Sevda papağanı hiç eşi olmadı ama kendiliğinden yumurtlamış neden olabilir acaba? Ve yavru var mı içinde 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tavuk gibi bişey heralde tavuklarda yumurtlar ama her yumurtanın içinde yavru olmaz gibi öyle dir muhtemelen çocuk yoktur iççinde
Gayet normal eşi olmayan kuşlarda yumurtlar sadece o yumurtadan yavru çıkmaz :D
Ben bunu erkek diye aldım bir de galiba 😂
Eskiden papağanımız vardı o her sene 1-2 tane yumurtlardı üstelik erkeği de vardı ama hiç kuluçkaya yatmadı. Senin papağan galiba bir hanım efendi :D
Yani yumurtladığına göre 😂
Tavuklar gibi düşün. Kuluçkaya yatana kadar yumurtlayabilir :)
Aslında mantıklı ama 2 yıldıe bende sanırım ilk kez oldu
Yumurtlama dönemine yeni girmiştir. Senin yavru kus genc kīz olmus :)
Fizyolojik birşey yumurtlar eşi olmasa da içi boştur onun
Bir sorun yoktur yani veterinere götürecektim
Yok ya sorun için değil onun yumurtlama zamanı gelmiş eşi olsa torunların olurdu 😉
Aman yok kalsın bunu zor kafam kaldırıyor evde yemediği kağıt takı toka eşya sarj aleti kulaklık kalmadı 😂
Evde tutamazsın satardın yavruları para eder 😂 kuşlar öyle normal ama çok sevimli ve insana yakınlar
Hayvan satışına karşıyım ben aldım ama psikolojik olarak bir hayvanın varlığı iyi geldiği için ilçeden sehre tasındığımdan şehirde pek hayvan yok maalesef
olanlarda korkup kaçıyor ya da çok hırpalandığı için saldırıyor
Satmazsann hediye ederdin benim muhabbetlerim vardı 12 tane yavruları oldu bakmak isteyenlere ücretsiz verdim
Onu yaparım ama herkeste hayvan sahiplenecek kapasitede değil bir de bu arada bir kerede kaçtane yumurtluyor sevda papağanları çünkü 1 tane filan yavru olursa düşünebilirim
Onların ne kadar yumurtladigini bilmiyorum ama 1 tane değildir bence , bakabilecek insanlara verdim bende zaten seven bakan insan lardi çünkü kendi yavrun gibi oluyor bütün küçükten büyüyene kadar herşey lerini biliyorsun
Benim cevremde o çok yok işte birdebunlar cok haraketli hayvanlar sultan papağanı olsa herkese ver ama bu her şeyi karıştırdığı için bazen illallah ettiriyor 😂 ödevime çay biledöktü inadına yaptığını fark ettim birde 😂 gıcık olduğum şeyi öğrenip odadan cıkarsazsam onu yapıyor
Seninle oynuyor ilgilenmeni istiyor işte tam bakmalikk kus 😂
İlgileniyorum baya ya hatta evde tek bana geliyor bu galiba hırpalanmış biraz çok zor alıştı bana
Güvenmesi zor tabi kocaman birseysin kısa göre
Cevap
8Cevap
Bir erkek poapağan yok ise yanında o yumurtadan yavru çıkmaz..
Bence dokunma ve yerine koy. Kıııız kafesine adammı atmış acep
Kizginlik yumurtasi muhabbet kuşlarindada cok oluyor.
Yumurtlaması normal ama yavru olmaz çünkü sperm yok
Papağanın yanında ferre izleme.
ne anlamadım
ferre bilmiyor musun p*rno
Haydaa :d naptınız la papağana
Eşsizde yumurtlar ama civciv çıkmaz
Açıp baksana 😁😁
Belki de tavuktur 🙃
Keyfinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar