Kariyer nedir sizce ? Patrona yakın olmak mı ?
Sözünü geçirmek mi ? Sizce nedir kariyer ?
Sözünü geçirmek mi ? Sizce nedir kariyer ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kariyer ne patrona yakın olmak nede sözünü geçirmek , Kariyer, mesleğimizi yaparken koyduğumuz hedefler doğrultusunda iş deneyimi kazanırken, gerekli eğitimleri alıp, mesleki ve bireysel açıdan kendimizi geliştirme ve istediğimizi gerçekleştirme sürecimizdir.
Mesela siz bir tasarım yaptınız diyelim ve sizinle karşıt görüşte olan "alaylı" bir kesim var. Bu "alaylı" kesimin dediği esas kabul edilir ise ne yapardın?
Sanırım bende alay edenlerle alaya katılırdım çok takmam ben kafama çünkü ben kendime güveniyorsam emin ol yaptıklarımla onlarla alay etmişimdir zaten çok takmam.
bence Yaptığın işte beğeni kazanarak verilen işi iyi yaparak ve mesafeni koruyarak ne yakın nede uzak sadece yerine göre hareket etmek gerek
beğeni kazanamıyorsan ve yaptığın iş doğru ise ?
işini gördüğün sürece sevilirsin ve önün açılabilir ne kadar doğru veya yanlış yaptığının önemi yok
kariyerin patrona yakınlıkla hiçbir alakası yoktur sen kendini ne kadar geliştitirirsen ve etrafına faydalı olursan yararlı işler yaparsan bu senin kariyerin olur
Kariyer bulunduğun alanın aranan yüzü olan parmakla gösterilen insan olman demek. :)
bunun için ne kadar süre gerekli ?
Cevap
1Cevap
günümüzde en etkili yöntem yalakalık gibi görünüyor.
peki ya yapmaz isen ?
SÖZÜNÜ GEÇİRMEK BENCE VE HERKES ARASINDA SAYGIN SEVİLEN BİRİ OLMAK
ence kariyer denen şey bir 20. yüzyıl icadıdır ve ben bir kariyer istemiyorum.
yüksek maaş almakktırrr:D
Çalışarak yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar