış ben onun karısıymışım beni korumak kollamak zodundaymış sanji ben kendimi koruyamıyorum.
Soran+1 yılya ne olursa olsun beni sebdiğini biliyorum. ama insan işte bende onu ç8o seviyorum ona bişeu olucak diye içim gidiyor biran ne bilyim. işte o yüzden kızdım ben kıskanmadı benim de hışuma gidiyor ama. bende ona ağır konuştum o bana konuşmadı. baya ağır konuştum şu an biraz pişman oldum.
+1 yılSen tabiki güzel alimli bakılacak kadinsin niye kocan bakmalarina engel olmuş ki ayip değil mi ama dimi ya kadın seviyo bakilmayi niye rezil edersinki
039 Yorumla
Soran+1 yılbakılmayı mi seviyorum. benmi ulan. bakılmayı sevmiyorum ama saldırmadı yanlış. ben evlendiğimden beti çık dikkat ediyorum giyimine kocamsuz bir yere gitmemeye kimsenin bana bakmasını istemem ama o çoçuklar eşini görmediler o ilerde telefonla konuşuyordu sonra gelince onlae7n bana baktığını görmüş ben görmedim görsem durmam orda uzaklaşırım
- +1 yıl
Napmaliydi sence ellerini kenan isik gibi baglayip buyrun gençler istediniz kadar bakın mı deseydi adam
Soran+1 yılböyle olmamalıydı ben onun için endişeleniyorum yoksa o çoçuklar kim ki
- +1 yıl
Erkek adam yapmasi gerekeni yapmis ben olsam öyle bir durumda bana tepki gostersen seni islak odunla doverim ne demek benim eşime birisi bakacak oda bana niye dovuyon die tepki verecek kusura bakma da anasini bellerim
Soran+1 yılne yapıyım yani gidip sağol diyip gönlünü mü alıyım. o da senin gibi pişman değilim diyor. gidip teşşekğr mü ediyim
- +1 yıl
Evet git gönlünü et adamın aslan kocamda bir ıkide kadinligini kullan gönlünü al ayip
Soran+1 yılbende ona çok bağırdım ya sen eşkiyamısın dedim kendşne gel dedim böyle davranacaksan nereye kadar dedim senden soğuyorum dedim kalbi yumuşarmı ne bilyim ben onun için dedim sen böyle konuşunca cidden bir kötü hissettim onu ğzmüş gibi
- +1 yıl
Üzmüşsün tabi adamı aklınız ermez hayra serre boş boş konuşursunuz öyle size değer veren insanları kendinizden soğutursunuz sonra kocam benle ilgilenmiyo ya
Soran+1 yılya ben onun için endişe ettim bende ona yolda bakan kadınlara saldırıcam artık. ve ayrıca ben soğutmadım endişelendim. o yüzüden bağırdım yoksa ben ona asi olmam
Soran+1 yılayrıca şimdi gönlünü alamam ben mutlaktayım o uyuyor uyandırıp özür mü diliyim 😂
- +1 yıl
Sabah seksi şeyler giy gözünü hoş et bir de ver gönlünü hoş et aklımın hepsini sana mi veriyim kiz
Soran+1 yılben cinselliği kullanarak kocamdan özür dilemem. ödül verir gibi. haksızsam güzel ve özür diler güzel sözler söylerim kadınlığı kullanmak acizlerin işi
- +1 yıl
Ne alakasi var eşini mutlu etmek acizlik mi
Soran+1 yılhayır değil ama barışmak için bunu kullanmak biraz saçma ben onun kalbini kırdım kalbini tamir etmeliyim. her istediğini yaptırmak için kadınlığını kullanan insanlae aciz
- +1 yıl
Tm biz erkekler için en önemli şey kadının içinde olmaktır hele bide atesliyse herseyi hatirlamamak uzere unuturuz
- +1 yıl
Kalp kırıklığı üzüntü bisey kalmaz
- +1 yıl
Bide özelden yaz herşeyi aleni burda konuşmayalım
- +1 yıl
Hem sana yine bir kaç tio vereyim de kullan
Soran+1 yılben hiç barışmak için bu yolu kullanmadım. kocama bir gğlüşüm yeter diye düşünüyorum 😂😂
- +1 yıl
Özelden yazsana bana
Soran+1 yılbu arada evliysen Allah kadına yardım etsin dedin ya itiraz erse ıslak odunla döverim diyr o yüzden
