Ne yapacağımı bilmiyorum nasil anlatacagimi da?

İstanbul'da annemin dayisinin kizi evli onların yanında kalıyorum özel ders alıyorum (ailevi sorunlar yüzünden geldim lütfen yargilamayin hemen) kızı çalışıyor babası ile annesi çocuklara bakıyor babası böyle çok değişik biri birden geliyor sarılıyor öpüyor falan ama herkese yapıyor kızına torunlarına ben o yüzden başta dedim ki heralde yapısı böyle sonra bir gün kızı eve geç geldi bana dediki yengenle sevişcez çocukları salma bu tarafa ben şok oldum tamam dedim sonra bana mesajlar atmaya başladı ikimiz arasında sır bu tamamı dedi bende tamam dedim sadece sonra yine yazıyor sohbet edelim diyor ikimiz arasında sik * gizli olmaz diyor bunun kardeşinin kızı bunlarda kalmıştı ben onun kini yaladim sürttüm söz sana dokunmam istediklerimi yap gönlümü et ne istersen yaparım diyor ses kaydına aldım herşeyi beni nerde tek görse yengeni sikecegim diyor dün kadının arkası dönüktü bana organını çıkarmış bak diye sonra mesaj atmış sana değildi onu sikecegim diye göstermek için yanlış anlama sen diyor bu kaldığım yerdeki eşine gidip anlatacağım kalmak istemiyorum diyeceğim ama korkuyorum bana suç atılırsa diye çok utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Başka bir eve yerlestirdiler beni arada sırada gelir yemek yersin geri seni bırakırım eve dedi ama o adam hala bana mesaj atıyor nerdesin kendinmi gitmek istedin cevap versene tenezzül edip yazmiyorsun senin için sinsi demişlerdi doğruymuş gibi şeyler söylüyor
Ne yapacağımı bilmiyorum nasil anlatacagimi da?