Evimiz yıkılacak nasıl kurtarabiliriz?

Arkadaslar bizim evimiz yeşil alan olarak görünüyor. 2 katlı müstakil bir ev sadece 1 katı göründüğünü söylediler ama biz 2 ci katta oturuyoruz. Bizim tapumuz var evle alakali ne gerekiyorsa bütün herseyine onay verilmiş nasıl kentsel dönüşüme gelince hazine olarak görünebiliyor anlamış değilim çok canım sıkılıyor moralim bozuluyor bir çaresi yok diyorlar bu konu hakkında bir bilginiz varsa benimle paylasirmisiniz yapı konut belgesi diye birşey varmış belediyeye gittik ne kadar alırsanız alın bir işe yaramaz yikilicak sizin evin üzerinde bir proje söz konusu diyip duruyorlar düşünmekten beynim yandı madem yeşil alan alt dükkanın vergisini neden alıyorlar bizden yazık günah değil mi madem öyle doğalgaz bağlattırdık yeşil alan gözüken yere nasıl doğalgaz baglayabiliyorlar düşünmekten kafayı siyiricam ya evimizin karsiligini vermezlerse evsiz kalirsak 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar beni yanlış anlamayın benim amacım dilenmek değil ben sadece sizden bilgi istiyorum bide derdimi kimseye anlatamadigim için buraya dökmek istedim amacım size dilenci gibi görünmek değil.
Evimiz yıkılacak nasıl kurtarabiliriz?