Diğer Yeşil lens kumral erkege gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar lens takmak istiyorum neden bilmiyorum ama istiyorum gözlerim yeşile kaçan ela ve tamamen yeşil yapmak istiyorum gözlerimi Yeşil lens kumral erkege gider mi? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pogacayanak Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ben kumralim takiyorum suratina bagli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil lens mi takiyorsunuz Yorumla pogacayanak +1 yıl Evet gri yesil ve bal rengi Yorumla Soran +1 yıl Acaba yeşil için hangi markayı kullandığını söyler misin Yorumla pogacayanak +1 yıl Freshlook ama numaralı benim bir de usengec biriysen iyi dusun derim degistirmen gerek surekli batma vs yapabiliyo Yorumla Soran +1 yıl Değiştirmen gerek derken? Bu 6 ay giden falan lens almayı düşünüyorum ben Yorumla pogacayanak +1 yıl Evet gidiyor ama ben mesela uyudum bir gece unuttum kaldi gozumde 2 yildir uğraşıyorum damla suni gozyasi falan numarali degilse sorun yok tabi Yorumla Soran +1 yıl Peki sence mavi mi yeşil mi Yorumla pogacayanak +1 yıl Suratina bağlı gormeden bir sey denemez Yorumla
nilgueny Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl herkese gider 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tak diyor musun Yorumla nilgueny +1 yıl tak diyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki kumral bir erkeğe mavi mi yeşil mi? Yorumla nilgueny +1 yıl esmere yeşil kumrala mavi Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben kumralim takiyorum suratina bagli
Yeşil lens mi takiyorsunuz
Evet gri yesil ve bal rengi
Acaba yeşil için hangi markayı kullandığını söyler misin
Freshlook ama numaralı benim bir de usengec biriysen iyi dusun derim degistirmen gerek surekli batma vs yapabiliyo
Değiştirmen gerek derken? Bu 6 ay giden falan lens almayı düşünüyorum ben
Evet gidiyor ama ben mesela uyudum bir gece unuttum kaldi gozumde 2 yildir uğraşıyorum damla suni gozyasi falan numarali degilse sorun yok tabi
Peki sence mavi mi yeşil mi
Suratina bağlı gormeden bir sey denemez
Fark ediliyor lens.. gülerler
herkese gider
Tak diyor musun
tak diyorum
Peki kumral bir erkeğe mavi mi yeşil mi?
esmere yeşil kumrala mavi
Peki o zaman teşekkürler