Ben yüzümü sosyal platformlarda göstermeyi sevmiyorum ama bana bunun ergence bir şey olduğunu söylüyorlar ilgi çekmek için yaptığımı da düşünenler var sizce bu itici bir şey mi?
Ergenceyle alakası yok. O öyle diyenler akıllarınca sana gaz veriyorlar foto atsın diye. Arkadaşlarımın sıkça bulunduğu facebookta belki yüzümü çekerek foto koyabilirim. Ama buradan felan biri isterse yüzümü çekmeden atabilirim. Sırf yüzümü göstermiyorum diye tanıştığım biri yazmamaya başladı. Çokta umrumda sanki. Sen aynen devam et böyle.
İtici değil de farklı düşünceler oluşturur mesela ; bir kızın fotoğrafta sadece yüzü varsa %90 kiloludur yüzünü gizliyor ise çirkindir ya da öyle düşünüyordur kendini pek beğenmiyordur. İstisnalar yok mu əlbəttə var ama "istisnalar kaideyi bozmaz" :)
Verdiğin örneklerde yüz hernekadar görünmesede nasıl biri olduğu hakkında fikir sahibi olup tahmin yürütebiliyorsun.. rahatsız edici değil merak uyandırıyor ve çekici bence
@kara-muratt ya benim vücudumu göstermem seni neden kasıyo acaba bu benim tercihim gerçekten bir kadın böyle pozlar verdi diye bacım mu oluyor gözünde... yazık
@Sadist_bir_kız buda benim tercihim sen benim icin iki satırdan ibaretsiz neden kasılayım elinde sigara yarı cıplak resimler fuuştan gastecilerden kacan escord ler gibi bir halin var gençligine yazık edep be saygıya davet ediyorum seni insan etten ibaret degildir düzgün bir resim koyup burada insan gibi konular paylaşabilirsin tabi amacın bu degil küfür ve seks konularına giremessin kendini böyle motive ediyorsun buda senin tercihin neyse hoşca kal
Yüzünü çevirerek fotoğraf çekiyor sonuçta yüzünü gizliyor, sən də yüzünü montaj ilə gizliyorsun sonuç olarak her ikisi de yüzümü gizlemektir. Aslında yorumunda kendine de laf atmışın.
@ortadakalmis ince yarıntıya dikkat et o zaman ben elimle vs gizlemiyorum 2. Olarak kadrajı ortalayıp çekinmişim iyi bak ve son olarak böyle bir platform dese soran bayan haklı çünkü sadece buraya bende yuzumu koymuyorum sosyal medya ma duzgunce tam kadrajlı atıyorum. Ama hanımefendi butun sosyal medya diyo anlıyon muu?
En İyi Cevaplar