arkadaslar turkcelın kazıklarından bıktım artık vodafone gecmek ıstıyorum nasıl tarifelerı heryerde cekıyomu kullanan varmı?
Vodafone kullananlar memnun mu?
Vodafone kullananlar memnun mu?
7 senedir kullanıyorum daha çekmediği bir yer görmedim.
Ben faturasız kullanıyorum. Tarifem özgür genç.
Her yöne 10dk/50 kuruş.Ayda 9 TL'ye de mesaj paketi alıyorum. 10.000 vodafone içi+2000 diğer yönlere sms. Mis gibi.
Hatta seçtiğin bir vodafone numarasıyla da günde 1 TL'ye 10 saat konuşabiliyorsun. Sevgilin varsa onunla konuşman için de ideal bir tarife...
bak bu işime yarar :))) tenkuuu
Ne demek efendim :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
:))
Vodafone Genç Avantaj kullanıyorum. Her yöne 500 dk+5000 sms 25 tl. + 5 liraya her yöne 500 dakika daha alabiliyosun. Yani toplamında 30 tlye her yöne 1000 dk+5000 sms alıyosun. Vergileriyle falan 35 40 lira arası bişey geliyo fatura. Ve heryerde de çekiyo.
babamm kendi hattınıda annemin hattınıda seneler sonra turkcelden vodafon a taşıdı memnunlar..
ben senelerdir turkcelle düzenli bir ilişki içerisindeyim ihanet etmem
:D kazıklıyo benı aslında bende sadıgımdır ama napalım gurur meselesı :D
3 saat bedavaları var her yöne sabit bi ücret ödüyolar tam olarak bende bilmiyorum
Cevap
7Cevap
avea derim dağ taş şantiye falan gezmiyorsan sıkıntı olmaz..
guzel tarıfelerı fakat cekmıyor sebekesı gıdıp duruyor sevgılın varsa ayrılık nedenıdır vodafone ;)
:)) dava acarımmm
:)) yaşadınmııı
25 yaş altı iseniz genç avantaj faturali kullanabilirsiniz gayet memnunum 28 tl civarı fatura geliyor .5000 sms 500 dk 100 mb paket
Avealıydım vodafonelu oldum çok memnunum valla.Genç avantaj tarifesndeym her yöne 500 dk her yöne 5000 sms 25 tl.
güzelmiş yaa ama ben numara tasımıcam direk hat alıcam yanı tasıyana değil bu tarifeler dimi
8 tl dıye duymustum ınternet paketi alıyomusussun ayrı ucret yanı
Bu tarife açısından twitterla facebook'a girersen herhangi bi ücret yansımıyor.Ben 4.5 tlye 100 mb internet paketi alıyorum.30 tlden fazla ödemedim daha hiç.Dakikaların bittiğinde bir saat içinde hemen uyarı geliyor.Avea'da böyle birşey yok mesela.Baya övdüm valla vodafone'u :D
:D kesın sen vodafone teskılatındasın :D cok saooll
kalitesi turkcelle aynı, avea yı kullanmadığım için bilmiyorum.ama turkcell kadarda pahalı.
memnunum. 20tlyüklüyorum bir ürü dakka geliyor bide 10 dakikası 50 kuruşa konuşuyrum. :) güzel bence. avedan iyi çekiyor yani..
annem kullanır avantajlı bn turkcelden dönüş yapamadm bir türlü
turkcell den şaşma bence. vodafone her yerde çekmiyo bi de ses gidip geliyo.
Turkcell kullanıyorum. Hat değiştiricem bende karar veremedim bilmiyorm
hayır pişman oldum faturalıya geçtiğim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar