Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ama küçükken kuzenimi döverdim. bir de, gel bişey gostercem der, baska odaya çekip doverdim. Annesi falan kızmasın diye. Sonra yüzü gözü çizik içinde gorurşu annesi. Ondan sonra bana çözüm bulmaya çalıştılar hacıyatmaz aldılar. Sonra bir gün içinde patlatmış bulundum. Babam dövüşmeyi ogretirdi hep. Silahlarla falan oynardim. Erkek olmamı istiyormuş babam. Beni de öyle yetiştirdi , büyüdüm şimdi tam tersiyim
48 Yorumla
Soran+1 yılDovmen icin haciyatmaz mi aldilar? Hala cok guclu ve gozu karasindir eminim. Senle dovusen adamin vay haline
Cevap sahibi+1 yılEvet, kuzenimi dövmeyi bırakayım diye hacıyatmaz aldılar. Ama o da çözüm olmuyordu, babamla dovusuyorduk. Şimdi narin bir yapım var ama istesem birini bir kaşık suda bogabilirim. Hatta bazen birini dövmek istiyorum, karşıma biri çıksa da sınırını aşsa dovsem bir güzel diyorum.
Soran+1 yılSen gercek bir sadistsin. Valla elinin ayaginin ayari olsa sirf stres atip rahatla diye gel dovuselim derdim de perisan edersin sen beni
Cevap sahibi+1 yılHatta bir keresinde dayanamadım arkadaşıma tokat attım ama sebepsiz, şakasına yapacaktım ama biraz fazla kaçtı 😂 ama az da olsa rahatladım
Soran+1 yılAhaha tokat cok rahatlatiyor dimi ama 😄😄
Cevap sahibi+1 yılEvet ya, bir de birini dovebilsem tam olacak
Soran+1 yılHaha icinde mi kaldi kiyamam yakin otursak patlat bir tane rahatla derdim nasil olsa minnos bir seysindir acimaz bile 😄😄
Soran+1 yılNaptin gizli yeterince rahatlayabildin mi buldum mu dovmene ses etmeyecek arkadas? 😄😄
En İyi Cevaplar
İlkokulda 5 de evet dövdüm . ve yüzyüze geldik koskocaman adam olmuş mahcup olmuştum 😂😪😁
819 Yorumla
Soran+1 yılAhaha aman nolcak be cocukken dovmussun sonucta utanacak bir sey yok 😂 agir sekilde dovmediysen tabii 🙄😬😬
Soran+1 yılYuh ya resmen ucuruma atmis ya tekme tokat dovsen daha insani olurmus 😂😂
Soran+1 yılOha ne cadiymissin ama simdi eski gucunde olamazsin erkekler de buyudukce guclendigi icin tokat atsan en fazla el izin cikar 😂
Soran+1 yılAhaha centilmen oldugum icin vuran kizsa karsilik vermem susar otururum ama cok da abartmayin yani aci esigimi zorlayana vurmasam da cok kiziyorum 😬
Soran+1 yılHaha rica ederim. Hala dovusuyor olsaydiniz bir mac yapalim derdim. Nasil olsa centilmenim karsilik veremiyorum 😂😂
Soran+1 yılAsla el kaldiramayacagim icin yenme ihtimalim yok ama acitirsaniz elinizi tutarim canim yandi diye ama onu tutsam ayaklar var ki o daha tehlikeli 😂😂🤭
Soran+1 yılAhaha merak etme kendim kasindigim icin vuracagindan bela olmam ama acirsa birazcik soverim ona da bozulma kisisel algilama acidan agzimdan kacacak 😅
Soran+1 yılDirekt mesaj atiyim mesajlarin aciksa ordan soyle :)
Soran+1 yılTamam ac yaziyim sonra takiplesip oyle konusalim
Soran+1 yılSimdi takip ettim j ile basliyor nickim ordan tikla sen de takip et
Soran+1 yılBiz senle konusmus muyduk? Takip ettim seni demisim ama baktim takipte degilim. Konusup geri mi cikardim yoksa sen geri donmedigin icin hic konusamadik mi hatirlayamadim
Kızlar Ne Diyor
+1 yılOrtaokulda evet malum sizden daha gelişmiş oluyoruz o zamanlar o yüzden taktik belirlemeye gerek kalmadı kaşınan önce uyarılır sonra kasinirdi ama şimdi saçma geliyor ansjsjsajdjsj
393 Yorumla
Soran+1 yılAynen o yillarda kizlar bize gore cok guclu oluyordu. Heralde o yillrda yedigim okul bahcesi dayaklari yuzunden kizlara hala sinir oluyorum ahflfjk
- +1 yıl
Malum ergenliğe giriş dönemi ve zaten kızlar bircok değişime başlıyorlar bununla beraber özgüven sıkıntıları olabiliyor birde erkeklerin dalgalarına maruz kalınca kendilerini kontrol edemeyebiliyorlar
Soran+1 yılZaten ergenlik donemine kadar kizlar erkeklerden daha guclu oldugundan genelde sizin dovmeniz normaldi. Ama su an bir erkegi dovmen gerekse hileli taktigi uygulamadan senin gibi guclu bir kiz bile zorlanir
- +1 yıl
Ahshahan gerek duymuyorum açıkçası
Soran+1 yılBu ne ozgugen ya karsina okuz gibi dikilsem oraya vurmadan yenecek misin? Yenerim diyorsan dikilmem zaten paket yaparsin beni 😄😄
- +1 yıl
Yok yok yani kavga etmeye birini dövmeye gerek duymuyorum konuşarak anlaşmaya çalışırım baktim olmadı Behlülsu kaçar andjjwj
Soran+1 yılAhaha kacmak en iyisi ama yakalanirsin bak korkma kolay harekettir ogren ve kafan rahat kac ahfkfj
- +1 yıl
Ahshahshw kaçar derken yani uğraşmam abi çocuk muyuz daha ne dayağı ansnnn
Soran+1 yılAhaha gozune kestirdigini dov demedim be kasinana veya satasana yap ajflgj
- +1 yıl
Valla durusumdan herhalde kasinmazlar pek ya da ortamdan olabilir ansjjs
Soran+1 yılHadi be nasil durusun var ki uzun boyli sert bakisli falan misin ahdkj
- +1 yıl
Yeapp 😂
Soran+1 yılOha o zaman ben de korkarim ya hatta tokadi patlatsan karsilik vermem 😂😂
- +1 yıl
Kolay kolay kimseye bir şey yapmam ya hakkımız yok böyle seylere
Soran+1 yılCok iyi birisin sen ama hak edene de acima derim.
- +1 yıl
Hak edenin yakınında olmamak en iyisi
Soran+1 yılSen kimseye vuramazsin anladim 😂
- +1 yıl
Ahahahha öyle deme 💪👊
Soran+1 yılAhaha tamam guclusun sertsin inaniyorum ama karsina gecip seni deli etsem tokat bile atamazsin cunku minmos yureklisin 😂
- +1 yıl
Yani niye atayım giderim ne ugrascam ajsjaj
Soran+1 yılAhaha minnos merve ahfkfjk
- +1 yıl
Ajsjjaja diyossunn✊
Soran+1 yılBak ya yirmihlayip durmasana minnoslugun herkese ama gucun bana oh ya ne guzel 😒
- +1 yıl
Ahshahshw bir şey yapmadim ki 😇
Soran+1 yılHii tekme atmam diyip minnos olduguna inandirdin ama ikidir yumruk yiyorum 😒😔
- +1 yıl
Ahshahshw sende istiyorsun ama ajsja
Soran+1 yılAhaha kafama vurma ama beyin hucrelerim öldü ahfkfj
- +1 yıl
Olsun bir yerden sonra hoşlanırsın amdnnaj
Soran+1 yılAhaha alistirana kadar bir yerimi kirma ama az yavas ol ayfkdjk
- +1 yıl
Ansnanss bak sen cidden bundan zevk alıyorsun ansjja
Soran+1 yılHayir be canim tatlidir valla bak okkali bir tokat atsan gozlerim dolar ajfkshdk
Soran+1 yılAma seni kirmamak icin dayanicam hadi yine iyisin ahfkfjk
- +1 yıl
Abdbsbsb çok tatlısın ama karşındakini dişli severim andjsh
Soran+1 yılYa kiza vurulmaz ki kiyamam valla en fazla dayanikli olurum o disli olmak sayilir mi ahfkdjk
- +1 yıl
Elimi tutabilirsin vurmamam için anfjjs
Soran+1 yılTamam anlastik ama bu sefer de tekmeni bloklayamam baraj kuramam o poncik tekmeni nasilsavunucsm sevgili merve shfkdnk
- +1 yıl
Sevgili soran tekmem içinde ellerimi çapraz bağlayıp yanına çekersin bu durumda tekme atacak mesafe kalmaz andnan
Soran+1 yılO zaman da diz atarsin ki aman diyiim kuyruguna basilmis medi gibi ciyaklarim ve iste dovus ondan sonra baslar ahfkdhk 😄😄
- +1 yıl
Ahshahan sahiden öyle vurmuslugum var ama diz atmak için önce epey yakınlaşmak gerek ansjsjs
Soran+1 yılTekme atama diye dibine kadar giricem zaten diz mesafesinde sorun yok ki kaldirmanla iki buklum olmam bir olacak ama dusmicem yikilmicam sana eglence malzemesi vermicem sevgili merve ahfkdjk
- +1 yıl
Ahshahshw birkaç defadan sonra yikilirsin valla bide ısırma huyum vardır severken bile ısırırım neresi denk gelirse ısırırım omuz el kol ajdjsd
Soran+1 yılAhaha elini birakamadigim icin seriye baglarsan 4-5 dizden sonra yikilabilirim tabii ben de insanim eninde sonunda pes edicem ahfkjk ha dusmezsem de bir diz bir isirik bir diz bir isirik gidersen sove sove pes ederim ama acisi gecince saldiririm yine gardini dusurme sakin ahfkdjdk
- +1 yıl
Yok ara muhtemelen ben vinn ansjas
- +1 yıl
Ama muhtemelen gülmekten yikilirim bende andsjd bide aslında beni yeterince çekip bacaklarını sıkı sıkı kapatırsan vurabilecegimi sanmıyorum absah
Soran+1 yılAhaha hain misin o kadar diz attin her yerimi isirdin birakip kacmak hangi vicdana sigar ajfkdjk kaldir beni
Soran+1 yılKapatirsam once bacagima diz atarsin sonra acidan acinca hedefe tam 12den goller gelircahckgjfk
- +1 yıl
O kadarına katlanman gerekir ama yakınken diz atamam mesafe yok absjsj
Soran+1 yılOyle temas edecek kadar da yaklasamam ayip ahfldjk ama diz mesafesinde de olsam benim de diz kaldirabilecegimi unutma. Cok sert bir diz atmaya kalkistiginda dizime carparsa cok acir dizin ahfkdhk
- +1 yıl
Ahshahan en iyisi barışalım kavga etmeyelim baksana kısır döngüye girdik ansjwj
Soran+1 yılAhaha zaten bu eglenceli bir oyun veya spor ya arada yapariz bunu onun disinda iki tatlis arkadas gezer eglenir yer iceriz merak etme eglenme isini bana birak ahfkdjk
- +1 yıl
Ahaha diyossunn valla genelde arkadaş ortamında güldüren kişi ben oluyorum bir yerlere götüren falan da ansnjajs
Soran+1 yılOha resmen ruh okuzum pardon ruh ikizim ya ahaha iki komik bir arada karin kaslarimiz cok gelisecek desene gulmekten ahfkdjl
- +1 yıl
Ya da birbirimizi rakip görüp susucaz ansnajs
Soran+1 yılAhaha ben kendimden bir tane daha olmasindan sikayetci degilim ya yoruldum hep gulduren eglendiren taraf olmaktan. Rekabet canini sikarsa ustunlugunu kabul ederim ama dovuslerimizdeki direncim kadar kolay olmaz yani onda dayaniklilik istedigin icin kolay lokma olmayacagim ahfkdjk hala şoktayım ya resmen dişi versiyonum karsimda ajfkdj
- +1 yıl
Abdbsbsb valla cocukken çok sessiz tiptim arkadaşlarım pek olmazdı falan akdnwn eee baktım gördüm ki böyle yürümüyor işler bu sefer kavgacı oldum baktım bu da hoş değil istediğim şey değil bu sefer komik olmak daha iyi oldu gerçi bunda da sıkıntı su ki insanlar ciddi miyim şaka mı anlamakta bazen zorlanıyorlar bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum andjjdh
Soran+1 yılYa biz ayni hayati yasamizi ama ben kavgaci kismi yasamadim ahfkdjk sessizlikten ortamlarin aranan komik cocugu oldum ve universitedeyken ciddi soyledigim seyi bile saka sanip ciddiye almayanlar oluyordu ahfkdjk
- +1 yıl
Valla işte beni birkaç kere sinirli gördüler o zaman ciddi halimi gördüler ya ajsjwj
Soran+1 yılAhaha ben sinirlendirmem ya tamam sakasina tekmeler dizler atacaksin onlar komik bile olacak ama ciddi anlamda kizarsan kacarim ahfksjk
- +1 yıl
Ahshahan valla ben gülme krizine girersem yerlere yatarım andnwje hele regl zamanı fiyuuu andnjdjd
Soran+1 yılAman haa regl zamani klasik Turk kizi gibi ekstra agresif oluyorsan yeter acidi dur biraz dedigimde durmazsan valla cok trip atarim sakinlestiginde ahfkshk ciddi kizdiginda da yine reglsen fena suyuna giderim, cok deli nabiz dusururum ahfkfjk
- +1 yıl
Ajsjwj amaan sorma bide bu sefer olamadım bir türlü bir olsam da rahatlasam neymiş bu ya olunca ayrı sıkıntı olmayınca ayrı sıkıntı ansje
Soran+1 yılOlma iste ne guzel ya sonra kabak benim basima patlayacak cahfkdjl nasil geciyor ki sinirli mi olursun duerun mu
- +1 yıl
Olmalıyım işte rahatlatıyor beni anjsjs yani yüzüm kizariyor ilk günü falan yanaklar falan kırmızı oluyor işte sürekli her şeye fazla gülüyorum ya da fazla uzuluyorum duygularım daha yoğun ya çok seviyorum ya da hiç ajsjsjs
Soran+1 yılIyi ya cok zararli degilmissin regl gununde de dovusup eglenip gezip tozabiliriz ahfkdjk
- +1 yıl
Abdbsbsb ama ölesiye trip atıp sonunda tamam sana aşığım diyip ne olduğunu anlayamayabilirsin nanswje
Soran+1 yılIlla devrelerimi yakacaksin ya ruh okuzum benim tamam feda olsun sana beynimi de yak tamam ahfkfjk
- +1 yıl
Ansnanss yok yok korkma muhtemelen inanmıyorum hayır seni manipüle ettim ben kesin der ve kaçarım ajdjsjd
Soran+1 yılOyle devrelerimi yakip kacamazsin kucuk hanim. Kosar yakalar seni normale cevirir beni de rahatlatmani saglarim ahfkfjm
- +1 yıl
Ahahahha seni nasıl rahatlatcam
- +1 yıl
Gidiklayayim mi ansjwwj
Soran+1 yılAhahaha bu kirik hallerini seviyorum ya ahfkshdk normal konusmaya baslayip beni de normal halime geri dondur anlaminda rahatlat demistim. Gidiklarsan bir sure sonra kahkahayla karisik sovmeye baslayabilirim agfkdjk
- +1 yıl
Soversen ağzına biber surerim senin andnajsj
Soran+1 yılTamam sovmuyorum gidiklayabilirsin ahfkdjdk
- +1 yıl
Andnwnwnwnw sen kasindin cekirgeeee
- +1 yıl
Seni deliler gibi gidikkiycammmmm
Soran+1 yılAhaha ruh hastasii eglenceye nasil doyup da evlere dagilicaz bilmiyorum ki ahfkdjk
- +1 yıl
Andnansnnw dagiliriz beya n'olacak sonuçta to be continued
Soran+1 yılYa evet dogru aslinda ama bir sonraki bulusmayi iple cekmekten ani yasayabiliriz umarim ahckdjk
Soran+1 yılSen can atarsin ya ben niye atiyorum dizinde top gibi sekecek olan benim ahfkdjk
- +1 yıl
Ahshahshw yok ya bir dahaki sefere kibar davranırim ahsbaba
- +1 yıl
Senin istediğin şeyleri yaparız bu sefer artık ajsjq
Soran+1 yılAhaha senin istedigin sey benim de istedigim seydir. Bu dovus şeysini gunluk rutinimiz yapicaz ama ondan sonra da gun boyu cilginlar gibi eglenicez yiyip icip gezicez tamam mi 😍 ahdksjk
- +1 yıl
Andnanw sonrada kilo alıp nolduk lan biz diycez herhalde sjdejeje
Soran+1 yılHayir ya her gunumuz yogun tempoda gececegi icin yedigimiz seyler eve gitmeden erimis olacak ahfkdj
- +1 yıl
Andnansnnw öyle olacağını pek düşünmüyorum ben hem buna para mı dayanır be ansjsjs
Soran+1 yılNolcak be idare ederiz yemek kadar guzel bir sey mi var ahfksjk
- +1 yıl
Ay valla şu an öyle tokum ki midem bulanıyor ajsjwjw
Soran+1 yılAhaha su an ben de yiyemem ya ama bildigim efsane lezzetler var onlari sana mutlaka tattiricam ahxkdj
- +1 yıl
Abdbsbsb meselaaaaa
Soran+1 yılSurpriz olsun onlar da ya et seviyorsan gerisine karisma bugune kadar et yememisim diyeceksin burger mc donald's falan bir daha onunden gecmeyeceksin ahfkfj
- +1 yıl
Oooo korktum et diyorsun ama ben çok düşkün sayılmam andjwjd
Soran+1 yılHee ben duskunuk ya etoburum hatta hic sebze yemem ama birazcik bile seviyorsan seni bagimlisi yapicam. Merak etme her gun yediremem pahali ahckfjk
Soran+1 yılGunaydin poncik dovuscu ruh okuzum 😂😂
+1 yılKilit yapmıştım.
18 Yorumla
Soran+1 yılOhaa bunu nasil basardin egitimin var mi?
- +1 yıl
Eğitim aldım.
Soran+1 yılEgitim aldiysan 2 saat ugrassam acamam dimi kilidini
- +1 yıl
Bırakmadığım sürece açamaz. Hatta ileri gitsem kolu kırabiliriö çok az kuvvetle.
Soran+1 yılCok az kuvvetle hem de? Senle 10 kere dovussem 10'unu da kaybederim dimi? Cok sinir bozucu ya kucuk bir kizin beni hem dovup hem de kitleyip caresiz birakmasi ve insafa gelip kilidi acmadigi surece kurtulamamam.
- +1 yıl
Evet kilit yönteminde hareket bile edemezsin.
Soran+1 yılEski kiz arkadasim tekvandocuydu o bile kitlediginde acamiyordum. Hatta bogazimi cok sıktığı icin refleksle istemdisi kufur ettim diye eliyle de testislerimi sıkmıştı. Utanarak soyluyorum ki aglamistim ve aciyip birakmisti. Hayatimin en utanc verici aniydi acidigi icin birakmasi 😔
Soran+1 yılTakmadigin icin dalga gectigini varsaydim ve simdi de utandim 😒
+1 yıl32 yaşında bir adamı dovdum kuzenime laf attı diye karakolluk olduk ama sikayetci olmadi
237 Yorumla
Soran+1 yılSenden korkmustur tekrar dovme diye 😂😂 nasil becerdin kazik kadar adami dovmeyi ya?
- +1 yıl
Sinirlenince kim olursa olsun gözüm görmüyo o da ters tarfma denk geldi
Soran+1 yılSinirlenince deli gucu gelir bilirim ama karsijdaki erkek sonucta nasil alt ettin merak ettim
- +1 yıl
Ailemin de sorduğu soru zor değil herkesin hassas noktası vardır iki yıl fitness yaptm bir yıl sokak dövüşü dersi aldm bence yeterli
Soran+1 yılOha yeterli tabii ki senle 10 kere kapissak 10unda da beni patates edersin. Baktim simdi zaten fizigin cok gucluymus cogu erkegin sansi yok karsinda. Cok teknik ve guclu oldugun icin adil mi dovusuyorsun yoksa erkektir isimi kolaylastirir diyip hassas yerine vurarak mi dovusuyorsun?
- +1 yıl
Haksızlığı sevmem haksızlık yapanı hiç sevmem nasıl hak ettiyse öyle dayak yer kendisi
Soran+1 yılYani vurursun? En celimsiz ve gucsuz kiz bile oraya vurdugunda cok acitirken sen o vurusu yaptiginda nasil can yaktigini biliyor musun peki?
- +1 yıl
Geçen gün biri bana laf attı onu dovmedim ama giydign pantolon oliym ddi ben de her gün iki bacagimi sokuyom raziysan gel dedim adam arkasına bakmdn gitti her zaman şiddet gerekmez
- +1 yıl
Oraya vurmam
Soran+1 yılAhaha lafin da cok iyiymis sen sozle de fizikle de cok iyi dovuyorsun
Soran+1 yılAa ben direkt oraya vurup etkisiz halr getirip oyle dovuyorsun sandim. Adil dovusup oyle yeniyorsan helal olsun sana hayran kaldim ama arkadasin olmak istemezdim. Kizdirmayi severim ve kizinca canimi acirsan kuserdim heralde 😅😅
- +1 yıl
Saol
Soran+1 yılRica ederim. Insan kendini yaninda guvende hisseder be
- +1 yıl
Eyvallah😂
Soran+1 yılHaha oraya vurmanin rahatligina alisirsan hobi olarak erkek doversin ama adil olup hak edene yapicam dersen ustunde calisip ogren derim 😂
- +1 yıl
Oraya vurmam çabuk pes eder sinrimi alamam
Soran+1 yılTabii ki pes eder ama etkisiz hale gelecegi icin hic yorulmadan istedigin gibi tekme tokat yumruk rahatca dovebilirsin. Baslarken direkt oraya sert bir tekme at ve sonra tadini cikara cikara döv. Kesin cozumdur dene bu taktigi
- +1 yıl
Karşılık vermezse tadı cikmaz
Soran+1 yılMerak etme dayanikli ve guclu bir erkekse oraya da vursan dovusmeye devam eder. Sadece direnci azalacagi icin iyi dovusemez ve hasar almadan dovuse devam edersin. Erkek icin gurur meselesidir kizdan dayak yemek. Nefesini de kessen devam etmeye calisacaktir
- +1 yıl
Denerim😂
Soran+1 yılAhaha ayni sehirdeysek ben guc kontrolu yaparim ama direkt abanma once yavas vur insan ol 😂😂😂
- +1 yıl
Hangi şehir 😂
Soran+1 yılİstanbul sen? 😂
- +1 yıl
Adana 😂
- +1 yıl
Ama haziran da gelcem oraya
Soran+1 yılAa daha varmis ama olsun haziranda dovuselim mi? 😂😂
- +1 yıl
Anlastk😂
Soran+1 yılHaha super 😂 ama bacaklarindaki kadar kas benim karnimda yok ya once yavas vur sonra sert tekme at tamam mi 😂😂
- +1 yıl
Dusunrz😂
Soran+1 yılAyakkabi da senin gucunu gostermez hile sayarim tekme atarken cikaricaz bitince giyersin geri tamam mi 😂😂
Soran+1 yılMesajin kapali oldugu icin sevimlu rakibemle tanisma girisimim basarisiz oldu 😂 acarsan iletisimi sagladiktan sonra geri kapatabilirsin okuz uyeler salca olmadan 😂😂
- +1 yıl
Tabi 😂
Soran+1 yılEe yine yazamadim 😂
- +1 yıl
Açık bilmem
Soran+1 yılAcik degil ayarlardan acman gerek
- +1 yıl
Dene acik
Soran+1 yılOrdan devam edelim artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoluna sırtına geçiriyordum bogazını sıkıyorsum kovalıyordum😂😂
311 Yorumla
Soran+1 yılOha oha oha coklu saldiri yapiyor ya ne yoruyorsun kendini erkek bu tek vurusluk isi var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet baya yoruluyordum sonra ama dövmek zevk veriyordu bana😂 nasıl tek vurusluk isi var
Soran+1 yılAslinda spor da olmus sana ya dovusurken cok kalori yakarsin 😂 tek vurus iste ya soyletmesene yazarken bile acisini hissettim 😒😂
Cevap sahibi+1 yılEvet kalori yakmak güzel hem de stres atıyorsun😂Hıı anladım 😄
Soran+1 yılStres atmaya birebir evet ama karsilik vermeyecek birini dov valla erkek koydu mu oturtur 😂 verdigim taktige cok alisma ama bagimlilik yapar valla saka yapan arkadasina bile gecirirsin tekmeyi sonra sana küser 😄😄
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben koydum mu oturturum karşımdaki erkek müsveddesi bir bok yapamaz patakladıktan sonra bogazini sıkınca nefessiz kaliyorlar zaten😃 yok kimsenin mahrem bolgesine tekme atmam benim erkek arkadasim olamaz da küsmüs falan da umurumda degil zaten tekme atmam orasina
Soran+1 yılAhaha pata kute dovup bir de bogazimi sıkıp bana can cekistirecegine orama tekme atmani tercih ederim ya en azindan kivranir kivranir toparlanirim ama senin dayagini yesem beni yerden toplaman gerekir psikopat cani ve guclu kiz 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ama olmaz can çekişmeniz kıvranmanız hoşuma gidiyor😂
Soran+1 yılAhaha karnima falan diz at o zaman sirt o kadar acimaz bak sana taktik veriyim. Her zaman yumusak yerlere vur 😂 bana yapma tabii sen cok guclusun canim cok acir 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam taktigin icin teşekkürler😃
Soran+1 yılRica ederim ama karsilik verecek birini dovme canini yakar bak benim gibi minnos erkekleri dov 😄
Diğer konusunda 541 cevap paylaştı. 20 yaşındaki erkek kardeşimi dövdüğüm doğrudur.
35 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindaki cocuga nasil gucun yetti ki saygidan bilerek mi dayak yedi acaba ablaya el kalkmaz diye 🙄🙄
Soran+1 yılHe sucluysa ve kucugunse el mahkum yiyecek o dayagi ya ben de ne guclu kiz diyip korkacaktim senden 😂😂
Soran+1 yılTabii ki guclusundur kizma yani hemcinslerini alt edebilecek kadar gucun olduguna inaniyorum valla bak 😂😂🙈
ben erkek arkadaşımı dövmüştüm
35 Yorumla
Soran+1 yılOha neden ve nasil dovdun?
Soran+1 yılNe cilgin kizsin ya nasil dovdun peki ne yaptin yani?
Soran+1 yılHe aman aldatma falansa hadim etmedin umarim dicektim 😂
burnuna kafa atmışlığım var
220 Yorumla
Soran+1 yılYok artik ya o yasinda kiz basina burun kirmak nedir hem de kafayla? Kiz dedigin tekme diz falan atar tokat atar ne biliyim kafa atan kiz falan ne kadar tehlikelisin sen :(
Soran+1 yılBoyle guclu kiz mi olur ya beni dovsen korkudan karsilik veremem susar giderim ahfkdjk
Soran+1 yılTabi canim kendi boyuna indirmek icin fotodaki kiz gibi diz atarsin sonra burnuma kafa. Ama masumsun seker gibi kizsin ama benim gordugum hasarlar nolcak ahfkfjk
Soran+1 yılAhaha sessiz sakin dogal bir ortam olsa gecireceksin yani dizi vay hain 😅😅😅
Soran+1 yılAhaha tamam anlastik ama kimse beni kurtaramaz diye saatlerce dovmek yok bak dinlene dinlene ajfkdhk
Soran+1 yılAhaha cok acirsa mola isterim ama o kadarina izin var mi ahfkdjk
Soran+1 yılAhaha dayaginla olmek istemem ya eglencesine kucuk kucuk dovusler istemistim ben ahfkdjk
Soran+1 yılAhaha zevk aliyorsan ben dur diyince nasil durcan acaba sevimli bayan ahfkfjl
Soran+1 yılHa kontrol edebiliyorsan sorun yok ama obur turlu zevk aliyorumdan kastini anlamamis olabilirim onu daha acik yaz yoksa bos yere 173927382738 diz daha yicem ahckdjk
Soran+1 yılHey naptin sevimli rakibem ahfkfk
Soran+1 yılHey guclu kiz hala dovusemedik daha dogrusu beni dovemedin nerelerdesin? 😂😂
+1 yılTaktik maktik yok 😎😎😎
11 Yorumla
Soran+1 yılBam bam bam mi ahaha 😂😂 yine de vardir yani erkegin sacini basini yolamazsin ki kiz kavgasi gibi 😅
+1 yılÇocukkken dövmüştüm
23 Yorumla
Soran+1 yılCocukken kizlar erkeklerden daha guclu olur. Genelde her erkek kapistigi kizdan dayak yer zaten. Ama merak ettim anlat da gulelim 😄
- +1 yıl
Aman mahallede sümüklü bir çocuktu. Oyunu hep ben kurardım oyun oynayacak çocukları da ben seçerdim o zamanlar. Bu sümüklü oyuna almadım diye gitti bana taş attı ben de yakaladım dövdüm ağlaya ağlaya gitti annesine şikayet etti sonra 😂😂😂 olay tatlıya bağlandı ahahhaha
Soran+1 yılAhaha ben de oyuna almadigim kizdan dayak yemistim ya saglam pataklamisti aglayip kacmistim ama ailem sikayet etmedim utandim kucucuk kiz seni tokatlayip eve mi yolladi diyip rencide ederler diye ahfkdhk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzüne şaplatmıştım bir tane
11 Yorumla
Soran+1 yılTokat atmamis kiz var mi ki? Kizlarin eli cok agir oluyor valla basima gelmisti.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBicakladim bile 😄
17 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsin? Nasil gelisti olay anlatsana dur cekirdegimi aldim dinliyorum 😄
- +1 yıl
Arkadasimla sevgilisi kavga etti kiza vurdu bikere bende kelebek bicak tasiom hava olsun diye 😄 cektim iste yuru git dedim uzerime atladi , teknik olarak kendine sapladi, ama biseyi yok karacigerinemi ne gelmis
Soran+1 yılAh canim bir sey yoksa tamam ahaha rahatliga bak ya 😄 eski ki arkadasim da gece evine giderken arkadan gelip sapiklik yapan adamin malum yerine sokmustu bicagi. Sonra bicagi yikamak yerin atmisti tiksindim daha kullanamazdim onu dedi 😄😄
- +1 yıl
Alt tarafi kan bisi olmaz 😄 benimkinde sadece kan vardi 2-3 saate cikti zaten celigi baya iyi kan tutmuo ya da paslanmio
Soran+1 yılCok tehlikeli kizsin ya ama bana bicak ceksen hayatta atlamam valla direkt diz cokup ozur diler beni bagislaman icin gozlerinin icine bakip af beklerim ne gerek var karaciger kaybetmeye 😄
- +1 yıl
😄😄
Soran+1 yılDiz coktum diye ayagima iyi oturdu diyip gelisine tekme atip gelecegimle oynama ama 😄
Hayır
11 Yorumla
Soran+1 yılSonunda sayko sadist olmayan bir kizimiz, tebrikler 👏
Dövdüm
21 Yorumla
Soran+1 yılNasil gucun yetti?
Hem de kaç kez
29 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Nasil basardin peki erkekler senden guclu cunku 😮
Soran+1 yılIlginc ya ben her erkegi her kizdsn guclu saniyordum tabii ki sporcu ve dovuscu kizlar haric
Soran+1 yılTaktigin neydi nasil dovdun gizli degilse sirrini anlatir misin?
Soran+1 yılKimseye soylemem burda ikimiz arasinda kalacak ben zaten dovusemem sadece merak ettim 🙊
Soran+1 yılAman tamam ya uzerimde uygula oyle ogreniyim bari sana da pratik olur dicem ama dayanamam ki cok tekniksin sen canim yanar 😒
+1 yılKafa atmisligim var
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsin? Nasil cesaret ettin ve becerdin bunu?
- +1 yıl
Cesaret bizde her daim var
Soran+1 yılBunu anladim zaten aman insafina kalmayalim ama nasil dovdun anlatsana
+1 yılBu tur sorular cok fazla soruluyor neden?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben ilk kez sordum. Meraktan sordum yani kizlar kendilerini savunabiliyor mu diye ama digerlerini gormedigim icin niyetlerini bilemem. Millet sordu kabak benim basima patladi iyi mi 😒
- +1 yıl
Savunuruz tabıkı
Soran+1 yılSen savunursun ikna oldum valla 😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler