Napicam ben yardim edin lutfen babam tecavuzcumle evlendirmek istiyor?

daha 18 yasindayim kuzenim emirhan 25 yasinda bana geldi seni seviyorum dedi her defasinda beni sıkıstirıyodu dayanamiyorum intihar etcem dedim kolumu kestim o gun intihar ettim anlatamadim kimseye benim boynumu koklayip öpmesi sinir ediyordu her gun boyle yapiyodu gordugu yerde öpüyodu aglamaktan gözlerim sisti hayatimi mahvetti bir gun ben arkadasimla konustum erkekti bana derdimin ne oldugunu sordu konustuk anlatamadim ona canim o kadar yaniyoduki o öpmesini hazmedemiyodum kafasina tasla vurmus kacmistim sonra bize geldiklerinde herkes ona gecmis olsun demesi canimi sıkıyordu babam zaten hep onu istiyordu ben dusunmuyordum evlilik
iste beni ogun gordu o cocukla cocukla kavga etti dovdu onu 18 yasindaydi selim arkadasim beni omzuna aldi saclarimi oksadi beni oyle gordu ben omzunda agliyodum bunlar kavga ettiler beni arabaya koydu ben arabanin camini actim tam yere dusuyodum benim kolumu tuttu arabayi durdu beni ordaki cimenliklere yatirdi onun yanindaki bir kulube vardi ev onun dudagimdan optu bagiriyodum ciglik atiyodum gozune vurdum kacarken beni yakaladi orda tecavuz etti o gunu hatirlamak istemiyorum intihar ettim o gun hastaneye kaldirdilar cok pisman simdi ama ne fayda ederki ben o gun toparlandim artik eve gec gidiyodum cunku evde huzur bulamiyodum bir aksam 10 a kadar disarda sahildeydim orda bir erkek onumu kesti bagirdim benim boynumu kokluyodu o tecavuz eden kuzenim geldi oyle bir divduku o adami bana bagirdi arabasina aldi ellerim titriyodu bana bagirdi senin ne isin var burda dedi
Güncellemeler
+1 yıl
ben ona dedim neden sinirlendin benim hayatimi mahvettin tecavuz ettin o adam etseydi tecavuz ne olurduki dedim bana sus diyip vurdu sana kimse dokunamaz benden sana kadin olmaz dedim o 2 ay sonra yere dustum hastanede hamile oldugumu ogrendim oda ogrendi beni birskmisti evlenmicekti ama birakmadi iste lanet olsun simdi onun bebegini tasiyorum karnimda
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar ben bu tecavuz bebegini istemiyorumm😭😭😭o karnima dokunup seviniyor ben bebegi aldircam dedim bana hayir diyo benim melegimi alamazsin diyor simdide babam ogrendi evleniceksiniz diyor o cocugun babasida diyor zaten kiziniz artik benim kadinimm baskasina izin vermem cocugumun babalik etmesine kadinima dokunmasina ben bu bebegi istemiyorum ne yapabilirim😭😭😭😭
Napicam ben yardim edin lutfen babam tecavuzcumle evlendirmek istiyor?