Satanist arkadaşım intihar etti neden?

Arkadaşlar sizleri bilgilendirmem gerek diye düşündüm ben ruhumu şeytana satarken geri dönüşünün olmadığını bilmiyordum arkadaşım 1 yıldır satanistti en iyi falları bakardı taksimde ücret alırdı tabi ama fal cinlerini kullanıyordu sadece kendisi gibi şeytana baba diyenlere satanistlere anlatırdı ki bir çok satanist fal bakar büyü yapar şeytan cocuklarının emrine cinler verir isteklerini yerine getirmeye çalışır en basit öğretisi fal bakmak. Herneyse bu arkadaşım gayet mutluydu bana bazen acaba şeytana emrinden ayrılacagımı söylesem ne olur diyordu ama ayrılmıyacagını söylüyordu daha dün intihar etti üzüldüm ve yalnılaştım o gidince sır gibi gitti ve beni terk etmiş kadar üzdü. Diğer arkadaşlarımız şeytana emrinden çıkmak istediğini iletti ve öldürüldü şu an ne durumdadır kim bilir diyor. İnanın böyle şeyler çok yaşanıyor İstanbul'da ruhunuzu bizler gibi satmayın ben pişman değilim ancak arkadaşım neden pişman oldugunu söylemeyip şeytana karşı geldi karşılıgında intihar ettirildi neden?
Satanist arkadaşım intihar etti neden?