çok şeker bir şey, üşütmüş olabilir, vitamin koyun suyuna, cereyanda bırakmayın, odanın havası aniden değişirse hasta olur bunlar bir kere hasta olursa kolay kolay iyileşemez
3 güne ölebilir benim ki de böyle oluyordu kışın soğukta götüremedim kendi imkanlarımla tedavi etmeye çalıştım ama nafile mutlaka veterinere bir an evvel götür...
Hm pekala. Muhtemelen hastalandı ve açıkçası genellikle böyle olunca ölüyorlar kısa bir süre içinde. Veterinere götür diyeceğim fakat saat uygun değil. Vitamin ilaç tarzında bir şeyler ver.
Kusa geçmiş olsun nerdeyse 9 yıldır besledigim muhabet kusumda böyle oldu nerdeyse 10 gün e yakın kafes tabanında oturup kendini kabartarak öyle durdu ve maalesef 10 günün sonunda vefat etti artık hastalıktan mi yoksa zamanı mi geldi bilmiyorum inşallah iyileşir
Vitamin ver patetes püresi ve haşlanmış yumurta yedir Yok takribi 3 gün içinde ölür birde gagasını aç vitamin 1 damla damlat sıcak ve karanlık odaya götür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni kapalı bir odada 3 yıl besleseler sadece belirli aralıklarla özgür bıraksalar ne hissederdin bunu sana yapanlara karşı sadece empati yap
En İyi Cevaplar