Kardeşim benden izinsiz eşyalarımı kullanıyor sürekli. Napmalıyım?

Kardeşim sürekli olarak benden izinsiz eşyalarımı alıp kullanıyor. Kimi zaman maddi sıkıntı çektiğim için zar zor alıp ayda yılda bir kullandığım pamuklara sardığım parfümden takılarıma makyaj malzemelerimden cüzdanıma kadar. çalışırken yüklü miktarda para yüklediğim otobüs kartıma kadar artık aklınıza ne gelirse her şey.. kullanmadığı halde 32 gb lik flash diskimi bile anahtarlığına süs yapıyor. Ayakkabılarımı da tabi kullanıyor bir tek kıyafetlerim hariç onu da kıyafet zevkine uymadığı için kullanmıyor. Ben ona her şeyi aldım okuttum milyarlarımı döktüm ama o hem bana karşı saygısız hem benimle konuşmuyor hem de eşyalarımı hunharca kullanıyor. Napmam lazım yaşı da küçük değil 22 yaşında. Annem de arkasında duruyor nolacak kullansın diyor. Hayır zaten zor alıyorum ailem istesem bana almayacak onları her istediğimde. Tüketmemeye çalışıyorum ben de. Hem de izinsiz kullanmasın izin alsa veririm diyorum bana kızıyorlar. Üstelik sakladıklarımı bile bulup atıyor çantasına. Sonradan sonraya fark ediyorum
Kardeşim benden izinsiz eşyalarımı kullanıyor sürekli. Napmalıyım?