Kadınlarda bir mıknatıs var. O da malum göğüsler. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak biz erkekleri bazen de tercihleri açısından diğer kadınları etkileyen göğüsler, etkili kullanıldığında cazibeyi de arttırmakta. Ama çoğu zaman ilgi odağı olmak için teşhircilik ilkesinden faydalanarak dekolte içeren bir kıyafet ile "ben buradayım" diyerek kendini yanar döner bir reklam tabelasına dönüştüren kadınları da biliyoruz. İşte iş burada dikkat çekmekten çok "göğüslerim ile bana bak, beni takip et ve benimle ilgilen"mantığına giriyor. İster reel yaşantımızda olsun, ister sanal dünyadaki sosyal medya araçlarında bu gibi hesaplardaki kadın ya da genç kızların bunu etkin şekilde kullandığını gayet iyi biliyor ve görüyoruz. Bu da kimi zaman bir iticilik yaratıyor. Sallanan bir çift göğüs dokusu, kafatasının içinde çalkalanan beyinden daha çok öne çıkıyor. Peki, sizde durum nedir? Göğüsleri ile dikkat çeken ve ilgi odağı olan kişileri gördüğünüzde ne ya da neler düşünüyorsunuz? Bu arada uygun bir gif bulmak amma da zormuş. Bir tits dedik neler neler çıktı...
Göğüslerini kullanarak dikkatleri üzerine çeken kadınlar bazen sinir bozucu oluyor mu?
Öncelikle bu kişiden kişiye göre değişir, eğer bir kadının göğüsleri büyükse teşhir etmeden de kendini belli eder zaten. Bir ikincisi de bir insanın kendinde güzel bulduğu bir şeyi ön plana çıkarmasında bir sakınca bulmuyor ancak bu kişi kendinin tek bir şeyden ibaret olmadığını da unutmamalı... Mesela bir insanın gözleri güzelse biraz göz makyajı yapıp bunu ortaya çıkarması bana göre yanlış değil, veya bir erkeğin etkileyici kolları varsa hoş bir gömlekle bunu ortaya çıkarması çok doğal. Sorun insanın kendini tek bir özelliğe indirgemeye başlamasıyla ortaya çıkıyor.
Herkes hangi alanda ilgi görmek istiyorsa o şekilde çaba sarfediyor diye düşünürüm genelde. Memesini meydana koyanin mantii bişey söylemesini düşünmekten ziyade gece nasıl vakit geçireceği düşünülür. Bir birey olarak değil de disi olarak bakılır üreme aracı olarak kullanilir.
Evet, sinir bozucu.. - Lakin Türkiye'deki çoğu erkek, kadın bu niyetle yapmasa bile teşhircilik ile suçluyor. - Bu teşhircilik sadece büyük olanların değil, orta ve küçük olanlarda yapıyor. Lakin erkeklerin ilgi alanına bağlı... - Bazı kadınların umurunda bile değil! Hatta kendi hemcinsi ile yarışırken erkeğin araya girmesine kızan kadınlar var. :D
Bu site de baya var oturup adam akilli birsey konusamayacagin tipler.. Varlarini yoklarini ortaya koyup elde bir sey kalmayinca ya da bu tur oyunlara gelmeyeni gorunce senin erkekliginden tut adamligina kadar kufur edip engelliyorlar.😀
Bu konularda görüşlerim bellidir, herkesin içinde beğenilme isteği olduğunu bilirim ve kimseyi cinsel obje olarak görmem, beden vesilesi ile bir ürün satışı istenmedikçe obje durumu oluşmaz. Tercih etmem o ayrı zira ben muhabbetini sevmediğim insanın nasıl seviştiğini merak etmiyorum.
Hoş bulmuyorum vücuduna güveniyor diye bunu her ortamda vurgulamalarına gerek yok erkekler başka çirkinliklerini görmezden gelsinler diye hedef şaşırtıyorlar
Basit gosteriyor kadini. Yeri ve zamanina gore uygun bir dekolte olabilir ama surekli goguslerini acarak dikkat cekmeye calisan kadin cinsel objeden farksız duruyor. Beyin önemli arkadas
Komik ve acınası oluyorlar. Çünkü tek varlıkları meme ve dünya da bir sürü meme var. Memeleri ile kendilerini özel sanan zavallıcıklar. Bu memegillere peçete muamelesi yapacaksın.
En İyi Cevaplar