arkadaşlar benim iki tane muhabbet kuşum vardı biri erkek diğeri dişi. Erkek olan Eylül’ün başında öldü ve dişi olan tek kaldı, bu aralar burnunun rengi değişmeye başladı dişinin ve bir kaç kişi de cinsiyet değiştiriyor falan dedi... saçma geldi ama korkmadım değil. Böyle bir şey mümkün mü niye rengi değişir? Önceden böyleydi
Kahverengi renk var burnunda bu kızıştığını gösteriyor ama ana renk burnunda mavi, ben mavi burunlu dişi ilkkez görüyorum, siz öyle diyorsanız daha birşey dememe gerek yok.
Alıştırınca çok şirin ve sevimli oluyorlar. Benimkiler ev arkadaşı gibiydi, sofraya beraber oturur beraber tv izlerdik. Telefonu elime alır almaz üzerine konup ekrana dokunup kaçar kulağımı ısırırdı. Konuşturmuştumda :) Allah bozmasın aranızdaki ilişkiyi gerçektende bu duyguyu yaşayanlar anlar bu kuşların değerini.
Çok tatlı ve şirin ama bulduğu her kabloyu parçalıyor bizimle sofraya gelip tabakların içine zıplıyor ve sabahları kapısı açık olursa yastığıma konup uyanmamı bekliyor ya da yüzüme bir şeyler yapıyor uyanayım diye ama bazen ısırmak için kovalıyor da 😬
Kızıştıklarında aşırı agresif ve herşeyi kemirir hale geliyorlar. ben beyaz lahana ve havuç koyuyorum masaya onu kemiyorlar. Tüy dökümünde çok kötü ortalığı batırıyorlar ya :( Kalamar kemiğini ihmal etme ama gagalarını biçimlendirmek için.
En İyi Cevaplar