Komşumun evine hırsız girdi ve korkuyorum!!

evime 4 kere hırsız girdi 3 ay içinde... mahallede herkesin evine en az 2 kere girdiler polısler aynı hırsız olduklarını parmak izi ile tespit etdi 2 saat önce komşuma girmişler 5 gün tatile gitmişler fırsat kollayan hırsızlar evi boşatmışlar cöp bile yok evde..polıs geldi vs.. bir not bırakmışlar. tatil iyi gecdimi ? sizden iyi mazeme cıkıyor yine gelecem yazmışlar neyse. korkuyorum evde lcd laptop para telefon vs para edecek cok sey var evimizin kapısı celik kapı ama güvenemiyorum cünkü celik kapıyı bile acıyorlar kırıyorlar camlardan balkondan her yerden... öyle bir giriyorlarki korkulu rüyamız oldu yeter bana evimi nasıl güvene alabilirim polısler sivil polıs geziniyorlar ama korkuyorum eve alarm takdırmak istiyorum kapıya pencereye duvara tavana heryere.. parası önemli degil güvenilir siteden satın alabilecegim kurulum yapacak bir site arıyorumlütfeen teşekkürler

bu arada benimde paralarımı altınlarımı 2 laptop 106in tv caldılar hemde evde birileri varken :) tekrar yaşanmasını istemiyorum evimin heryerine kamera taktırmakda istiyorum

yardım ederseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaş ne korkuyorsun demiş tek gelmiyorlar buçak tabanca bayıtıcı elektiro şook birlide geliyorlar tede gelmiyorlar şerefsizler en az 5 8 kişi
Komşumun evine hırsız girdi ve korkuyorum!!