Fotoğraf yükleyen sitemizin güzide üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. :D :D
Benden başka hurma çekirdeği taşyanların olması ayrı mutlu etti :)))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer senin için cüzdanıma baktım iyimi :) bakalım neler varmışşş ;kimlik kartı,arkadaşlarımın iş yerlerine ait bir deste kart,alış veriş yerlerinin kartları,ehliyet,bir kaç tane fiş,bir vesikalık resim,bir adet sakız,şuan her ne için sakladığım belli olmayan adres ve telefon numaralı kendi el yazımla alınmış,bi kaçtane bozuk para ,rahmetli dedemden kalma küçük bir kuran, bukadarmışşş...
zahmet verdik teşekkür ederim :)
''ni'' :D :D
Kimlik
125TL para
Eski sim kartım
öğrenci kimliğim
istanbul kartım
organ bağışı kartım
lazer epilasyon takip kartım
kan grubu kartım
annemin babamın kardeşlerimin ve eşimin fotoğrafı
Birde dua yazılı bir kağıt.
Ha birde kredi kartım ve hurma çekirdeği.
hurma şekirdeği için canı gönülden tebrik ediyorum
Nüfus Cüzdanı
Daha yeni tüm servetimi yatırdığım İş Bankası Bankamatik Kartı
Ziraat Bankası Bankamatik Kartı
Ziraat Bankası Kredi Kartı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Kimlik Kartı
PTT Maaş Kartı
Kamil Koç Yol Kart
Muğla Kentkart
İzmir Kentkart
İstanbul Kart
Bir arkadaşımın fotoğrafı
60 TL de nakit.
akbil
ehliyet
paraf platinum
müzekart
kafepi pilatinum
gençkart
iş bankası bankkart+kredi kartı
parafly platinum
öğrenci kartı
2 tane biometrik fotoğraf
cep telefonumun yazılı olduğu bir kağıt (herkes yapmalı hatta güncelleme yap millete fayda olur)
5 avro
6 dolar
garip olan hiç tl yok :D
Cevap
44Cevap
Aklıma getirdin iyi oldu, temizlik yaptım bir, herhangi bir şoka mahal vermemesi açısından temizlik sonrası halini söylüyorum afdsfd
Nüfus cüzdanı, 55 tl nakit, 4 banka kartı, veteriner kartvizit, İstanbul Kart, USB bellek ve 7 dolar hatıra para, bir ufak kalem ve bir parça kağıt. Temizlik sonrası son durum böyle, ilerleyen günlerde son gelişmelerle burada olacağız asgdh
öncesinde neler vardı :D
Kimlik kartim en sevdigim kiz arkadasimin ilk lise askimin ve son askimin fotografi bazi giyim markalarin indirim kartlari kredi kartim lazer takip kartim en onemlisi arkadasima kefil sonucu evve hukuk burosundan icra bildirgesi borcu kapattiktan sonra aldigim kefil kagidim hic ayirmam yanimdan herkese ibretlik olsun diye bu dunyada babana bile kefil olmayacaksin :-D
:D :D :D
Kimliğim,param, bugunku alısverısın fişi,vesıkalık fotograflar(arkadaslar aılem vs),sım kart ve hafıza kartı, kartvızıtler,hastane gırıs kartı, öğrencı kartım,kentkar dolum belgesı,telefon numarası yazılı bır kagıt.
Küçücük cüzdana nasıl sıgmıs bunlar yahu farkedınce tuhaf oldm :D
:D :D :D çıkarıp tekrar doldur desem sığdırabilir misin ?
Valla daha bunların 3 katı bıle sıgar ıncecık seyler :D
:DD
Kimlik , öğrenci kimliği , banka kartı , ehliyet , mendil (gribimde) , 0,5 uç (çanta taşımayınca işte) göz kalemi , 0,5 uclu kalem, ne olduğu belirsiz katlı bir kağıt ... para hariç herşey var (genelde cebimde tasırım )
geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim :)
rica ederim :))
Nüfus cüzdanı
2 banka kartı
Vesikalık fotoğraflar
Sinema bileti
Askeri tesislere giriş kimliği
Birkaç kişiye ve doktoruma ait kartvizitler
Market ve mağaza alışverişine ait kartlar
Muğla kentkart
Birkaç bozuk para
240 tüm para
baban asker mi ?
rütbesi ?
maşallah
nüfus kağıdım
vesikalık fotoraflar
babamın kredi kartı(ama kullanmadığım :) )
bozuk paralar ve paralar
sim kartın puk kartı
alışveriş fişleri makbusları vs. vs
kartı neden kullanmıyorsun ? :)
izin yok çünkü baba'dan :D
ben bir alışveriş delisiyim ve onunla kendimi durduramam diye izin vermiyor ama ne olur ne olmaz dışarı da falan diye ihtiyacım olur diye duruyor öyle işte :) haha
kart her daim yanında şifresini falan biliyorsun kullanmadan durabiliyorsun :D helal olsun :D :D
sıkıyosa durma bakalımmm :D
ama hiç dışarı da nakit sorunum olmadı
merak ettiğim kullanamadığın kart cüzdanda ne yapıyor :D
Kötü günler için dedim ya babama gören olur nolmaz
hımmm :)
en yakın arkadaşlarımın ve ailemin fotoğrafları
Kimlik,üniversite kimlik kartı,otobüs kartı,
25 tl para+2dolar :D
ders programı fotokobim+harç makbuzum+birkaç iş yerinin kartviziti+
vay be:D
vay bee vay beee :D
Ehliyet , kimlik , 3 kredi kartı , 250 TL para , 3 bankamatik kartı , 11 kartvizit , 5 vesikalık foto , Efes Fan Club kartı , 25 dolar , eski sim kartım .
yok yok :D
ohoo kredi kartlarımı daha çok kullandığım için extradan kredi kartı koymak için telefonuma kılıf bile aldım 2 tane de orada var :D
:D :D çok gözlü kart konan cüzdanlardan alsana :)
Kredi kartı kimlik para kardeşlerimin fotoğrafları değiltirme kartları sporcu lisansı öğrenci kimliği müze giriş bileti ( eski) konser bileti ( eski )
Konser bileti önemli bir hatıra sanırım
:))
Nüfus cüzdanı, kredi kartı, sürücü belgesi, vesikalık fotoğraflar, 220 tl, bozuk paralar, 2 adet tel toka :)
tel toka önemli kapı açmak için filteke mi ? :D
Nüfus cüzdanı,öğrenci kimlik kartı,2 adet para kartı,ego kartları,kartvizitler,küçük kopyalarım,otobüs-sinema biletleri,3 çeyrek altın, 0TL öyyle işte.ne çok şey varmış
3 çeyrek altın mı maşallah :D :D
zamanında koymuştum kenara,fiyatlar düşünce elimde kaldı :)
cüzdanda taşımak sıkıntılı değil mi
Yurt gibi bir ortamda cüzdanda taşımak en güvenlisi
heee o zaman başka :)
link hic bir sey yetmez gibi sadece cent var :(
eneee üşenmemiş fotoğraf çekmiş teşekkür ederim :D
güle doymadın mı daha :D
Fotoğraflı minik bir takvim kağıdı, ehliyet, bulduysanız şu numarayı arayın notu, kondom, banka kartı
Sadece para yok.
kondomu yazan tek sensin ya var yazmıyorlar ya da yok. Kondom gelir diye tahmin etmiştim sen hariç yazan olmadı
ben bir kaç kez görmüştüm arkadaşlarda birde sende :)
4 adet atm kartım (para kart)
8 farklı banka kredi kartı
kimlik
ehliyet
benzin kartları 3 adet
gizli bölmede 100 dolar
490 tl
2 foto
küçük kağıtta önemli telefonlar
ilk yardımcı kimlik kartı
3 adet senet(bono) yüklü miktarda imzalı
2 adet çek yüklü miktar
cüzdan değil hazine mübarek..aman kaptırma.))))
Tc kimlik , univ karti, banka karti, askeri kimlik, otobus karti, para, sim karti kutusu, vsikalik fotolar, bir de birkac fatura :)
askeri kimlik ?
baban asker sanırım ? rütbesi ne ?
kredi kartı, kimlik, akbil, diyabet kimliği, kocaeli kentkart, öğrenci kartı bunlar cüzdanın demirbaşları
diyabet için yanında ilaç taşıyor musun iğne mi oluyor hani
bu nasıl bir şey oluyor ? ölçüm mü yapıyor sürekli ?
sürekli mi ? seninki farklıymış biraz. İğnesi batmıyor mu zarar vermiyor mu
kıyafetlerinde falanda kısıtlama oluyordur sanırım her istediğini falan giyemiyorsundur onu belinde taşımak için.
Anladım. Geçmiş olsun yaaa çok zor gerçekten Allah sabır ve şifa versin
210tl zenginmişsin.
Hacdan gelen hurmalardan yediğin zaman ilk yediğinin çekirdeğini cüzdanına koyarsan bereketli olur derler. Ben de öyle koymuştum duruyor.
Rica ederim. Bir faydası var mı bilmem ama öyle duruyor işte :D Koy en azından zararı yok :D
ben koydum ama bir yararını görmedim ŞİMDİYE KADAR..teyzem gitmişti hacca onun getirdiği hurmanın bir çekirdeğini koymuştum anam demişti...hala duruyormu bilmem:D
tırnaklar daha ön planda :D
kimlik, ehliyet, öğrenci kartı, bankamatik kartı, market alışverişi için bir tane saçma kart var, bazı doktor,eczane,taksici,mağaza kartları var, bir miktar para, birkaç tane şans getireceğine inanılan (inandığım) ıvır zıvır var, benim için yazılmış bir muska var bu kadar..
medyum serpilin kartı
nüfus cüzdanım
öğrenci kimliğim
ego kartım
uğurum olan bir parça kurdelem
yeğenim EFE'minn fotosu
ilk teleferiğe bindiğimde alınmış biletlerim
ameliyat olduğumda doktorumun vermiş oldugu kağıt..
bozuk paralar.. 120 lira tüm para :(
ay daha vardır da hatırlamıyorum hatırladıklarım bnlar :D benm cüzdan çanta gibi büyüktür zaten :))
aradaaa fala gidiyorum iyi oluyor :D en ünlü medyum/falcılardan birisidir :D
Para haric hersey var. Kartlar vs. vs. Bir de para olaydi iyiydi..
parayı cebindemi taşıyorsun diyecektim ki para hiç yokmuş sanırım
Kredi karti sagolsun, paraya gerek kalmiyor.
kredi kartlarım ,faturalar ,nakit ve azda olsa bozukluk
2-3 kartvizit , alışveris kartı , babacığımın 2 tane resmi
Bide para :)
babacık :D
Canim babam :)) bide kimliğim var :)
Bende de var hurma cekirdeği :D
sanada çok teşekkür o zaman :D :D
para,kimlik,saçma markaların saçma kartları,alışveriş fişleri,bir de tek parlıament
tek parlament :D
120 TL para
Kimlik kartım,A2+B sınıfı ehliyetim,çeşitli alışveriş indirim kartlarım
Ödeme senetlerim,borç faturalarım
Ağrı kesici hap,arveless,ince bir kalem ve 5-6 yaprak notluk.
Gerekli olacak olan her şey. (:
Evet.
takım çantası gibi :D :D
bankaların müşteri temsilcilerinin kartları
oto kurtarıcının kartı
kimliğim
SD kart adaptörlü microSD kart
toplu iğne
para
(kredi kartı kullanmıyorum)
bi sürü gereksiz kağıt (para galiba :)
iğde cekirdeği
kelle kağıdı
0_0
kelle kağıdı marjinal :D
para galiba :D :D
maaş kartım kredi kartım ehliyetim kimliğim aöl kimliğim 30 tl para hurma çekirdeği kurusu bir kaç aile resmi 2 adet kondom.
hurma çekirdeği bende de var unuttum onu :D
Bir miktar para ( erkegin parasi sorulmaz ) nufus cuzdani eski basketbol kursumun kimlik karti kan grubu kartim dersane numaramin karti bir adet yedek kupe gereksiz kartlar paso eski ogrenci kimlik kartim
kredi kartları
hesap kartları
ehlıyet
nakit para
eco card bukdar:)))
eco card ?
306 TL
Giyim magazası-kebap salonu vb kartlar
vakıfbank
halkbank
ziraat bankası (not:bu kartlar kredi kartı değildir hepsi hesap kartı ;)
Nüfus cüzdanı
bilimum kimlik türleri, kredi ve para kart,THY miles kartı, 0 TL ( para taşımayı sevmem az olan da cebimdedir).. sıradan bir cüzdan :)
Magaza kartlarim, ögrenci kartim, asklarimin fotolari (kardesim, kuzenimin), 200 euro, ...
200 euro sağlam para :)
Kimlik, üni kimliği, 10 TL, yemek fişleri, sevdiceğimin fotoğrafı
sonuncu güzelmiş :D
Öğrenci kimliğim. Kredi kartlarım , 80 tl, nufus cüzdanım, Şirket kartvizitlerim gittiğim kayıtlı oldugum ajans kartviziti falan
kimlik,akbil,2-3 foto,kan grubumun olduğu kağıt bir de 15 kuruş para:D
işsizim maalesef
Biraz para 20-30 tane kart kredi banka kartları ehliyet falan, dua vefki okunmuş para kimlik fatura birde hurma çekirdeği allah allah bunu annem vermişti
kredi kartı, hesap kartı, nüfus cüzdan,ı ehliyet ,para ,ailemin ve yakın arkadaşlarımın fotoları , bir de hacdan gelen hurma çekirdeği :D batıl inanç gibi olabilir ama bereketmiş :D
kesinlikle batıl inanç değil bende taşıyorum hurma çekirdeği.
sevindim o halde oleeeeyyy yalnız değilim :D :D
:D :D :D hurma çekirdeği bekereti temsil eder taşındığı cüzdan bereketli olur
inşallah öyle olur :D:D
inşallah
Kimlik dis doktorunun karti bir bos kagit dagdan bir ot verdiler cuzdanda tasirsan parasiz kalmiyormusun birde dort tane 25 kurus ot ne kadar ise yariyor
kımlık ehlıyet sevdiğimin resmı kardesım kadar yakın arkadaslarımın resmı banka kartım ego kartım bozuk dolmus poram alısverıs yaptıgım fişler tel toka yüzükcümün kartviziti 45lıra nakıt para bukadarcık :)
dürüstüğün için teşekkür ederim :)
65 tl para ehliyet öğrenci kimlik kartım 2 tane banka kartım dükkan karvizitleri askeri kartım Ankara kartım joyes park kartım fotğraflar kamılkoç kartım antares kartım
para, kimlik, kredi kartım evet bende de hurma çekirdeği mevcut,2 adet dr. kartviziti,
Aslnda gzli cvap vrcktm ya nyse 4 adt banka karti var bir tane ticet karti var kimlik var jilet var 50 dolar var kenera skistrlmis 500 mlyon var :D
gizliye kapalı
kimlik,ygs ödenmiştir makbuzu,internet faturası,saç teli,hurma çekirdeği :D meteliğe roket atar bir cüzdan :D
cüzdan sahibi telefon numarası yazan bir kartvizitim var daha ne olsun :D
n.cüzdanı,ehliyet,1 kartvizit 2 kredi kartı 2 hesap kartı 1 src belgesi ve para.
Kartlarım, 105 lira param, tel tokam, 3 tane çilokata kağıdı :D
çlkolata kağıdını neden saklıyorsun ? :D
Oda güzel :D
teşekkürler :D
Ehliyet, kimlik, 1 kredi kartı, 1 bankamatik kartı, 1 Fenerbahçe kart, 3 ayrı mağaza kartı (migros,kiğılı, vatan) bir kaç not kağıdı ve para...
3-5 bozuk para.20 tl kağıt kimlik,ehliyet,karvizitler,kredi kartları,banka kartları,karvizitli çakı,bir iki belge ve prezervatif :)
fotografım kartlar fişler ve 20 tl geri kalan ful bozuk :)
kimlik, ehliyet , akbil , banka kartı kredi kartı , vesikalık resim para vs vs..
ehliyet 3 banka kartı kimlik 351 tl para ögrenci kimlgi 3-5 tanede otobüs kartı :D
ehliyet kimlik eskart 1banka kartı fotoğraf makinası ve telefonun faturası bir miktar para
Kimlik öğrenci belgesi 2. Para gözünde önemli belgeler 5 foto ve ince bıçak
Ben cüzdan kullanmıyorum bir türlü alışamadım :D ya da babama çektim :D
kimlik kartı, para ve kartvizitler bir de yara bandı
cuzdanım yanımda yok :D haha olsa elıyet kımlık para :D
uçak bileti kimlik ehliyet kredi kartları miadı dolmuş kgs kartvizitim gereksiz onlarca kağıt 150 senelik antika para banka kartları ulan para yok ya her mok var :)
cüzdan değilde hem teli hemde kartları koyduğum garip bişey var :D
telefonluklu cüzdan :D
:D
cüzdan taşımam ... usb para anahtar + özel şeyler :D
özel ciklet mi :D
iddaa kuponu :D
tabi tabi :D
yemedin tabi :D tabi tabi dersin... alaaddinin sihirli lambası var :D
Olimpiakos 1 den 1 dediim .. zenite 0-2 dedim beş dk 2 gol yenir mi ? yatırdı kuponu ://///
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar