Kadınlar kızlar bu ne derece gerçeklik payı var söyleyin bakalım?

Bunlar birbirlerine aşkım böceğim diyorlar, birlikte çırılçıplak duşa giriyorlar, sarılarak aynı yatakta yatıyorlar, e yan yana soyunup giyinmek zaten rutine binmiş, kucak kucağa oturduklarını hiç saymıyorum bile.
Birlikte sıçmaları, birbirlerinin kıçlarını silmeleri şaşırtmaz..
Yanlız shıcamıyorlar kardeşim. Biri scharken diğeride ibrikle sua tutuyor taharat alsın diye.
Yoksa dedikodu yapmaya gitmiyorlardır heralde.
Tuvaletteki giybet hic bir yerde yok da ondan neden okadar uzun kaliyoz saniyonuz hem makyaj ust bas duzeltme hem konusma 😂😂
Senin paylaştığın erkeklerin hayali
Gerçekte olan;
Ben bunu yaşadım bir kıza bağlandım ben onun için yazdığım herşeyi yakın arkadaşları ile sürekli paylaşıyordu ve hatta bir ara sözde arkadaşının hesabından bana yazdı ama cümleler cevaplar o kadar tanıdık olunca sonradan anladım arkadaşının hesabıyla bana yazıp uzak dur felan dedi neyse sonunda olmadı ama yaptığı hareketlerle ben farkına vardım amaç bak peşindeki den böyle böyle yazılar geliyor deyip herkese paylaşabiliyorlar. Bu arada bu konuşmaları ben bu rahatlıkla erkek arkadaşlarımla paylaşmaz kendi kızlar herşeyi paylaşıyorlar. Bakalım nasip ama bunları yaşadıkça kadına verdiğimiz değerde azalıyor. O yüzden umarım gerçek bir dost olacak bir kadına aşık olurum ilerde ki hayatımın sonuna kadar beraber yaşarız
Umarım
Cevap
2Cevap
Evet biz hep tuvalette yiyismek icin tuvalete beraber gideriz 😒
Durduk yere eğlencesine öpüşmez kimse biseksüellik veya lezlik varsa neden olmasın aynı durum erkeklerde de geçerli
Orkid paylaşımı yapıyorlar diye biliyordum
Neler neler görüyoruz
😳🙄😳😱
Ya ahaha sesli güldüm ahaha alemsiniz
üniv de oluordu
takip eder misin beni
Bende görmüstüm bir ara
Anlam veremedim😶
Tövbest doğru mu la bu jsjs
yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar