Herşey o kadar boş ve anlamsız ki yaşamak bile boş geliyor artık?

Vallahi bıktım öyle bir durumdayım ki herşey bomboş geliyor artık sanki ölsem kurtulacakmışım gibi herşeyden dışarı çıkıyorum anlamsız geliyor film dizi izliyorum anlamsız geliyor o kadar yorulmuşum ki geleceğe dair herşey boş geliyor yaşamak bile boş geliyor. Belki de öyle ipe sapa gelmez sorunlarım. Biliyorum benden daha kötü durumda olanların da olduğunu. Sevgilimle tartıştık yine sebebi ise aile kavramıyla sevgiyle ilgili sıkıntılarım varmış büyük sıkıntılar hemde dün beni bugün için eve çağırmıştı İzmir'den dayısı gelmiş görüşün diye tanışın diye hani bugün akşam da benim kursum vardı. Gelemem dedim öğretmen ödev verdi not verdi hani o da istesen gelirdin dedi gelmek istemedin dedi benim ailem sana ne kadar sıcak davranıyor 40 yıldır tanıyormuş gibi sanki sen sevmiyorsan o zaman başka dedi. Halbuki ne alakası var sırf gelemedim diye. Aramızda söz yok nişan yok gelmemiş olmam bı sıkıntı da yaratmaz ki yaratmamış da zaten dedi ki işte sen gelmedin diye eksiklik hissetmedik rahat ol filan dedi. Düşüncesizmişim istesem gitmezmişim kursa. Bundan sonra bı daha kursa gitmek istersen izin vermiyorum gidemezsin bı daha diyor. Biliyorum büyük sorun değil farkındayım ama o kadar anlamını yitirdi ki herşey sanki hiçbir şey hissetmiyorum dedim ya yaşıyor olmamım bile anlamı yokmuş gibi ölsem kurtulacakmışım gibi
Herşey o kadar boş ve anlamsız ki yaşamak bile boş geliyor artık?