Metil alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir?
bilen var mı?
bilen var mı?
Sana içme dedim şu sahte içkiyi debelenip durursun böyle
Cevap
3Cevap
Gözler ışıl ışıl oluyor
dostum ben kaçak alkol tükettim 4 gün oldu bugünle beraber alkolü tükettikten 24 saat sonra midem aşırı şekilde yanmaya başladı birde karnım kasılıyor görme bozukuğu baş dönmesi kusma bunlar yok sadece midem yanmıştı küçük bir hastaneee gittim zehirlendim m idie sordum karnıma baktı ağrı var mı organlara baskı uyguladı yok dedim mide yhanması için serum verdi gönderdi serumdan sonra mide yanmam geçti dün tatmin olmadım devlet hastanesi aciline gittim o adamda aynı şeyleri yaptı baya sordum midem yandı geçti falan diye şu an sanki midem şiş gibi biri baskı uyguluyor gibi sıkışıyor hala korkuyorum benle beraber içen 3 kişide hiç bir şey yok bu tehlike ne zaman geçer bilgin var mı? bir şey var mıdır bende?
bende öyle düşünüyorum ki bu sahte alkol olsaydı sahte alkol içipte 4 gün yaşayan yaşasa bile kör olmayan yok ancak bu karnımdaki baskı beni tedirgin ediyor bir de halsizim o gün çok yağmur yaıyordu bende sırılsıklam oldum hatta çok alkol aldığımdan yağmurun alıntda parkta yattım ondan mı bilmiyorum
Mide bulantısı, kusma, gözlerde kızarıklık
Alkol neydi 🤔
viski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar