Vücut için maskeyi duş öncesi yapıp duşta baya ova ova çıkaracağım bir nevi peeling ama yüz için olanı ise önce mi yapsam sonra mı bilemedim. Peeling duştan önce mi sonra mı? kil maskesi duştan önce mi sonra mı
Cilt bakımı duştan önce mi sonra mı sorusu çok merak edilen bir soru. Peeling duştan sonra yapılır. Peki maske banyodan önce mi sonra mı yapılır? Maskenin yüzünde beklemesi gerekiyor. Cildinin de temiz olması gerekiyor maskenin etki etmesi için. Bu yüzden duştan sonra peeling yapmak daha doğru genel olarak. Duştan çıktıktan sonra gözeneklerimiz de hiç olmadığı kadar açık oluyor. Böylelikle peeling en iyi etkisini duştan sonra gösterir. İstiyorsan duş esnasında peeling yapıp gözeneklerini açabilir, duş sonrasında maske uygulayarak cildini besleyebilirsin. Cilt gözenekleri açılmış cilde maskeler daha iyi etki eder. Her ikisi de olur. Kil maskesi duştan önce mi sonra mı yapılacağı ise yine çok önemli. Duşta saçınızı yıkayın, cildinizi su ile yumuşatıp gözenekleri açın. Sonra cildinizi kurutun ve maskeyi uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra duşta maskeyi yıkayın ve duş jeli uygulayın. Kil maskesi cildi yoran bir maske olduğu için doğal içerikli bir duş jeli kullanmanızı tavsiye ederim. Bu yüzden ben Pure Line kullanıyorum. Alkol, paraben ve yapay renklendirici içermediği için cildimi tahriş etmiyor. 12 saat kalıcı kokuları ile gün boyu fresh hissetmemi sağlıyor. Favori Pure Line kokum ise Sümbül ve Misk. Kokuları çok doğal ve kalıcı olduğu için vazgeçilmezim oldu.
maske duştan önce mi yapılır sonra mı
Duştan Sonra Kullanılabilecek En İyi Peeling Ürünleri
1- Dermalogica Daily Microfoliant Bu ürünün içinde mikro granül olduğu için ölü hücreleri atıp hücre yenilenmesine çok yardımcı oluyor. Ayrıca dermo kozmetik bir ürün olduğu için cilde hiç zararı yok. Fiyatı biraz cep yakıyor ama. 550 TL civarında bir fiyatı var. Cildim için feda olsun diyorsanız kullanın derim. Ama parasını kesinlikle hak eden bir ürün.
duştan sonra kullanılan en iyi peeling markaları
2- Missha Temizleyici & Aydınlatıcı Peeling Jel Maske İçeriği pirinçten oluşuyor. Bilen bilir pirinç en iyi ölü hücre atıcısıdır. Bir de peelingden sonra cildi nemlendirince yüzün çok aydınlık oluyor. Korelilerin kullandığı çoğu bakım ürününün içinde pirinç yer alır. Çünkü aydınlık bir gönümüm sağlar pirinç. Fiyatı da çok uygun ve bereketli bir ürün. Birkaç defa kullanabiliyorsun rahatça. 15 Tl civarında bir fiyatı var.
en iyi peeling önerileri
3- L'oreal Paris Saf Kil Peeling Jeli Bilen bilir yağlı ciltlerin bir numaralı kurtarıcısıdır kil ürünleri. İşte bu üründe hem yağdan arındırıyor hem gözenekleri açar hem de tertemiz yapar cildi. Asla tahriş etmedi benim cildimi. Kil kullanırken her zaman korka korka kullanırım normalde. Sert bir şey olduğu için kil yüzü tahriş edebiliyor bazen. Ama bu ürünün yoğunluğu tahriş etmekten epey uzakta. Hem fiyatı da çok iyi. Sadece 40 TL. Hatta indirimde yakalarsanız 20 Tl'ye de kaparsınız. En iyi peeling önerilerim bunlar. :)
duşta kullanılacak peelingler
Bu önerilerim umarım işine yarar. Ben çok memnun kaldığım için sana önerdim. Sende de aynı etkiyi bırakır inşallah. :) Bu önerilerim işe yaramazsa dilersen bu linktekiönerilere de bak. Belki işine yarayacak bir öneri bulursun.
En İyi Cevaplar