Babam beni neden hiç aramıyor 😔?

Konu başlığında görüldüğü gibi soru aslında çok açık. Ben yaklaşık 4 buçuk senedir evliyim bir oğlum da var. Babam evlendiğim günden beri beni araması çok sayılıdır. Annem ile hemen hemen hergün konuşuyorum ben sabah saatlerinde annemi aramasam bile akşama doğru mutlaka konuşmak için arar. Ailemle farklı şehirlerdeyiz. Babam hiç aramaz beni. Buradan memlekete gittiğim zaman annemle konuşurum annem babama benim geleceğimi ve yolda olduğumu söyler babam sadece o zaman beni arar " ne zaman ineceksin?" Demek için. En son eylülde aradı yani memlekete gideceğim zaman yoldayken. Ben küçükken böyle değildi beni çok severdi beraber uyurduk korktuğum zaman yanima gelirdi. Okul müsabakalarım ve müsamerelerim olduğu zaman hep beni uzaktan izler ve videoya çekerdi. Çocukluğuma ve bebekliğime dair çok fotoğrafım var beni guzelce giydirip etrafımı çiçeklerle süsleyip çekerdi. Parka götürürdü saatlerce oynardık beraber. Çok ilgiliydi beni karakteristik olarak eğitmek için elinden geleni yaptı ta ki ben 15 yaşıma gelene kadar. Ilgisi ve samimiyeti zamanla azalmaya başladı çok ilgisizleşti. Eşim bazen sorar "annenler nasıl arıyorlar mı hiç? " bende " evet arıyorlar dün babamla konuştum çok ozlemiş benle oğlumuzu " diyorum. Yalan söylüyorum. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Kafamı çok karıştırıyor. Uzaktayken aramiyor gideceğim zaman aradığında ise 2 saat öncesinde terminalde bekliyor. Gittiğim zaman herşeyimi almak istiyor bir ihtiyacın var mı söyle gibisinden alır bizi avmye götürür herşey almak ister. Maddi değil manevi destek bekliyorum bir kere sorsun " kizım iyi misin " desin sarılsın bana.😔
Babam beni neden hiç aramıyor 😔?