Ben başkasına aşığım ama bir başkası bana aşık ben ne yapıcam?

Benim is yerinde beğendiğim aşık oldugum bir erkek var onla bazen arada bir konuşuyoruz gerçi bir türlü acilamadım yani ilk basta o benimle ilgileniyorken ben bunun ilgisini anlamadım ilk kez aşık oldum. daha once hiç sevgilim olmadı kimseylede cikmadim yani sevmedigim halde boşuna gönül eglendiremezdim bana göre değil. neyse bu çocuk bneden hoşlanıyordu sanırım bende durumu anlamadim sonra 1 sene sonra buna aşık oldum arada görünce konusuruz ama çekingen bir insan. bir arkadaşıma bunu anlatınca boşver unut onu olmaz dedi ve arkadaşını önerdi bana bir konuş falan dedi iyi biridir ama evlenmek ister dedi. Bende gönlümde başka birisi varken konusmam pek yakışık olmaz dedim sonra tanıştığım kişiyle konuştuk aynı kafayiz fakat hiç kalbimde birsey hissetmedim ben bunu nasıl soyleyebilirim kirmadan? birde is yerinde dostum gordugum fikirlerine onem verdigim insan ve asik oldugum cocugu bildigi halde bana asik olduguni soyledi. ben ne yapacagimi sasirdim sevdigim cocuk bana acilmasini beklerken baskalari aciliyor sevdigim kisinin yaninda heyecandan elim ayagima dolanir ama kankam dedigim kiside rahatim ondan fikir alirim. Bana Çok iyi birisin senin gibi biriyle hiç tanışmadm diğer kızlardan farklısın dedi digerleri gibi değilsin dedi. Simdi ben ne yapıcam ya valla bişey yapmıyorum normal konusuyorum aşık oldu kankam ama sevdiğim çocugun itiraf etmesini beklerdim. Gerçi hoşlandığım kişi benden 7 yaş büyük çok çekingen biri utangac
Ben başkasına aşığım ama bir başkası bana aşık ben ne yapıcam?