" Dekolte Nedir? Dekolte Sever misiniz? " evet soru bu :)
videodakilerin cevaplarına bittim .DDD
link
sizce dekolte nedir baylar, bayanlar ?
videodakilerin cevaplarına bittim .DDD
link
sizce dekolte nedir baylar, bayanlar ?
Nedenini irdelemeden önce yakışan kadını kesinlikle çok çekici ve çarpıcı yaptığı bir gerçek,kesinlikle çıplaklıktan çok daha etkileyicidir sanırım gizemin çekiciliği :) belkide bir taşla iki kuştur şöyleki kadınlar giydiklerini kadınlar görsün giymedikleride erkekler görsün diye :) ama hangi kadına sorulsa kendimi iyi güzel hissettiriyor gibi bir cevap almak içten bile değildir.böylece kadının kendini beğendirme arzusunun moda sektörü tarafından sömürülmesi ve biz erkeller üzerine tatbik edilmisidir :) elbette kötü etkileniyoruz :)
sizleri zarif vede şık gösterir .dekoltede farklılık her zaman sizin çekiciliğiniz vede şıklığınıziçin önemli bir detay .göğüs dekoltesi her zaman çekicilik ve sizler için rahat ve kendinize özgüven hissetmeniz demektir
sırt dekoltesi sizlere hem şıklık hemde estetik olmalı
omuz dekoltesi doğallık bence .kendinizi gün içinde en doğal ve en güzel hissettiğiniz zaman olmalı ,kıyafetlerinizde rahat hissettiğiniz detay olmalı
Cevap
16Cevap
Dekolte = GÖSTER AMA ELLETME Diyen Annelerin Kızlarının Giydiği Kıyafetler :D
:))))
dekolte demek seksy poz vermek demek oldumu :) olmadıysa eksileyin :)
:)))
bence çoook aşırıya kaçmadan kendilerini göstermeleri gereken bir giyinme tarzı olmalı ;)
sex idolu olmak yerineee ;)
dekolte kadınlığın fragmanıdır .. filmi izlemek için bilet almak gerek çoğu zaman :D
dekolte vücuttaki bazı uzuvların tam olmadan kısmet gösteilmesidir. ben dekolte giyen bayanları severim.
Dekolte şey değilmi ya kadının önündeki çatalı açan
göğüs dekoltesine bayılırım gözlerimi alamam bacak sırt falan etkilemiyo göğüs olucak :D
Manasını bilmiyimki sevdigimi biliym.
.D
delkolte var olmaması gereken bişey
o senin düşüncen
dekolte dekolte italyan mutfağında bir yemekmidir acaba
İlgi çekmek için yapılan bir tarz heralde
tahrik etmek için kullanılır
süper mini etek çok iyi bir tercih...
Ben sevdiğimi bilirim.
Dekolte ,tadımlık meme demektir
dekolte sevilmez mi yeaa
çok itici .d