- +1 yıl
Yok senin eşin ben olsam dıe dedim
Soran+1 yılgerek yok ben kocamda olsa ben dişiliğimle değil kişiliğimle var olurum herşey seks değil aşk sevgi. başka şeyler bizim aramızda en büyük duygu aşk. o nedenle tiyo ihtiyacım yok
- +1 yıl
Kız cadı özelden yaz sana bikac tio veriyim
Soran+1 yılburda sitede düzgün ce soru sorup mesafe ile konuşuyoruz tanımadığım biri ile özelden k8nuşmama gerek yok. evli bir kadınımm ben yanlış bu iyi günler görüşler içinmsağolun
- +1 yıl
Hah bir feminist femist bilmis bilmis konusmalar dik kafalilik lar sonra eşim bana soyuk yardım edin
- +1 yıl
Yok ben sana asılmam korkma öyle olsaydı diğerleri gıbı etkilemek için konusurdum
Soran+1 yıleşim bana soğuk değil. ayrıca ben insanım köke değil. sadece evlenmeden önce düşünce yapım farklıydı ve şimdi burda size soruyorum eşim doğru yaptıysa ben gidip özür diliyim diye siz gelip bana kadınlığı öğretiyorsunuz orası özel yani benim sorunla alakası yok
- +1 yıl
Aramizda zaten kilometreler var ayrica profilinde yök bende ihtiyar kadına asılmam bide evli
- +1 yıl
Yok sen yanlış anladın kadınlığı değil erkeğin anotomik yapısını öğretiyorum
- +1 yıl
Ayrıca unutmaki bende bir erkeğim ve erkeğin kadın karşısında duramayacağını kırılsa bile geçeceğini anlatıyorum
Soran+1 yılben 23 yaşındayım neren ihtiyar ya bide asılmak değil ben o anlamda demedim ama gerek yok böyle muhabbetlere teşekkür ler
- +1 yıl
Yok sen açıktan demesende ima ettin ve ben buna kirildim yakışmadı sana okadar yardımcı olmaya çalıştıktan sonra
Soran+1 yılya ben kendime böyle şeyleri yakıştıramıyorum eşimle bile çok nadir konuşurum bu konuları o nedenle yani. . istediğiniz gibi yorumlaya bilirsiniz saolun
Soran+1 yılben bana ters olanı söyledim kötü bişey demedim
- +1 yıl
Neyse teşekkür ederim insanları kırmakta 1 nü. arasiniz iyi geceler
Soran+1 yılönemli değil saolun görüşleriniz için tartışma ile bitse bile eşimle barışmam gerektiğini anladım sayenizde iyi günler
- +1 yıl
Dogru kişileri kırmak sizin için onemli olmasa greek
Soran+1 yılneyse saolun ben eşimin yanına girip yatıyım uyk6m geldi iyi geceler
+1 yılBirileri gizli gizli hoşnut olmuş veyahut böyle bir şey olsa ne olurdu diye merak ediyor. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılkim hoşnut olmuş
- +1 yıl
babillerden bahsediyordum, yarattığı medeniyet yadırganamaz biçimde etkileyici diyordum
Soran+1 yılhayır birileri hoşnut olmuş dedin ve açıklamıyorsun ben gizli konuşmadan anlamıyorum
- +1 yıl
sarışın mısın?
Soran+1 yılaptal değilim kendine bak cümle kurmayı öğren
- +1 yıl
olur
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tepkisi fazla belki ama bu milleti kesmek nedir davar gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılbende bakmasınlar isterdim ama bakana saldırırsak kocama da bakıyorlar içine düşmeye kalkan oluyor bende onlara saç baş dalsam ne kadar kötü durur değil mi
Soran+1 yıldünya da tek kadın ben değilim insanlae balar bunu bilmesi lazım ne olursa oslum
+1 yılhaklı bajmayacaklar ama dövmek ne ya neden adam gibi konusmuo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gördüğü adama saldıracaksa senin işin var kıskançlığın da bir dozu olmalı sen haklısın anlattığına göre...
03 Yorumla
Soran+1 yılçok kıskanç o konuda haklisin iştr ama o da hareketlerine dikkay editor herşey adaletli o nedenle bişey de diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeven insan kıskanır onu bilirim sadece
Soran+1 yılkıskanır
+1 yılsen haklisin boyle kocayla nasl zaman geciriyosun.. konusmk istrsn tkp edrmsn. sormak istedikleirm var sna
03 Yorumlaseven kıskanır
- +1 yıl
bu biraz b*kunu cikarmak olmus. orda hem kendini hemde esini rezil etmis. disardan gorenler ne anlar dusundunmu hic
Soran+1 yıldışarıdakiler mağazadakiler ona hak verdi nerdeyse. ben diyorum ayıp ordakiler diyor adam haklı
+1 yılVarya 2 kaşar bunun kocasına baksa mağazayı birbirine katardı.
13 Yorumla
Soran+1 yılya bakıyor lar ama ben de onlara ters ters bakıyorum ya da kocamın elini turuyroym anlasınalr diye ama hiç saç baş dalmadım
- +1 yıl
Benim karı A101 i birbirine katmıştı. O yaptıysa senin kocanın ki devede kulak
Soran+1 yılhaksız benmiyim yani gidip barışıyıp teşekkür mü edeyim bana bakanları çok güzel dövdün sağol kocamın benim mi diyim
+1 yılKocanın seviyesi yerlerde. Ne bakıyosun kavgası yapmış hangi çağdayız medeniyetsizlik
00 Yorumla
+1 yılBaksinlae mi yani erken evlilik sanırım senjn ki
05 Yorumla
Soran+1 yılher bakanı döverse ne olucak avla erken evlilik değil ama bende istmeem ama her bakanı döverse başı beladan kurturmaz onu düşünürüm bilsemki. kıyafetinde düzgündü kot dar paça ve montum açık değildi yani ama bak bakıyorlar nabıcan hepsini döverse bişeu olucak diyr korkuyorum
- +1 yıl
Olsin seni seviyor diye düşün
Soran+1 yılonla artık bir yere gitmemeye karar verdim artık 😂 zaten ona çok bağırdım kırılmıştır bana
- +1 yıl
Kizma adama seviyor seni
Soran+1 yılbende onu çok seviyorum. ama sabah çok üzüldüm ve benden özür dilememesi beni üzdü kocamın pişman değilim diyor bir daha olsa bir daha döverim ditor beni kıran bu haksız değil ama böyle olmaz ki
+1 yılAslinda esin sevinmeli. Demekki güzel karisi var.
08 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin bana bakmasını bende istemem güzelsem kocama ait ben o çoçuklar halklı demiyorum sadece saldırmasaydı iyi di
- +1 yıl
Sadece biraz baktiysalar bence kötü bisey degil. Bakip laf attiysalar baska
- +1 yıl
Kocan belki seni kaybetmekten korkuyordur 😂😂😂
Soran+1 yılya dediki eşim sana kötü kötü bakarak birbilerine Bişeyler söylüyoladı dedi bende çıldırdım dedi
- +1 yıl
Sadece senin yanina gelip elini tutsaydi yeterdi onlar anlardi ozmn bence abartmis. benim bir srkadas vardi birisi sevgilisine arabadan baktindiye arabanin önüne gecip bagirmaya basladi tam rezillik. Sonunda kizida arkadaslarinida kaybetti kiskanclik cok kötü bisey ama senin esini bilemem tabiki. Belkide cocuklarin agizindan okumustur ne dediklerini
Soran+1 yılbilmiyorum. bir kere ben markete çıkmıştım eşimde geldi peşimden o zaman ben dar tayt giymiştim ilk evlendiğimde sonra işte bana bakan biri vardı diye ona sadeve sert baktı ama sonra eve gelince ben senin doğruyu yapmaya çalıştığını biliyor6m ama bu tayt vücut hatlarını belli ediyor giyme bunu diye rica etti bende bir daha giymedim çünkü bana emretmedi güzellikle ikna etti o gün eğer böyle yapsaydı inadına giyerdim.
- +1 yıl
Belkide cok oluyo böyle seyler adam sonunda kafayi yemistir 😂
Soran+1 yılben çok dikkat ediyorum. vallahi ilk başlarsa tam evliliğe adepte olamaıştım ama artık çok dikkatliyim eşimi üzecek bişey yapıyroum . ama o bana dövdüğüm içinn pişman değilim diyor gönlünü mü alsam yoksa ağırdanmı alsam bilemedim
- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakmasınlar. 😒😡
Eşiniz haklı.04 Yorumla
Soran+1 yılbaksalar ne olucak ben onun karısıyım.
- +1 yıl
Olmaz, bakmasınlar.
Soran+1 yılbende ona bakanlara dalcamm artık sokak ortasında
- +1 yıl
Hakkınızdır efendim. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmiş bence. bakmasin ib neler
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlan ne adiler varya. kadına yaranmak icin yok o suçlu vs. git kardeşim burasi sana göre degil. az bise adamsan seni seven seninde sevdigin adama bu abazalara laf ettirtme!!
Soran+1 yılbenmi
Cevap sahibi+1 yılSen tabi nasıl müsade ediyosun adam seni seviyoki kiskaniyoki senin icin kavga ediyo. burda kendini bilmezlerde sana yaranmak için o seni seven adama laf söylüyo. senin hiçmi zoruna gitmiyo bunlarin kocan hakkinda ileri geri konuşmasi?
Soran+1 yılokumadın mi:) iyi yapmış kocan yazmışlar
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmamis öyle yabani kocami vs olur diyen lavuklarda gördüm. niyetleri belli
Soran+1 yıla ben fikir almak istedim be yapsam dite yoksa başka bir niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılNe desem boş
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Adam hakli kirsaydi kemiklerini
011 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yılalı kıran baş kesenlemş evlendim ben.
Soran+1 yılher bakanı dövecekse başına biley gelir artık onla vi yere gğtmiyicem eminim
Soran+1 yıltatlıysam bu bizi ilgilendirir cümlene dikkay et bakanların suçu benim değil bu güne kadar eşim beni suçlamadı. şükür
Soran+1 yılya ego yapmıyorum sadece mesafeli bir konuşma sağlıyorum fikir alıyroum siz bilirsiniz iyi günler
Soran+1 yılalışkanlık ilk defa bu saate kaldım bu olaydan canım sıkkın bieaz uyku tutmadı mutfakta otuyorum ne yapsam derken dedim KizlarSoruyor a soriyim ordkai insanların bazıları tecrübesidir diye
+1 yılŞiddet gereksizdi
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece normal bakma değildi diyor sans bakarak birbirlerine Bişeyler söylüyoladı dedi eğer yalnızsam gönlünü alıcam ama herkes nasihat ediyor çünkü baya bağırdım ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz nerede yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmış a. mkk
03 Yorumla
Soran+1 yıleşkiya ile evleneydim de bir farklı olmazdı
- +1 yıl
Sokakta orda burda sana bakan herkesi dovecek mi böyle
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılGiyimin nasıldı
015 Yorumla
Soran+1 yılher zamanki gibi kot pantolonum ve montum
- +1 yıl
Çekici misin
Soran+1 yılgüzel bir kadınım evet nte ne alaka
- +1 yıl
O yüzden bakmışlardır
Kocan seni sevdiği için kıskanmış
Tepkisi ölçülü olabilirmiş
Soran+1 yılerkek milleti herkese bakıyor ama eşime de bakan kızlar var bende onlaeamı dalıyım şimdi
- +1 yıl
Uygun bir şekilde iğneleyici uyarabilirsiniz
Soran+1 yılo da uyarabilirdi ama çoçukları dövmeyi tercig etti.
- +1 yıl
Bazısına lazım ama
Soran+1 yılevlenmeden önce açık giyodum ama evlendikten sonra en açık kıyafetim dar paça pantolon oldu eşin zaten bana dedi ne olursa olsun bakamazlar dedi. senin bir suçun yok dedi yani giyinişle alakalı değil
- +1 yıl
Oradaki bakan çocukların terbiyesizliği Kocan da derslerini vermiş
Soran+1 yılbilmiyorum. keşke böyle olmasaydı keşke girmeseydik alışverişe diyorum
- +1 yıl
Oldu bir kere
Biri kocan diğerleri yabancı
Soran+1 yılkocam haksız demiyorum onlar hak ettiler bunu ama kocama yakışmadı bu hataeklet anladınmı
- +1 yıl
Hocam zaten düşünerek hareket etmemiş O anın verdiği psikoloji ile dövmüş
- +1 yıl
Takip eder misin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler