+1 yılkonuya net bir açıklama getirmek adına sunu anlayamadım şimdi gelen yeni özellik ile eğer herkesi seçersek bizim eklediğimiz ancak bizi rehberine eklemeyenler bile resim ve son giriş saatini görecek, ancak eğer kişilerimi seçersek bizim numaralarını eklediklerimiz ama bizi rehberinde bulundurmayanların son giriş saatlerini göremeyeceğiz... aslında buradan da kimin telefon rehberinde varız onu anlayabileceğiz..
fakat sorun şu yeni birini ekliyorum ve o kişiye beni kaydetme diyorum, gizlilikten kişilerimi seçiyorum, hakikaten de listemde çogu kişinin son giriş tarihini görürken onun kişini göremiyorum...
ancak yıllardaır konuştuğum hatta birebir yanımda olan birine beni rehberinden bir silermisin diyorum siliyor, emin olmak için yine gizlilik kişilerim yapıyorum, ancak beni silmiş olmasına ragmen son giriş zamanını görüyorum...
yani bu görülme olayı ilk kez eklemeler de mi işe yarıyor, çünküü iki durumuda bizzat test ettim sonuçlarıda yazdım yukarıda
konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAma nnn çok da fifi sanki whatsapp ta ki yenilikler son görülme mi görseler ne görmeseler ne
92 Yorumla
Bu uygulamalara irrite oluyorum..! Böyle gereksiz şeylere zaman ayırarak hayatımızı karartıyoruz bu bir gerçek.! Sitelerde uygulamalarda hata var olduğunda kafayı yercesine triplere girer tweet atamadık diye karşımızdaki kişinin kalbini kırar olduk... Bu ne yaw kendinize gelin biz kazandıralım onlar yesin kendi malımızın kıymetini bilmez olduk...
00 Yorumla
+1 yılWhatsapp'ın özellikleri dikkat çekici ama burada çok önemli bir ayrıntı var; bazıları ilişkilerin sonu gelecek demiş.. Bence "GÜVEN" programa,siteye değil; İNSANA DAYALI OLMALI BENCE! Gerisi boş bahane.. güvenmiyorsan zaten bitmiştir; uzatmaları oynamanın, insanları kırmanın bir anlamı yok...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Beni arayan yabancı numaraları whatsappı ve profil fotosu varsa tanıyordum ne güzel. Olmadı bu :D
22 Yorumla
+1 yılen son hatırladığım onu son görünme özelliğini kapatınca karşıdakinin de son görünme bilgilerini de göremiyordun.
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu seferde o kisileri engelledigimizi sanmazlarmi çünkü engellendigindede son görülme zamani gözükmüyor
11 Yorumla
+1 yılaman kim uğraşcak apk indirmeyle falan geliyosa kendi gelsin, ayrıca hiç yaratıcı bulmadım feysbuktaki özelliklerin aynısı ama bu son görülme bazılarının baya işine yarıycak sevgilisiyle bu yüzden çok kavga edenler gördüm
12 Yorumla- +1 yıl
kapatmasın oda wtsapta hiçmi arkadaşıyla konuşamaz insan canım ne gereksiz tavırlar
son zamanlarda aptal bir program oldu son görülme saati yanlış veya iletiler ulaşmıyor tam bir rezillik
10 YorumlaDiğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. Whatsapp ücretli olma yolunca gidiyor. Şu an için cazibesini kaybetmek üzere. Yazık oldu. alternatif ücretsiz ve mesajlaşma programlarına yönelmek en doğrusu.
12 YorumlaAkıllı telefonumuz olmadığından eleştiremiyoruz ;:D
11 Yorumlawhatsapp 'a gelen iki özellik demişsin bana herhangi bir özellik gelmedi :DD
25 YorumlaSon görülmeyi hiç kimsenin görmeyeceği şekilde yaptım görülüyor yazdı bir arkadaşım... O ayarı uygulayınca kimseninki gözükmüyor bideeee
21 Yorumlagüzel olmuş doğruysa tel.e kayıtlı olmayanlara profil fotografının açık olması sıkıntıydı.
20 YorumlaDiğer konusunda 506 cevap paylaştı. son görülme zamanı nı tamaen kaldırsınlar lanet bir şey bir çok ilişkini sonunu getiren saçma sapan bir şey bence
23 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen iyi
Bazen kötü bir şey bu özellikler
Whatsup özel hayatıma burnumu sokma derim.
Ben belki birini gizliden takipteyim Allah allaaa...40 Yorumla
+1 yılFacebook her seyin bokunu çıkartıyor ya. Son görülme tarihini özellestirmek de nedir olm zaten whatsapp'ı özel kılan sey buydu. Last seen'a göre adam ayıklamak, sevgiliden ayrılmak :)
20 Yorumla
+1 yılSimdi android de apk indirirsem ayni özelliklermi mi gelio?
30 Yorumlaücretsiz arama özelliği de eklenmeli büyük bir eksiklik bence
10 Yorumla
+1 yılLast seen olayı gerçekten müthiş. Çok sinir bozucu bir durumdu zaten.
10 Yorumla
+1 yılbence harika olmuş :) rehberimde olmayan göremesin kısmı değilde benim daha çok istediklerimize görünür yapabilme özelliği dikkatimi çekti .)
10 YorumlaBenim tel galaxy s3 . Guncellenme oldu deyisti bazi seyler ama ayarlarda herkes diye bisi yok?
14 Yorumla- +1 yıl
:D aple ne ya hahahaha :D
benim tle daha guncelleme gelmedi .. silip tekrar indirsem gelirmi
14 YorumlaKimseden çekincem yok o görmesin bu görmesin diyebileceğim, fotoğraflarım için de kim isterse görsün korkarak yaşayacağıma.
23 Yorumla- +1 yıl
gizlilik sevdası olanların umrunda olabilir kanımca ki haklılık payı vardır
- +1 yıl
Bende watsap guncellendi ben eski erkek arkadsmn numarasini silmedim ve ayarlardan profil resmimi durumumu ve son gorulme olayini kisilerim olarak degistirdim.rehberimde ismin yaninda watsap isareti yok onu watsapta resmi cok net durumu ve cevrimici oldugunu gorebiliyorum numarami sildigino anlama yolu varmidir sizcd
+1 yılikisi de güzel hoş olmuş valla aferin amaaaaa...
bizi rehberine ekleyen watsupumuzu direk görüyo. ona bir çözüm bulunmalı bence önce11 Yorumlatamamen kaldırdım rahatsız ediyor insanı gülücük ya da saçma şeyler yazanlar
31 Yorumlason gorulme zamanı ıyı olmus ya o sorun yaratabılıobazen ...
20 Yorumla
+1 yılyerim whatsapp ını savaş çıkacak geberip gidicez whatsapp,facebook,twitter ne mal millet olduk lan biz! Elinizden ekmeğinizi alsınlar telefonunuzu almasınlar yok beni kim gördü son görülme zamanımı,yok ayşe görmesin fatma görsün bi*in gidin yaa
10 YorumlaDiğer konusunda 312 cevap paylaştı. Hmmm begendim:) Tesk ederim guzel haberdi..
31 Yorumlaşuan whatsappm kullanmıyorm ama iyi bir özellıge benziyor
17 YorumlaSymbian telefonuna güncelleme geldi mi peki? whatsappn resmi sitesinden indiremiyorum ben bozuldu yine lanet
13 Yorumla- +1 yıl
symbian mı kaldı bea: D
- +1 yıl
kız 6600 lardan bahsetmıyor yanı bendede syımbıan var 3. Nesıl wındows phone' un bır alt neslı zaten n8 e6 gıbı telefonlar gayette modern hemde bana gore androıdlerın bazılarını 2ye katlar ... Bu galaxy ace, mını, sII ... Hepsınden ıyı yanı he sIII ve sIV ler de ıyı cıhaz tabı ama symbıanlar candır...
güzel olmuş bence diğer türlü kimin numarasını eklesen direk resmi görünüyordu orda
10 Yorumla
+1 yılGördüm.Güzel olmuş da kişiye özel olsa daha iyi olurdu.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu mu şimdi whatsupp::(
hiç sevmedim ne özelliği kaldı ne güzel ajanlık yapıyoduk30 YorumlaDiğer konusunda 525 cevap paylaştı. Kızların takibinden bunalmıştım ya çok güzel oldu :D Şimdi çevrimiçiyken mi görebilecekler sadece
00 Yorumla
+1 yılWhatsappı whatsapp yapan özellikler gitmis gibi, beğenmedim ben hoslandıgım cocuğun son görülmesine bakamayıp sinir krizi geçiremeyeceksem ne anlamı kaldı ki? bana ne yaa oynamıcam ben
151 YorumlaBende diyordum ne zaman güncelleme gelicek diye. Sen diyince dank etti apk tabiki,teşekkürler:)
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben şuan whatsaptayım ama yapamıyorum dediğini sabah kalkanlar bu kız 3 te whatsaptaydı diye düşünmelerine sinr oluyom afsfagfds
20 YorumlaSon görülme özelliğini kapatma sadece iphone'larda vardı. Biz android fakirlerine de son görülme, profil fotoğrafı ve durumu gizleme özellikleri geldi hoşgeldi. Vallahi biz Mark'ı çok sevdik :)
00 YorumlaGayet güzel olmuş:) Ama kızlar bu konuya dikkat ... Erkek arkadaşlarınız son görülme tarihini kapatırsa ilişkide ufak çapta bir sarsılma yaşanabilir :) Onun dışında gayet güzel :)
31 Yorumla- +1 yıl
aynen dostum :)
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçılışa akp gidiyor mu :D
82 Yorumla- +1 yıl
:D yapmayın o da insan evladı ya
bence tamamen kaldırsınlar o son görülme zamanını !
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. guncelleme hangısınde pekı wp8 de mı
12 Yorumla
+1 yıltelefon kullanmamak fıransız kalmak bazen iyi :D
61 YorumlaFacebook kendisine benzetecek yani :) ekleme ya da çıkarma yapmayacaz değişiklik yapmayacaz demişlerdi oysa
00 Yorumla
+1 yılDemenle bakmam bir oldu. Ama hala "iki tik" in görüldü anlamına geldiğini zannedip de mesajı okuduğumu zannedenler var. Buna da bir çözüm bulunsa iyi olurdu :P
20 Yorumlafaceye geçtikten sonra kullanmayı bıraktım viber en iyisi
00 YorumlaBok gibi olmuş oldu olacak kullanıcı adı ve şifre ile girelim*
00 Yorumla
+1 yılkimler bizi rehberinden silmiş görebilicez yani :D
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki son gorulme de ne yazacak zaman olarak? Bu is nasil olacak cozemedim
10 Yorumla2. özellik çok iyi yani kimin tel rehberinde ekli olup olmadığımızı görebilicez artık ama şunu anlamadım 2. özellikte herkesle kişilerim arasında ne fark var ?
11 Yorumla- +1 yıl
herkes derken dünyadaki senin numarana sahip herkes demek oluyo, kişilerim de sadece senin rehberindekiler. mesela senin telefon numaran birinde var diyelim ama onun numarası sende yok kayıtlı değil rehberinde. eğer onun profil fotoğrafını görmesini istiyosan herkesi seçcen ama görmesini istemiyosan kişilerimi seçcen. böyle sadece rehberindekiler görebilcek.
tanımaıdıgım noların resimlerine bakıp tanıyodum . bu yönden iyi degil ama gizlilik yönünden iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi karşıdakide ekli olmasam bile çevrimiçi iken görebilirmiyim onu?
00 Yorumla
+1 yılLink atma gibi bir şansın varmı
23 Yorumla- +1 yıl
Zahmet oldu ama teşekkür ederim :)
+1 yılDaha çok özellik eklenmeli bence ama bunlarda iyi olmuş Mark çalışıyor :D
14 Yorumla- +1 yıl
Mark ne alaka aptal Mark facebook'un kurucu whatsapp'ın değil ! :(
- +1 yıl
Öyle mi canım bilmiyodum :( mark whatsapp'ı satın aldı biraz gündemi takip edin.
- +1 yıl
:D ne kadar cahilsin cengizzhan keşke ölsen :(
bende hala guncelleme yok apk seklınde nasıl ındırıcezzz
12 YorumlaDediğin gibi indirdim apkyı ama ayarlarda öyle bir bölüm yok eskisi gibi aynı
00 Yorumla
+1 yılat zkine konmuş kelebek gibi saçma bir şey olmuş cok basit ve daha da geliştirilmeli öncelikle donma ve yavaslama sorunu giderilmeli. :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yani?benim ekledigim bı numara diyelim ama karsıda kayıtlı degılım ben resim görünmez mi?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende neden oyle bir secenek yok gizlemem gibi?
Cevap sahibi+1 yıle 72 nokıa
Şu enson ne zaman girdi olayı nı pek begenmedim:D kendi adıma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWhatsappta birinin rehberinde olup olmadığımız nasıl belli olcak?
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüncellenmedi daha bende inşallah güncellenmez berbaaaat
11 Yorumla
+1 yılBlaclberrye oluyor mu yaw?
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten hep uvey evlat:)
+1 yılNasıl whatsapın sitesinden indircem?
14 Yorumla- +1 yıl
Android
- +1 yıl
Tamam çok sağol
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası