Lütfeeen ciddi bir şekilde bana yardım edebilecek biri var mı?

Şöyleki ben altı yaşımdan beri değişik değişik şeyler görüyorum ve hiçbir şekilde o anlatılanlar gibi aramızda birkonuşma felanda geçmedi arada bir görüyorum ya koridorda ya da evin her hangi bir köşesinde görüyorum ve saniyelik oluyor gördüğüm gibi kitleniyorum (çok şey oldu yazmaya zaman yetmez isteyene anlatırım) geçenlerde ben istiare ye yattım bir konu için ve ilk defa yaptım herneyse bir ara uyandım uyandımın farkındayım dik dik bir şey bana bakıyor bu zmana kadar hiç surat görmemiştim yadq bu kadar yakından ve gittikçe olan şeyler artıyor mesela dün kahve içmiştim uykum yoktu ama uyumaya çalışıyodum birden bir şeye çekiliyor gibi oldum nas Felak ne varsa okuyorum ama gözlerim kapalı açmıyorumda farkında değilim herneyse bir kadın kullanımın dibinde bir şeyler fısıldıyor ve karanlıkın içinde oynayan değişik şeyler görüyorum xaten birden fırladım ve gerçekten hissetim yani o kullağıma bir şeyin fısıldadığını sizce ne olqbilir? Ve yemin ederim ki kurgu ya da işsizliğime yazmıyorum hatta küçükken anlatırdumda anlattıkça artıyor onu geçtim 2 psikiyatri ye 1 psikoloğa gittim 10 11 yaşlarımda bir şey çıkmadı antideprasan bile kullanmadım düşünün ve bir şekilde biri ile konuşup fikirlerine ihtiyacım var ne bu yani o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
Lütfeeen ciddi bir şekilde bana yardım edebilecek biri var mı?