Ankete katılır mısınız
J7 Pro
J7 Core
İkisi de kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Core bende var ara bir telefon param azdi aldim fena degil 1050 ydi gecen yil Mart ta
Size denk geldiğim cok iyi oldu😊Bana 1400 dediler. Görünüş olarak çok beğendim ama biraz büyük sanki. Sıkıntı oluyor mu o kadar büyük olması ve de telefonda bir sorun filan var mı acaba? Donma filan.
Bende kasma var kardesimde ayni telefon var o cok memnun ben cok dusurdum ondan ya
Anladım cok tesekkürler 😊
Rica ederim
Vatan da 1150 sana cok pahali demisler🙄🙄
Ben 2 telefonumuda vatandan aldim
Ben 2 yere sordum ikisi de 1400 diyince daha düsük degildir diye düsündüm. Birkac yere daha bakayım o halde, tekrar tesekkürler😌😘
General mobie gm5 plus al kardeşim çok iyi mesela ben şu an kullanıyorum çok memnunum
General mobile kullanmadım daha önce ve nedendir bilmiyorum hep önyargılı davranıyorum bu markaya. Görünüş olarak söylediğim iki telefonu çok beğendim ama çok kararsızım ikisi arasında
J7 Max bence bir ara j7leri kıyaslaıdm da o mantıklı gelmişti
Neden daha mantıklı geldi
Anladım ona da bir bakacağım😊
Peki sizce benim söylediklerim arasından hangisi daha iyi? Hem görünüş hem özellik açısından?
https://www.istanbulbilisim.com/?act=ShowCompare link yasak değildir umarım görünüş açısından pek farkları yok gibi istersen kendin kıyasla
Yüklenmedi maalesef. Evet ikisi birbirine çok benziyor ama kararsız kaldım ben yinede. Teşekkür ederim bu arada 😊
Özellikleri iyiymiş J7 max'e baktım ama görünüş olarak en çok j7 pro hoşuma gitti. O yüzden j7 pro alacağım sanırım:)
bilmiyorum bakacağım artık😅
anneme pro babama düzünü aldım. tam yaşlı telefonudur
Neden öyle dediniz ki? J7 pro'nun görünüşü çok hoşuma gitti benim. Sizce nasıl bir telefon? Hemen bozuluyormuş sanırım :/
bozulmaz adam gibi kullan ömürlük bile olur. görünüşü için telefon alınmaz. evet basit oyunlar sosyal medya kamera konuları iyi ama bir amiral gemisinin yanına asla yaklaşamaz. bende note 4 var. cidden kaç yıllık telefon yanına bile yaklaşamıyorlar. sana önerim git 1 2 sene öncesinin amiral gemisini al. örneğin s7 note 5 vs gibi
Çok haklısınız valla, tesekkürler🌸
rica ederim
Cevap
4Cevap
Samsung un note serisi hariç Kullanma
Samsung tüm serileri iyi diyorlar ben hep Sony kullandığım için bilmiyorum hiç
Huawei güzel aslında ama beni idare edebilecek daha uygun fiyatlı telefon bakıyorum şimdilik😊
Tesekkürler 😊
İkiside değil
Neden peki nesini begenmediniz? Ve önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir telefon var mı?
Ben j7 pro kullandım şimdi garantide bekliyo telefon çok dandik çıktı kasıyo sürekli samsung marka telefonları sevmiyorum alacaksan Huawei bak
Öylemi yaa😒görünüşü çok hoşuma gitmişti oysaki of
core iyidir candır
J7 pro al bence
Görünüş olarak mı daha çok beğendiniz
Evet
Bana da J7 Kor daha güzel gelmişti şu an kararsız kaldım sayenizde😅tesekkürler tabi🌸
Siz bakmayın bana ya 😊
😊😅
core iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar