Üni mezunuyum ise alinmiyorm 1 buçuk yıldır 1600 askeri die talep etmelimiyim cvde yardimci olurmusunz
Cevabın nedir?
Bu tür görüşmelerde bulunan biri olarak söyleyeyim. Tecrübesiz birinin başlangıç ücreti zaten asgari ücret ya da onun biraz üstü olur genel olarak. Yazman ya da yazmaman bir şey değiştirmeyecektir. Zaten görüşme sırasında ücret beklentin sorulacak. Ücret beklentini cv’nde asgari ücret yazman karşı tarafa yarar sağlar , sana değil
02 Yorumla- +1 yıl
2 yıldır iş arıyorum almıyorlar die böyle bir fikir geldi aklıma başka çarem kalmadığı için
En İyi Cevaplar
asgari ücretlemi çalışmak istiyorsun vay arkadaş sen okadr yırtın oku inşat işcisinden az kazan bölüm ne ya merak ettim
02 Yorumla- +1 yıl
İç mimarim bnde isterim tabi 3 5 e çalışayım ama 2 yıldır iş bulamıyorum tüm çevrem boşuna okudun dio hemen hemen hergun ağlayıp ailemle kavga ediorm birde kızım öyle her cafede başka yerlerde de calisilimio snn anlayacagin mecburum
Eğer işe alınmıyorsab belirtme bir kaç şirket tarafından talep görüyorsan belirt
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bu durum fren ne iş yaptığını ve ne iş yapacağını ve filmde geçen mezuniyetlerini iş deneyimine hepsine göre çok değişiyor Yani işinde iyi olursun deneyimli olursun 1600 lira yazarsın ama daha fazlasını hak edersin içinde hiç bir deneyim yoktur Hiçbir şey yazmazsın Derler ki bunun beklentisi yüksek O yüzden bunu işe almayalım gibi o yüzden neye olduğun nasıl oldun ne iş olduğun hepsi önemli Onlara göre değişiyor
00 Yorumla- +1 yıl
Iyi bulasana kadar belirtme istesen havalar ve işler açılmasını bekle derimm Şu an alan yok çıkaran var ona göre davran hakknda hayırlısı olsun arkdsm bu yaşta is bulunmuyorsak zor zor hayat 😔😔
00 Yorumla - +1 yıl
Ben yazmıyorum çünkü piyasayı ve işi biliyorum verecekleri para ortada fazlasını vermiyorlar bir rakam belirliyorlar o rakama göre maaş veriyorlar. Aslın da haksızlık yaptıklarını biliyorum çok arkadaşım bunun farkında.
00 Yorumla - +1 yıl
Kardeş ihtiyacına göre davran, bekleyebilecek durumdaysan belirt çok sıkışıksan asgari de geç
00 Yorumla - +1 yıl
hayır yazılmaz, karşı taraf sorarsa söylersin... ona göre notunu alır cv nin üzerine
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl bir cv ona göre değişir deneyimin yoksa ingilizcen vs ne istiycen ki kendini deneyimlerinle diplomanla pazarlayabilmen gerekir
00 Yorumla Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gerek yok o en son konuşulur
03 Yorumla- +1 yıl
Ama hiç cagirmiyorlarki
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Cv lere ücret talebi yazılmaz..
10 YorumlaDiğer konusunda 601 cevap paylaştı. Belirtilmemeli
00 YorumlaEvet
00 YorumlaYazma
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar