29 lu yaşlarında bir erkek öğretmenle 18 yaşında son sınıf öğrencisinin arasında ilişki olabilir mi?
hiç yaşadınız mı?
hiç yaşadınız mı?
olur
olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben böyle şeyleri tasnif etmiyorum ama olabilirsiniz öyle çokta imkansız değil ama sen açılma adamın açılmasını bekle senin açılman çok saçma olur ya da istegramdan istek at ordan hocaya sorular sor benim kuzenim öğretmen benimde matematiğim iyi kendisi matematik öğretmeni yaşıda var 28 felan habire bana soru atıyo ya şunu çözemedim sen baksana baydı yani tek bana atıyo diğer kuzenlerin hiçbiriyle böyle samimiyeti yok bide ordan konu açıyo bende ayıp olmasın diye cevap veriyorum yani sende bu şahsın yaptığı gibi yapabilirsin sana yürüyorum demenin farklı bi yöntemi
arkadaşım kendinden 15 yaş büyük öğretmeniyle aşk yaşamıştı bilemicem
ciddiyim ilk arkadaşım açılmıştı öğretmeni de geri çevirmedi evine geliyordu ders vermeye falan ilk başta hocası hoş bakmamıştı ama sonra hoca da aşık oldu sonra arkadaşımın ailesi öğrendi şikayet ettiler filan kız istemedi sonra hoca hala peşinde kaç yıldır vazgeçemedi aslında erkekler kendinden küçük çıtır kızları daha çok severler bence istisna var tabi ama arkadaşımla aşk yaşarken hocası çok gençsin çok güzelsin filan diyordu sürekli:D
Öğretmen o kızı kullanır sonra da bırakır hayat kaldığı yerden devam eder. Hep böyle olmustur
Yaşanıyo oluyo böyle ilişkiler sen öğretmen olanmısın
Cevap
8Cevap
Bizim arkadas da hocayla sevgiliydi bayandi hoca evinde yatardi sabah kahvalti yapardi hoca buna para bile verirdi tost alsin diye
Olmaması daha iyi her iki taraf içinde haberlere konu olma ihtimali yüksek 😃
Olabilir yaşadım. Öğrenciyken bir öğretmenle cinsel birlikteliğim olmuştu. Lise son sınıfta
Noldu ki
Nesi değişik :)
Dersane öğretmenimdi. Coğrafya öğretmeniydi. 30 yaşında bekar bir kadındı. Facebookta muhabbet ederken bir anda kendimi onun yatağında buldum :)
Anlamadım?
Tabi o zaman olgun seviyordum ama şu an genç seviyorum
Senin de basında öyle bişey mi var
Kaç yaşındasın?
Lise öğretmeni mi?
Evli mi öğretmen?
Sana ilgisi var mı peki?
Nasıl acilacaksin
Sana ilgisi varsa sevgili olursanız. Ben 29 yaşındayım, sevgilim 19 yaşında. Bu yaştaki erkekler seviyor genç kızları
Cinsellik olarak sana ilgisi vardır zaten. Sevişmek ister seninle
Aşık olacağını sanmam pek
Cinsellik için görüşür senle
Sana iyi şanslar :)
Yaşı biraz fazlaymış ama olsun olur imkansız deği.
Bu soruyu daha öncede sormuştun ama olsun 😊
Ay canım acele etme iyi düsün 😢😢
Belki yanlış anlaşılmadır sana olan tavırlarını
Dikkat et bende sevildiğimi sandım açıldım çocuğa bana ne ondan demisti
Bu ilişki sadece seks amaçlı olur
olur ama sonu seks olur
Olmaz
Sacma ya
rezil bir durum
ne cevab verdi?
Durum nasıl gelişti merak ettim
Ya siz nerede cogaliyorsunuz?
Why not
Okul dışında olabilir eğer bişeyler hissediliyosa bile belirtilmemelidir okuldakiler anlarsa kötü olur ikisi için de zaten son sınıfsa bir sene beklesin 😂
Yaş farkı sıkıntı
😊😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?