Arkadaşlar hızlı şekilde ishal olmam lazım lütfen yardım!!! Etkili şeyler söyleyim ama lütfen
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDogadan kayisi cayi al 2 bardak ic, bol su ic sonra. Ama aksama falan tesir edebilir. O arada bol da yuruyus yap ev icinde ki asagi baski yapsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılIşe yarıyor mu kesin
- +1 yıl
Evet ben muzmin kabizdim bir ara o caydan gunde 1 aksamlari icerek sabah tuvalete cikmaya basladim. Acil cozum dedigin icin 2 bardak dedim.
Soran+1 yılÇok sağol
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabiz mısın yoksa hastayim diye bişeyden mi kacican?
01 Yorumla
Soran+1 yılKabızım 3, 4 gündür ve canım acıyor artık tuvalete girmekten korkuyorum
+1 yılGit ıkın yapacak bişey yok kapıdakini degişemezsin zaten biraz zorlanacan ama yapacak bişey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılIkınamam deli misin
- +1 yıl
Doğal bişey zorlama
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇikolata tüketirsen olur ama biraz fazla yemen gerekki işe yarasın.
057 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata yiyemem başka yolu yok mu
Cevap sahibi+1 yılMalesef kardeşim bence internetten araştırman daha iyi.
Soran+1 yılAraştırıyorum kesin bir şey çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılYa şey nasıl desem mideni bozman gerek. Yani sürekli şekerli gıdalar tüketirsen ve ekşi gıdalar tüketirsen oluyor öyle. Yani mideni karıştırman gerek anladın mı
Soran+1 yılAnladım ama ekşiden acıdan da uzak durun diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılMideni ekşitmen lazım işte başka çaresi yok.
Galiba sen kabız olmuşsun ondan ishal olmak istiyorsun ama ekşitmen gerek mideni ya da çikolata tüket
Soran+1 yılEvet :( canım acıyor artık 3 gündür
Cevap sahibi+1 yılOoooo çok kötü bende senin gibi oldum hemde baya bir süre. Bak ne yapmalısın biliyor musum ekmek hiç tüketme sakın bak ve yemek yerken lokmaları iyice çiğne sonra su tüket.
Bak ben aynı şekil yaptım çok afedersin ama idrarım ishal gibi gelmeye başladı rahat rahat yapıyorum ekmeği bıraktığımdan beri.
Yoksa senin durumum böyle devam ederse anal fissür oluşur yani kanama ve zorlanmadan dolayı meme denen birşey oluşur şişer ve sen acısından rahat rahat oturamazsın ben çok acısını çektim doktora gittim defalarca ne ilaç varsa kullandım sporda yapıyorum ameliyat olucaktım ama olursam bu sefer tuvaletimi ve gazımı tutamama riskim olduğu için olmadım. Sonunda iyileştim. Bak kardeşim ekmeği yemeyi bırak benden sana tavsiye hiç ekmek yeme lütfen sağlığına yazık ileride oturamicak hale gelirsin Allah korusun.
Soran+1 yılEkmek yemiyorum dünden beri bıraktım. bir şey söyliym mi kan da geldi. Nasıl geçti seninki ve böyle acırken tuvaletim gelirse napıcam? Çok korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBen çok su içiyordum normalde de.
Kan gelmesi normal çünkü anal bölgesi zorlandığı için yırtılma oluyor kanıyor ve acicak bu ne zamana kadar devam edicek bir hafta içinde ekmek yeme farkediceksin dışkın yumuşicak ishal şeklinde olucak rahat yapıcaksın benimde öyle oldu yemin ederim çok afadersin lavaboda ağlıyordum resmen sonra ekmeği bıraktım yavaş yavaş bir hafta içinde düzeldi. Hemen etkisini görüceksin zaten bunu söyliyim size.
Tuvaletin gelirse mecbur yapıcaksın acısada acımasa da ama sen ekmek yeme hemen düzelir kardeşim merak etme düzelir.
Bol su tüket ılık su tüket oda sıcaklığında ve ekmek hiç yeme ben böyle yaptım geçti zaten
Valla birkaç günde düzelir zaten diğer gün lavaboya çıktığında dışkın yumuşicak çok az ağricak sonra zaten ağrısı geçicek merak etme
Cevap sahibi+1 yılKorkma sakın
Ekmeği bırak
Bol su iç
Hemen faydasını görüceksin
Soran+1 yılYa çok sağolll. Ve bir şey daha bu halde gelirse napayım peki? Bu acıya nasıl dayanıcam ki, zarar falan gelir mi? Ishal olana kadar tuvalete çıkmasam mı? Zeytinyağı falan içiyorum
Cevap sahibi+1 yılTuvalete çık hiç öyle birşey olurmu.
