belki rahatsızlığı var da tutamıyor bunlar hemen günah işliyor diye yüklenmişler ona bakarsak su-izan günah değil mi müslüman cehaleti işte naparsın

Sadece ali koç değil kim olursa olsun ramazanda oruç tutmasalar bile göz önünde bir şey yiyip içmeleri doğru değil rahatsızlığı olsa bile en azından göz önünde yapılmamalı eskiden müslüman ülkesinde yaşayan yahudi ve hristiyanlar ramazan ayında oruç tutan müslümanların gözü önünde bir şey yiyip içmezmiş ve çocuklarına da tembih edermiş en azından saygılı olunmalı
saygılı olmak ne demek yani kendi özgürlüğünden feragat etmek demek mi o zaman müslümanlar da diğer dindekilere saygı duysun ezan okumasınlar her gün 5 vakit allah diye duymak zorunda mıyız?
Müslüman ülkede ezan okunacak ve kimse bundan rahatsız olamaz kendi dininin ibadet çağrısı seni ne zamandan beri rahatsız ediyor sanki çok umrunda mı ama avrupada amerikada camiler var ve orda ezan içeriden okunuuyor eğer müslüman ülkesinde yaşıyorsan günde 5 vakit ezan duymak zorundasın bu kadarını bile kendine dert yapıyorsan oruç tutmayanın tutana saygılı olması gerektiğini anlamazsın zaten
ama onlar kalkıp kendi keyiflerine senden saygı beklemiyorlar sen kendi keyfin için milletten saygı bekliyorsun başkalarının da senin keyfin için fedakarlık yapmasını bekliyorsun böyle olmaz bu faşizm
Hristiyan ve yahudi ülkelerde yaşayan müslümanlar da var o zaman onlarda kendi ibadet çağrıları için çan çalmasınlar her gün duymak zorunda mıyız mensup olduğumuz din hak din iken onların bunu anlamamasını kabul etmemesine göz yummak zorunda mıyız
çanlar dışarıdan mı çalıyor orada? bizde herşey kalitesiz nedense laiklik de yarım yamalak laikliğin olduğu ülkede diyanetin ne işi var niye 10 milyar lira para aktarılıyor
eğer islam hak din ise kanıtlaman gerekiyor
Ben sadece doğru olanı söylüyorum bütün müslüman alimler bunu söylemiştir saygı olmazsa sevgi de olmaz oruç tutmayan biri 2 dakika bsşka yerde kimse görmeden su içse ne olur yani biz onun su içişini görmek zorunda mıyız
Allah katında tek din İslamdır (Ali İmran-19) işte sana kanıtı bizzat Kuranı Kerimde yazıyor ama sen şimdi Kuranada inanmazsın
ezan okumasanız ne olur birşey olmaz
Kuranı muhammed isimli peygamberin uydurmayıp allah katından geldiğine dair ispatın var mı? ne malum dağdan inen bir delinin uydurmadığı?
Çanlar dışarıdan çalıcak tabi nerden çalıcak başka hiç yurtdışına gitmedim ama böyle olduğunu biliyorum en basitinden gökçeadaya gitmiştim ve rum sayısı az değil orada da kilise var ve çan çaldığını duymuştum. Laiklik dediğin devlet ve din işlerinin ayrı tutulmasıdır laiklik var diye diyanet olmayacak diye bir şey yok burası müslüman ülke ezanda okunur namazda kılınır oruçta tutulur senin gibi rahatsız olanlarda kendi etrafında döner durur
laiklik varsa neden sadece sunni islama para desteği var devletin dine para desteği yapmamas ıgerekir
takip ettiğin kıza bak abaza müslümal seni
Ben onu takip ediyorsam bile istek ondan geldi emin olan benden daha abazasın
yaw he he
İslamiyetin en doğru hali günümüzde sünniliktir ayrıca zamanında diyaneti 1924 yılında mustafa kemal ve beraberindekiler kurdu şimdi sen mi bana laiklikten bahsediyorsun
Asıl devlet tarafından yardım taaa 1924 ten beri var
işte yarım yamalak laiklik getirdiler ayrıca bunların hiçbirini kanıtlayamazsın kuranda bilime aykırı hatalar vardır bunları bilim insanları buluyorlar
Belki o kızı takip ediyorum ama senden daha fazla müslümanım şu haline bak
Sen tam olarak neyi kanıtlamam gerektiğini söyle kanıtlayayım ayrıca kuran her çağa uygundur bilime aykırı ne hatası varmış
kuranda diyor ki dağları yeryüzüne kazık olarak çaktık ama bilim insanları buldular ki kazık olarak çakılmadı yerin altından çıktı bunun gibi onlarca örnek var
bir de kendini çok akıllı sanıyosun de mi kazık olarak çakılmadı tabi yerin altından çıktı ama bana öyle yazan ayeti gönder
Ayrıca sana ne anlatsam zaten anlamayacaksın öldüğün zaman görürsün neyin ne olduğunu
nebe suresi 7. ayet
kuranda kazık olarak çakıldı diyor şimdi sen kuranı kerimi inkar edip dinden çıktın :D
Kuranın uydurma olmadığının kanıtı olarak Allahın çok eskiden peygamberler hariç diğer insanlara ve cinlere kuranı yazın oluşturun demiş ama onlar yapamamış üstelik bu kişiler şair kişilerdi onlar bile yapamadı şimdi sen mi kuranın Hz. Muhammed tarafından uydurulduğunu söylüyorsun <<De ki: "İnsanlar ve cinler, bu Kurân’ın bir benzerini getirmek üzere bir araya gelseler, birbirlerine de yardım etseler, onun bir benzerini yine getiremezler". (İsrâ: 88) işte sana kanıtı hiç kimse kuranı kendisi yazamaz bu ancak senin gibi inanmayanların uydurduğu saçmalıklar
bunlar ispat değil bunlar efsane masal hayal ürünü şeyler somut bir delil neden yok gökyüzünde sürekli allah yazsın bizde imana gelelim
İnanmazsan inanma bunun vebali senin. boynuna benim değil öldüğün zaman görürsün neyin ne olduğunu o zaman da böyle söylersin gösterdiğim kanıtlara inanmazsan inanma sen sadece ateistlerin söylediklerine inan benim yazdıklarımı reddettiğin için daha fazla uğraşmıyacam ama pes ettğim için değil uğraşılmaya değmiyeceğin için he son olarakta dünyada gördüğün o muhteşem güzellikler kusursuz yaratılışı Allahtan başka kim yapabilir
ne bekliyorsun ki ne yazarsan körü körüne inanalım mı? senin 1400 sene önceki delinin birine körü körüne inandığın gibi? doğruluğunu sorgulayacağım elbette
Sen şimdi kendiliğinden oluştu dersin kesin ayrıca gökyzüünde sürekli Allah yazsa bile sizin inanmayacağınız belli olduğu için gerek yok böyle olmasına bu iş gönül isidir kalple yapılır
İstediğin kadar doğruluğunu sorgula sonuçta sen bu kafayla aynı yere varırsın biraz bakış açını değiştir benim yazdıklarıma inanmak zorunda değilsin ama ahirette kim deli görürsün ha bu arada yine 1400 yıl önce peygamberimize deli diyenler o zamanda vardı yani sizinle uğraşmaya gelmez ancak kendin çalar kendin oynarsın çok akıllısın ya
sen doğruluğunu neden sorgulamıyon ya muhammed yalancı ise ne olacak? boşu boşuna din bataklığında yaşayacaksın IQ düşecek çocuklarının
Gönderdiği okudum madem aklı esas alan biri için Allah yoktur o zaman sana o aklı kim verdi ayrıca kazananlar yine Allaha inannanlar olacaktır bazı papazlar hristiyanlar müslüman olmayan bilim adamları bile islamiyeti kabul ederken sen daha burda boş telden çalıyorsun hey gidi hey
hayır bilim adamları islamı falan kabul etmiyor bunlar kulaktan dolma bilgiler gerçekleri öğrenmek istiyorsan ne yapacaksın biliyor musun hem müslümanlara bakacaksın hem ateistlere hangisi doğru karşılaştıracaksın ikisini ben bunu yaptım islam yanlış çıktı eğer sende yapmak istersen celal şengöre bakabilirsin youtubeden bir de islama bak hangisi doğru çıkacak sen karar ver
Dediğin gibi yanlış yolda olsak bile en azından senin yolun da doğru değil Muhammed ya yalancıysa diyorsun bende diyorum ya yalancı değilse bunun içim açıklaman var mı
zatne ya yalansa ya doğruysa denilen şeyin doğruluğu şansa bırakılmıştır yani suyun 100 derecede kaynaması islamın doğru olmasından daha doğru bir bilgi islam şüpheli tamamen
Kusursuz olan müslümanlar değil ki sen yanlış bakmışsın kusursuz olan ancak islamdır üstelik bunu ben değil müslüman olan bazı bilim adamları ve papazlar söylüyor ister inan ister inanma ben senin yazdıklarına inanamadım sende benimkilere inanmak zorunda değilsin benim gittiğim yol doğru gerçi herkes için kendi gittiği yol doğru o yüzden sen nasıl biliyorsan öyle devam et bu arada madem IQ un çok yüksek o zaman burada harcama daha faydalı işlerle uğraş islama nasıl ulaşman gerektiğini öğren ama doğru kaynaklardan öğren gidipte ateistlerin kaynağına bakarsan tabi öğrenemezsin
İslam şüpheliyse o zaman diğer dinlerde şüphelidir onlar için de aynısını söyleyecek misin sonuçta yahudilik ve hristiyanlıkta Allah tarafından indi ama onlar kendi kitaplarını bozdukları için dinlerini yanlış yanlış şeylerle doldurdukları için son olarak islam geldi islam ve kuran kıyamete kadar Allahın korumasındadır sen neye inanmak. istiyorsan ona inan "ben sizin taptıklarınıza tapacak değilim sizde benim taptıklarıma tapacak değilsiniz sizin taptıklarınız sana benim taptıklarım banadır "(kafirun suresi)
Bu dünyanın ölümü de var şimdi sen ölümden sonraki ebedi hayata da inanmazsın çünkü size göre insan ölünce iş bitiyor öyle değil mi
Bir ateist cahilliği var ölürsün gülmekten. Saygı göstermezler saygı isterler 😂 Bir de bizde ki versiyonları sadece Müslümanlar'a bilenmiş ama sonuç olarak komik. Şöyle bir durum var ki hepiniz bir avuç özenti ve ergensiniz 😂
Sabahtan akşama kadar kürside kalacak değil saatlerce konuşacakta değil. Az saygı be
Cevap
12Cevap
Isteyen istediğini yapar. Bu neyin düşmanlığı. Çocuk tecavüzcüleri sapiklar var iken oruç tutmayanlara laf atan hoca görünümlü kişileri anlamıyorum.
Allah ile kul arasında olan ilişki kimseyi ilgilendirmez. Ister hastalıktan içer ister başka sebepten..
Ah be gerizekalılar adam hasta sizin saygınıza sokayım ŞEKER HASTASI dudakları kuruyor elleri titriyor bakmayın sakin görüdüğüne fişek gibi adamdır bir kızsın duman eder ortalığı :/ .
ne anlamamız gerekir bundan
Hasta kardeşim adam hasta yakinen tanıyorum bir insanın hasta olup ilaç içmesinden gayet tabi bir durum yok kongrede gördüm dosyasının yanında hapını yutup çıktı daha sonrasın da suyunu içti tanımayıp cak cuk konuşanlara söylüyorum adamın hasıdır geri vitesi yoktur.
Onu da geç velev ki içti kime ne ona ne banane sanane bu ayıptır kişi kendinden sorumludur kimsenin inancını kimse eleştiremez ! .
bu görüntüyü görüp iradesine sahip çıkan oruç tutan kişiler daha fazla sevap kazanır. adam sevap işlettiriyor, iradeniz yoksa zaten tutmayın oruç moruç :)
Bize ne qa adamin dininden. Sanki biz cok muslumaniz. Cennet banko da milleti elestiriyoZ
aynen
Bir kişinin yazdığı bir yorumdan “Müslüman Cehaleti” ni nasıl çıkardın onu da anlamadık yani.
müslümanlığı namaz oruçtan ibaret zannedip millete su-izan ile yaklaşıp bir insanın başarısızlığına sevinmesinden
çünkü bütün müslümanlar cahil eğer cahil olmasalardı müslüman kalmazlardı zaten
Fanatik fenerbahçeliyim ancak rahatsızlığı olsa dahi böyle milyonların önünde içmesi son derece talihsiz olmuştu..
neden
Ali Koç : Ben size birincilik getiricem demedim
Birinci Lig getiricem dedim asdbakjfbkjqqrqwefas
Önüne gelen herkes dinci olabiliyor. Hocanın cehaleti müslümanlarabirşey diyemezsin
Müslüman cahil değildir. Cehalet ne demek önce onu öğren. Müslüman olmayan herkes cahilin dibidir, çünkü sığ bir bakışaçısı vardır hayata.
Eline klavye alan konusuyor herkesin kendine gunahi sevabi ona ne hmk
Zengin adam cennetten vip yer ayarlamış olabilir.
İçebilir sıkıntı yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar