Maymunlar çok tatli :D
İleride ayri bir evim olursa beslemek istiyorum
Zor mudur acaba beslemek?
İleride ayri bir evim olursa beslemek istiyorum
Zor mudur acaba beslemek?
dişi besliyeceksen zor hele dişiyse poposu çiftleşme zamanında kıpkırmızı olur uzun detaylı ya nası anlatsam neyse tüy dökme zamanı tüyü öyle bir dökülürki kızım git ağda yapsana dersin zaten evrime uğramayıp kıllarıyla hayatta kalmayı seçmiş diğer bir çok özelliği seninle aynıdır hemen hemen şöyle ki nereye dışkılanacağını öğrenince gider oraya yapar entellektüeldir eğer zekası iyi olsaydı eminim kitap okur ev işi görürdü çalmayı hırsızlığı sahiplenmesi felan çok ayrıntılı bir tek konuşamıyor civileyip çığırıp duruyor
Armi den başlayabilirsin maymun beslemeye :D
Ya sen ne söylemek benim asgıma
Asdfhjk
Alemsin yaaa hoşlandığın herife bakıyorum beslemek istediğin hayvana bakıyorum ...normal değilsin sen ... valla değilsin...
Hoslandim sanmis
Asdfhjk
timsah beslemiş biri olarak napıcaksın maymunu tüylü tüylü timsah besle diyorum :)
Ürkütüyon
Nan
sokakta bir sürü maymun var zaten evde beslemeye ne gerek var kzjndsd
Asdfhjk
Deli
Cevap
18Cevap
Tabi zor sonuçta hayvan ayrıca olgunlaştıklarında ısırıklarıyla sahiplerinin parmağını vs. kopardıklarını bu yzden dişlerini çektirmek gerektiğini falan bliyorm
zordur geçen gece bir belgesel vardı şangayda bir kadının şempazesi vardı aşırı yorucu ona bkamak işten ayrıldım sırf onun içni falan diye analtıyordu kadın..
Bahçeli'deki maymunlu arkadaş aklıma geldi. Bebek beziyle omzunda dolaştırıyordu keratayı.
yediği muzların kabuguna basıp her yerini kırabilirsin
bundan istiyorum link
Maymun hayatta sinir oldugum ve dünyanın en vahşi hayvanıdır.Avını canlı canlı yer.Tabi sen sevebilirsin ama akıllı hayvanlar sana sorun çıkartabilir çevrendeki kişilerede
AİLENE sorsana yılardır besliyolar:D
dikkat İNCİ CAPS!
Nasi bir zindiksin mk
aaa maymun zındık dedi:D
türlerine göre değişir hangi maymun türünü beslemek istiyorsun ?
Örümcek olanindan
Çok zor tabi baya alışman lazım aşısı bakımı birçok derdi var kolay değil tüy dökülmesi vs.
Hareketli hayvanlar gördüğüm kadarıyla,zor olabilir.Ama ev için uygun hayvan değiller bence.Hoplamak zıplamak ister.
BENCE ZORDUR kırar döker herşeyi:)
Yaramazlar evet :))
Sonra evrim geçirip insan olursa görürsün
Asdfhjk
Olsun
Çok tatlilar <3
Hhh :o
Çok kolay, besle sdfsd
Beslemek istiyom
Asdfhjk
:D Allah akıl fikir versin ne diyim :D
Asdfhjk