Zararı sana acı vermesi başka birşey değil yani birazda anal bölgende şişlik olur hafiften kaşıntı olur.
Bak lavabonu yaptıktan hemen sonra ılık su koy oturabileceğin bir leğene ve o leğene otur 20 dakika gibi bir süre kadar böyle yapınca acılarını dindirmeye yardımcı olucaktır. Her tuvaletinden sonra yapabilirsin
Zeytinyağı içmende çok güzel aynen içmeye devam et inşaAllah iyileşirsin bacım ya valla çok zor birşey Allah yardımcın olsun. Ama iyileşiceksin merak etme ben baya uzun süre çektim acısını şimdi çok rahatım sende öyle olucaksın Allah'ın izni ile.
Soran+1 yılÇok sağol ya yemin ederim içim rahatladı biraz
Cevap sahibi+1 yılSende sağol ne mutlu bana.
Çok geçmiş olsun.
Soran+1 yılbir şey daha sorabilir miyim,? 😂 Tam buğday ekmeğini zeytinyağına bandırıp yesem de kabızlık yapar mı?
Cevap sahibi+1 yılKabızlığı önlemesi
Kötü kolesterolü düşürmesi
Kilo vermeye yardımcı olmasıdır
Evet tam buğday ekmeğini öneririm zeytinyağı iyi fikir aslında :)
GÜNAYDIN 🌞
Soran+1 yılGünaydın :D bu arada ne zaman kurtulurum bu durumdan? Kaç gün de etki eder?
Cevap sahibi+1 yılValla ben birkaç günde düzeldim yani rahat çıkıyordum tuvalete tabi kanamalarda ve oluşan yara ise yavaş yavaş geçti. Yani çok aceleci olma yeterki iyileşmene bak sen.
Soran+1 yılTamam sağolll
Soran+1 yılbir şey daha sorucam 😂😂 sıktım farkındayım ama tecrübelisin diye sana soruyorum. Şişlik oluşur dedin ya o şişlik neden oluşuyor? Zararlı mı
Soran+1 yılBu son soru :(
Cevap sahibi+1 yılYok sıkıntı yok 😂😂😂😂😂
Şişkinlik hani kabız oluyorsun tuvalette ağrı çekiyorsun zorlanıyor ya anal bölgen o zorlanmadan şişlik olabilir ama tabi uzun bir süre olursa öyle olur :) ama kalıcı değil hemen geçiyor oda 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılZararlı değil merak etme 😂😂😂😂
Soran+1 yılO şişen yerden kan geldi yalnız.
Cevap sahibi+1 yılGelicek normaldir merak etme iyileşiceksin
Soran+1 yılPeki ne zaman duracak bu kan 3 gündür geliyor? Tuvaletim düzeldi, rahat çıkıyorum, hani acı falan baya hafifledi ama arada bir işerken kan geliyor. Bide vajina ile makat bölgenin arası da şişmiş.
Soran+1 yılYani vajina deliğimin biraz alt tarafı.
Cevap sahibi+1 yılBenimde iyilemişti ama kan gelmeye devam eder belli bir süre işerken nasıl kan geliyor onu anlamadım galiba regl olduğun içindir yoksa öyle olması hakkında bir bilgim yok maalesef.
Şey şişkinlik ve kan gelmesi düzelicek merak etme bendede öyle olmuştu çünkü sorun etme onu
Soran+1 yılYa işemek için oturuyorum ya acıyor biraz o zaman, işedikten sonra makat bölgemden kan geliyor
Cevap sahibi+1 yılHa o zorlanmadan olabilir otururken demekki açılmış yara kanamış olabilir.
Soran+1 yılNe zaman kapanır bu yara ya :D
Soran+1 yılBu arada çok sağol çok yardımcı oluyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılRica Ederim ne demek her zaman yardımcı olurum :)
Bu yaranın kanaması iyi birşeymiş doktor söylemişti ordaki mikrobu atıyor ama dediğim gibi sonuçta sende biliyorsun ki vücudumuzda bir yara olduğunda hemen iyileşmez yavaş yavaş iyileşir acı vermesede. Sabırlı ol iyi olucaksın ;)
Cevap sahibi+1 yılBirde kardeşim bu kadar stres yapma yaparsan iyileşme sürecin daha uzun sürer
Soran+1 yılYa çok sağolll sen var ya cidden harikasın. Moral buluyorum sen yazdıkça.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür Ederim 😊
Ne mutlu bana moralini düzeltebildiysem. Sende öylesin harika bir insansın
Soran+1 yılTeşekkürler ama bir şey daha sorucam 😂 kabızlık sorunum ne zaman düzelecek? Sen kaç günde bir tuvalete çıkıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKabızlık sorunun yemene içmene dikkat edersen hemen düzelir zaten yemene bağlı.
Ben hergün tuvalete çıkıyorum iyileştiğimden beri. Ama kabızlık sorunum varken 2 günde bir çıkardım
Cevap sahibi+1 yılSor sor ne merak ediyorsan sor içinde kalmasın :)
Soran+1 yılYa yememe içmeme dikkat ediyorum ama yine de 2 gündür tuvalete çıkmıyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılHm onh bilmiyorum ama şöyle birşer var kendini tuvalete alıştırman gerek.
Yani tuvaletin gelmese bile , tuvaletin varmış gibi gidip tuvalete oturup 5 dakika durman iyimiş ondan dolayı oluyor o sende
Soran+1 yıl:( gidiyorum oturuyorum yine yok. Yalnız bu kadar gün çıkmadım bu bana kötü bir dönüş yapar mı? Yani dışkım sert ve acılı çıkar mı? Korkuyorum, ama cidden lifli besleniyorum değiştirdim yani yememi içmemi
Cevap sahibi+1 yılYediğin şeylere bağlı yani katı gıdalar yerden tabikide acu vericek sert olucak malesef ama sen demiştin ben 3 gündür rahat çıkıyorum tuvalete diye yani ginemi böyle oldu
Soran+1 yılIshal gibiydi ama durdu. Ben yine katı şeyler yemiyorum, zeytinyağı, kayısı, elma bol su içiyorum. Ama 3 gündür de çıkmıyorum tuvalete :( birikme yapmıyordur dimi korkuyorum çıkınca katı ve sert çıkacak diye
Soran+1 yılTamam tamam sorun kalmadı :D yalnız bir şey var yine kanadı sonrasında, hani tuvaletteyen kanamalar oturuncs falan kanıyor, bide ağrı acı sızı falan yok ama kaşıntı oluyor çok. O niye? Bu da son sorum valla 😂 daha 2 gün rahatsız etmicem söz nxndhdhd
Soran+1 yılTuvaletteyken kanamıyor* olucaktı
Cevap sahibi+1 yılAnladım bak bende de oldu :) ağrı sızı yoktu ama kanama vardı kaşntı vardı kaşıntı olması normaldir kaşınır çünkü yara olduğundan dolayı. Kanama geçicek merak etme.
Çünkü o yara kapanıyır yavaş yavaş hani bilirsin vücudumuzdaki yaralar kaşınır böyle onun gibi düşün. Birikme yapmaz ya merak etme. İnşaAllah tamamen iyileşirsin. İstediğin zaman sorabilirsin valla sıkıntı yok benim için yani sana yardımcı olmayı sevdim 😊
Ne zaman bir sıkıntın merakın olursa sor.
Geçmiş Olsun 😊👍👋
Soran+1 yılÇok sağol valla :) senin cevaplarını okuyunca moral oluyor, stres de yapmıyorum. Çok iyisin
Cevap sahibi+1 yılSende sağol. İyi geliyorsam ne mutlu bana 😊 sende çok iyisin 😊
Cevap sahibi+1 yılBirşey dicem iyileştin mi. Ya gerçekten merak ettim de inşaAllah iyi olmuşsundur ☺
Soran+1 yılya iyileştim kan acı falan kalmadı ama bu bu damar hala var yani. sinirlerim bozuluyor elime gelen damarı hissedince. Gitmeyecek mi?
Cevap sahibi+1 yılGider gider merak etme o zorlanmadan dolayı olmuştur bende gitti Rabbime şükürler olsun. Sende de gidicek o damarlar
Soran+1 yılKaç günde gider sence? Gideceğe benzemiyor
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ki kişiden kişiiye farklılık gösteriyor
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yıl:) üzülme lütfen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
- Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı.
+1 yılKayısı çayı iç gadasi
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu aldım zaten
Kuru kayısı nett. bir paket ye alıp üstüne bide su ic 10 dakikaya fıskiye gibi siçarsın 😂😂
114 Yorumla
Soran+1 yılBdjsjdjdgvfn ben buna niye güldüm
Soran+1 yılYok henüz değil şimdi yapıcam
Soran+1 yılEvet :( delircem
Soran+1 yıl:D sağol. Ne zamana düzelir peki
Soran+1 yılOlmadı? Yine aynı işe yaramadı valla
Soran+1 yılGaliba geç yarayacak :(
Soran+1 yılAynen, çayını falan da aldım fscscsv
Soran+1 yılOldu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence anal temizleme pompası al eski kız arkadaşım kullanıyordu.. ama birazını içine girdirmen gerek.. hızlı çözüm.
010 Yorumla
Soran+1 yılAy saçmalamaa. Acıyor zaten nasıl yapayım, kabızım üç gündür :( tuvalete girmeye korkuyorum artık
Cevap sahibi+1 yıl😅 yok ben ciddi dediydim. eski kız arkadaşım sürekli kullanırdı hızlı çözüm.. Bence dayanırsın öyle çok kalın değil.
Soran+1 yılAcıyor diyorum yapamam
Cevap sahibi+1 yılSenin ismin selin mi?
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılKonuşma tarzın eski bir arkadaşa benziyor.
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılElinle karnının sol tarafına 4 parmağını bastırarak masaj yap iyi gelir..
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. muz varsa evde ez guzelce icine piskövit dogra birazda süt damlat ye afiyet olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi bu
Soran+1 yılFarkettim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeşil sabunu macun şekline getir livatandan içeri koy 10 dakikaya ishal olursun 😊
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz yakar.
Cevap sahibi+1 yılEn hızlı yolu söyledin bende sana söyledim.
Veya çeyrek çay bardağı zeytinyağı iç
Soran+1 yılIşe yarar mı zeytinyağı?
Cevap sahibi+1 yılKabız olan çocuklara içiriyorlar kesin işe yarar yalnız wc'ye yakın ol tutamaya bilirsin haberin olsun 😊😁
Soran+1 yılÇok iyi sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏
İyi günler
Soran+1 yılSana da iyi günler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- Diğer konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yıl1 Litre kayısı suyunu kafa dik KESİN ÇÖZÜMDÜR
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal marketlerdeki mi?
- +1 yıl
aynen aynen işe yarıyor bende ülser var ne zaman sıkıntı verese ilk yapıştığım çözümdür
+1 yıl3 bardak süt ic 45 dk ya tamamdır
00 Yorumla
+1 yılEczaneden ishal yapan ilaç al. En Hızlı çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet de o da metobolizmayı bozuyormuş
+1 yılhayirdir davksysi olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılIlaç olmaz doğal yollar
- +1 yıl
dm den bir bksana tk
Soran+1 yılNe anlamadım
- +1 yıl
tkp
+1 yılMısır ye üstüne bol su iç
00 YorumlaKayısı suyu iç 🎈🤚
01 Yorumla
Soran+1 yılAldım zaten onu içicem
+1 yılSinemaki otunu bir tutam kaynat olursun 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi bu
- +1 yıl
Evet kesin çözüm İshal yapar
Soran+1 yılO zararlıymış
- +1 yıl
Hergün içmezsen bir zararı yok ben hafta 2 kez tüketiyorum.
Soran+1 yılBağırsakları tembelleştiriyormuş
Diğer konusunda 541 cevap paylaştı. Kayısı çayı
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılKayısı
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi
+1 yılSüt iç
00 YorumlaBüskivi ye bol bol
00 YorumlaDiğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. acı biber ye :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötü olsun
+1 yılSüt iç
01 Yorumla
Soran+1 yılIçtim de çok işe yaramadı
Kayısı
16 Yorumla
Soran+1 yılKuru kayısı mı?
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSağol
Sebebi neydi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYa anlatamam ama önemli. Çorba işe yarar mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekunis
05 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılİlaç cırcır eder tuvaletten cıkamazsın
Soran+1 yılAma metobolizmayı bozuyormuş
Cevap sahibi+1 yılSürekli kullan demiyoruz.
Soran+1 yılEn son çare onu yapıcam artık
+1 yılMuz ye
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür yiyorum bir işe yaramıyor
- +1 yıl
Alla alla
- +1 yıl
Buz aksine kabız yapar
- +1 yıl
Muz aksine kabız yapar
- +1 yıl
Ne bilim canım ikisi de göt hastalığı olunca şaşırdım 😂
Soran+1 yılAfferin ya bana bunu öneriyorsun bide
- +1 yıl
Len ne bilim ya ye o zaman bu kız ne derse onu ye 😄
- +1 yıl
Muz kabiz yapar. Sadece ters etki eden bunyelerde kabiz yapmaz.
- +1 yıl
Hofff tamam tamam hepiniz gömün gelin 😂😂
Yeşil çay
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılSenna çayı iç
00 Yorumla Üşüt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRapor mu istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğuk su sabunlu
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam onu
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı