Çevresinde besleyen üretim yapan var mı, veya bildiği satan güvenilir yer var mı, bir kaç yerle görüştüm ama sanırım delirmişler 25 bin,15 bin,7 bin gibi rakamlar söylüyorlar taylandan getiriyor çoğu köpeği 500 tl falan 15 bin tl fiyat istiyorlar sanırım bunlar delirmiş, varsa besleyen falan yavu üretimi yapan yazsın lütfen
Arkadaşlar pomeranian almak istiyorum yardımcı olun?
Yaklaşık 6 yıldır köpek üretimi, bakımı, eğitimi vb. işlerin içerisinde olan birisi olarak 7 bin ila 15 bin arasında değiştiğini söyleyebilirim Pomeranian cinsi köpeklerin fiyatının. 500 liraya da satılan 50.000 liraya da satılan köpeklerin olduğunu düşündüğümüzde eğer bu rakamlar size yüksek geliyorsa başka cins köpeklere yönelmenizi önerebilirim.
1 buçuk sene önce 1500 tl satıyorlardı popüler olunca fiyatı yukarı çektiler, gelişi ne kadar köpeklerin çoğu tayland ve ukranyadan geliyor, ukranya gidip almak en doğrusu 500tl satılan köpeği burada 15 bine satmak çok haksız kazanç bence
Neden satın alıyorsun? Barınakta o kadar ölen hayvan varken... O süs köpeğine vereceğin parayla barınaktan alacağın hayvana lüks hayat yaşatırsın. bir düşün derim.
Yazıyı nerenden okuyorsun zaten o parayı verip alacak değilim, barınakta evet o kadar hayvan var ama bana uyumlu değil herkesin istediği bir tür vardır zaten kapım da cane corso var, ev için istiyorum yoksa bizde biliyoruz
O parayı vereceksin demedim ki? Normalde de satın alacaksın unutma. Biri sana ücretsiz vermez. Amcanın oğlu değilse tabiki... Barınakta o kadar hayvanların olduğunu dile getirip de bana uyumlu değil diyorsun ne garip. Bence insanlar şekle önem veriyor. Kimse sahiplenmek istemiyor bence. Herkes tarz derdinde. Evde sadece süs köpekleri olur dimi?
Şekille ne alakası var bilip bilmeden konuşuyorsun, elbette her kediye köpeğe balığa kuşa bakamam, sen her önüne gelen adamla sevgili oluyormusun bir kriterin var dimi seçiyorsun, git o kadar evsiz var tinerci var elinden tutsana konuşsana çekip alsana o hayattan, alırmısın? Bazı şeyler vardır öyle olmaz neyse anlaman zor düz mantıksın
Herkesin tarzına yaşamına uyan köpek olması lazım, bizde biliyoruz gidip barınaklara da baktım heralde, ama bana uymayan köpeği alıp onada yazık etmektense onlara bakacak birinin alması daha mantıklı
En İyi Cevaplar