link
Videodaki tilki adamin elini yiyecekmis gibi duruyor ama yinede cok tatlı degilmi? Sizde tilki beslemek istermiydiniz ? Ben beslemek isterdim ama köpek fobim var :O buda hemen hemen köpek gibi :S
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok muhteşem bir hayvan tilki hem de çok zeki ama doğal ortamında olmasını isterdim onun yerine köpek falan daha iyi olurdu. hem korkulacak bir yanı yok bence sevgi göster sevgi gör mantık budur. Zaten onlar senin içini okuyorlar :) çok tatlı ama tilki de
yapman gereken korkunu yenmek onun haricinde her hangi bir hayvan seni yemez yani :D hem şunu söyleyeyim her türlü şekilde her türlü ısırığı , kedi tarafından tırmalanmayı tattım . Ne oldu dersen bişe olmadı :D gidip o hayvana dokunmanın verdiği hissi beni ısırması yok edemez. :) o yüzden hani diyorlar ya tanımadığın hayvana yaklaşma yok öyle bişe sokak köpekleri mesela çok cana yakınlar belkide hep dışlandıkları için sevgi istiyorlar her neyse korkulacak bişe yok .
ben çocukluğumdan beri yarasa beslemek istemişimdir hayalim beraber aasılarak uyumak
Cevap
6Cevap
tilkiyi severim ama evcil bir hayvan olabilir mi bilemem
Geçen günde aslan beslemek istiyen bir kız çıkmıştı
What does the fox say ?
sdsdsads
Ben timsah beslicem kuvette.
Mozilla'yı yüklerim o kadar
Bence hayvanlar doğal ortamından alınmamalıdır
Tilkiler de köpekler gibi evcilleştirilebilir.
kızlar onada oral yaptırırdı:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar