Mavi Rus dişi kedim kızgınlık döneminde?

Merhaba arkadaşlar, 7 aylık Russian Blue dişi kedim kızgınlığa girdi, veteriner ile görüştüm herhangi bir şey yapmamı söylemedi ancak sizin bu dönemde kedinize uyguladığınız bitkisel doğal gıda var mı? Onun daha rahat bu dönemi atlatmasına yardımcı olmak istiyorum 5. geceyi geçirdik sürekli onu seviyorum, ıslatıyorum oynatmaya çalışıyorum ama bende kedim de çok yoruluyoruz, internet sitelerinde abuk sabuk şeyler var bunları kesinlikle uygulamayı düşünmüyorum anti hormon tedavisi uygulamakta istemiyorum sadece onun daha sağlıklı olabilmesi için verebileceğim bir gıda var mı, çünkü iştahsızlık yaşıyor onun sevebileceği ve güçlü kalabileceği gıda takviyesi varsa iyi olabilir diye düşünüyorum 👀
Güncellemeler
+1 yıl
Tam bilmiyorum ama kısa süreliğine bir şirkette çalışmıştım patron Kıbrıs ta iş teklifi almış sırf 6 ay kedilerini gümrükte tutulacağı için gitmemiş öyle söylemişti bilmiyorum prosedür ne kadar sürüyor buraya döneceği zaman arayıp öğrenmeli ama belli bir süre beklenildiği biliyorum ne kadar olur bilmiyorum 🤷🏾‍♀️
Mavi Rus dişi kedim kızgınlık döneminde?