Balkonunuz ve bahçeniz için ilginç dekorasyon ürünleri oluşturmak isteyenlere birbirinden sevimli ve eğlenceli el yapımı rüzgar çanı modelleri var. Manevi bir anlamı yok sadece samimiyet katıyor.
Rüzgarla beraber hareket edip hoş sesler çıkartan bir obje. Manevi olarak bir hikayesi yok diye biliyorum. Bahçeli, müstakil evlerde çok dekoratif duruyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rüzgar çanı dekoratif bir üründür. Rüzgar estikçe çeşitli sesler çıkarır, bazı insanlara bu sesler huzur verir. Manevi olarak bir hikayesi yoktur.
Hikayesi yok ama inancı var.. Oluşan kötü enerjiyi yok eder iki kapı arasına asın derler ama ben yazları terasımıza asarım.. Hem dekor amaçlı bal kabağını falan boyadım hepsi birlikte çok güzel duruyor hem de beni rahatlatıyor sesi akdenizin kokusuyla birleşince mest oluyorum.. Kışları içeri alın iki kapı arasına asın yazın da balkon veya terasa..
hiç duymadım, porselen olanları hoş ses çıkarıyor. ama evin balkonunda filan olacaksa bazen sıkıcı olabiliyor sesi, şangur şungur. büyük mekan olmalı, bir köşeye asılmalı, mesafeli durulmalı sesin rahatsız etmemesi için.
En İyi Cevaplar