Küçük şeylerle mutlu olmasını bilir misiniz ?
Cevaplar için teşekkür ederim...
Cevaplar için teşekkür ederim...
Mutluluk ve mutsuzluk senin olayları bakış açına göre şekillenir. Yani bir ortada bir durum vardır ve sen bilinç veya bilinçdışı haline göre o duruma bir anlam yüklersin ve bu anlam duyguya dönüşür. Bu duygu da sana mutluluk veya mutsuzluk verebilir. Yani tamamen sana bağlı bir durum. Durumların pozitif yanına odaklanıp mutlu olmak varken neden mutsuz olmayı seçeyim? En azından olumlu tarafına odaklanıp mutlu olabilmeye çalışmak gerek. Tam tersi duruma kapılıp bilinç seviyesinde düşünemeyen kişiler zayıf kişilerdir.
Mutlu olmayı seç.
iyi dedin valla haklısın tesekkur ettim
en iyi yapıyorsun :D
bu sorunun en ıyı cevabı cok onceden secıldıgı ıcn degıstırme gıbı bı durum olamaz :D
sorumda en ıyı cevap olmasaydı en ıyı olabılırdın :D
küçük şeylerle mutlu olma hikayesi, büyük mutluluklar yaşamaya cesareti olmayanların uydurmasıdır... yani bir anlamda mutluluk tembelliği... hayatın akışı içinde herkese bir parça mutluluk çarpar zaten, önemli olan hedeflediklerimize ulaşabilmemiz... Nefes alabildiğim için şükrediyorum, ama sırf bunun için mutlu olanlardan değilim, nefesi ne için tükettiğim daha önemli... beni mutlu kılacak olan bu olmalı...
Evet :D Mesela ;
link
link
İşin espirisini geçelimde :D
Onun gözünün kenarındaki kırışıklıklar bile mutlu ediyor beni.
Yada arkadaşımın ısmarladığı bir sakız.
Kısaca sevildiğimi hissettiğim her şey büyüklüğü farketmeksizin mutluluktan deliye çevirir beni :D
espirin iyidi :)
cevap ıcınde tesekkur ederım :)
Asıl ben teşekkür ederim :))
:))
Her sabah uyandığımda mutlu olurum..
Annem sevdiğim çorbayı yaptığında, Babam daha kapıdan girer girmez telefonunu elime tutuşturup şu alarmı ayarlasana dediğinde,
Kardeşim gizli kaçamak kıyafetlerimi giydiğinde mutlu olurum :))
Mutlu olmak için sebebi kendi bulur insan
ne güzel tesekkur ettım :D
Cevap
67Cevap
Merhaba abim hayırli pazarlar..
Evet bende kücük seylerle mutlu olmayı bilenlerdenim..
Bazen sevdigim birinin icten ve yürekten gelen bir tebessümü mutlu edebilir beni..
Cayımı demletıkten sonra internet üzerinden actıgım film esliginde ictigim sigara'da aynı sekilde..
Gözümüz yükseklerde degil ufak tefek mutluluklar bile keyif veriyor bazen..
merhaba abi hayırlı pazarlar
ne güzel abi herzaman böyle olmak lazım aslında
güzel ve samimi cevabın ıcın tesekkur ederım abi :)
sagol abi :))
actım abi sagol :)
Evet , büyük şeylerle o kadar mutlu olacağımı sanmam mesela çünkü onlar anlıktır ama küçük şeyler her zaman vardır ve o verdiği mutluluğu her zaman sağlayabiliyor kalıcı mutluluktur benim için..
Mutlu olmak insanın elindekilerinin değerini bilmesiyle bağlı bir şeyleri bekleyecek mutlu olamazsınız ama sahip olduğun şeylerin farkına vararak daha çok mutlu olabilirsiniz ben buna inanıyorum.
Kesinlikle biliyorum
Bir ark cola cola nin isimli kutularindan benim.adimi bulup almis bana
Mutluluktan agladim sacma ama birinin benim.icin birsey yapmasi 2 liralik.ta olsa dunyalari vermis gibi mutlu etti bni
ne güzel
tesekkur ederim cevap için :)
evet :D kucuk bir pirlanta yuzuk fena olmaz hani :D hahah
yok ya dusunulerek benim icin yol kenarindan koparilan bir cicek bile mutlu eder beni.
hatta gulumsenmesi yuzume
;)
güzel :D
Aç bir Coldplay şarkısı, sesim de çıkmaz öyle otururum. Bu küçük bişey bence normal bir şarkı dinliyorum, ama tek farkı Coldplay olması, benim için en büyük (ama soruya göre en küçük) mutluluk :D
eyvallah kardesım :D
Rica ederim hocam :D
Öncelikle benim sorum ilan ediyorum +5 =) çünkü evet küçük şeylerle bir kelimeyle bile mutlu olabilen biriyim :)
Bu arada bnde fb'liyim
tesekkur ederım renkdaş :)
ni demek patron ;)
Tabi, bugun eyeliner'i iki gozumede kusursuz tek seferde surdum, nasil mutlu oldum anlatamam. :))))))))))999
Kızların hayır cevabını vereceği soru diye tanımlıyorum bunu sfsfss
Küçük olan şeye bağlı ,60 beden memeyle mutlu olacak insan insanlıktan çıkmıştır :'((
cayırt
cogu evet cevabını vermıs :D
Hepsi numara yapıp kendini güzel sunma derdinde lan hepsi yalan inanma bunlara :'(
haklısın burada soylenılen hıcbırseye ınanmıyorum zaten ::D
evet, "çocuklarımıza zengin olmayı değil, mutlu olmayı öğretin! Böylece, hayatları boyunca sahip oldukları şeylerin fiyatlarını değil, kıymetini bilirler" derdi babaannem. Ne varsa elleri öpülesi büyüklerde var
Evet bilirim... Hemde cok...:)) Beni bir tek gul bir orkide kadar cok sevindirir. Bana bir mucevher ya da pahali bir hediye almak yerine, kucuk sirin bir sey alsa sevdigim ben buna da havalara kadar ucarim...
evet :) mesela ne iş yaptığını söyleseydin çok mutlu olabilirdim :)
:DD
şişt öyle herkese gülme !
peki :/
;)
bu adama cevap mı vermişim :D
senmi :D
he tamam anladım :D ya çalısıyorum yanlıs anlamısım ben cevap vermişim sandım :D
senin kafa gitmiş ozaman :/
kolay gelsin bu arada :D
ne kolayı ya sabah sabah kalbi durmuş bir hastaya gittik cok yoruldum daha nöbetin bitmesine 17 saat var :/
seninde işin zor tabi :/
Allah kolaylık versin.
amin :) ama yılmadım seni takipteyim :)
az kaldı merak etme ;)
tanıdık çıkıyomuşsun gülerim valla :D
ihtimal yok :D
belki daha önce görmüşümdür seni nerden bilion :)
hiç sanmıyorum :D
ayyy çok merak ediom seni yaa :D
merak ıyı degıldır :D
iyi tamam :(
iyi çalışmalar efendim :D
böyle inat görülmedi O_o sağol
:D
:)
link benim mutlu olmam için bu yeterli :)
Su içmekten bile fevkalade mutlu olurum Yeter ki bir susuz kalıyım! :)
:)))
Mutluluğun kücüğü büyüğü yoktur bazılarında o bazılarından biriyim kardeşim
helal olsun abi :)
tesekkur ederım abi :)
ne demek Kardeşim sağol (:
Merhaba Abim.
İnsan hayatınin bir kısmını hüzünler zorluklar acılar kaplamakta..
Ufak tefek seylerle yetinmeli mutlu olunmali bu sekilde hüzün dolu hayatı anlıkta olsa kamufile etmis oluruz..
merhaba abi
haklısın valla iyi dedin abi
tesekur ettim :D
o küçük şeyler bile olmuyo hayatımda.o yüzden öyle bir açım ki mutluluğa... mutlu olmam için hayatın bana gerçekten çok süper bir jest yapması gerekir :( -.-
evet önemli olanda küçük şeylerle mutlu olabilmeyi bilmek :)
aynen öyle abla :)
tesekkur ederim :)
sagol abla :)
link
Bir tatlı söz,bir içten gülüş benim için yeterli.
mutluyum onlar küçük şeyler diye değil,başkalarının küçük dediği şeyler benim için büyük ve anlamlı olduğu için..
Aslinda evet su aralar en cok yapmaya calistigim sey bu yani cunku su aralar bircok sorunum var mutlu olabilmek icin neden ariyorum :-)
Allah kolaylık versin :D
insan oğlu doyumsuz olduğu için her mutlu oldugu sey bir sonrakinden küçük sayılır :)) gercekde küçük seylerden mutlu olmuyoruz..mutlu olduklarımızıda zamanla unutuyoruz hatırlamıyoruz bile..
Evet kesinlikle.Hayatta mutlu olacağımız şeyler muhakkak vardır.Önemli olan bunların farkına varmak ve tadını çıkarmak.
hep kucuk seyler mutlu ediyor beni buyukseylerle mutlu olamıyorum saten
zenginligin sırrı ekmek ufaklarındadır.
iyi dedin abi tesekkur ederim
ahhaha soruyu görünce aklıma bu geldi link
:D
beni sevip getirmiş ya böle cöp olsa öpüp saklarım :)
iyimiş :D
hemde çoook. mesela oje bile alsam çokk mutlu olurum. benim gibi insanı nasıl üzüyorlarr onlar utansınnn :-/
Evet bazen olabilmek lazım her zaman hayat en iyisi olmuyor.. elindekinle idare etmende gerekebiliyor..
Hayatta kucuk seylerle mutlu bile olamiyorsak, ozaman hayattan zevk almasini bilmeyen insanlariz biz
Ufak bir not bile mutlu ediyor mesela annemden gelen. Ya da bir mektup.. Büyük nedir ki zaten, illa ev araba filan mı.. Değil.
hayatimdaki hicbiseyden mutlu degilim bu yasta 250 binlik arabam birsuru mal varligim mutlu bir ailem var ama yinede ne yapsam mutlu olamiyorum belki zevk alirim diye sacma sapan bir oyuna birsuru para verdim ama nafile ben mutsuzum
namaza başla bence iyi gelir emin ol içindeki manevi boşluğu doldurur inşallah.
Küçük şeylerle mutlu olmak. Büyük sevgilerin işidir.:)
vay iyimiş :D
evet, küçük şeylerle mutlu olmayan insanlar bence tüm yaşamlarını mutsuz, sümsük bir halde geçirir
haklısın.
biliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biiilirsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
anladık la :)
evet bir sakızı bile hediye paketi yapıp vermesi beni mutlu eder. önemli olan düşünmesi hediyenin içeriği değil..
evet, kücük seyleri seversen büyük olurlar zaten. En güzel mutlu eden kücük seylerde tabiki parayla alinamayanlardir.
küçücük bir gülümseme bile mutlu eder beni çoğu zaman..
En kucuk bir detay beni benden alir. ama dusunceli bir detay. odundan yuzuk yapsa bile o an evet diebilrm
eğer huzurum yerindeyse sevdiğim biriyle evde oturup kahve içmek sohbet etmek bile çok mutu olmam için yeterli :)
Bilmem kucuk seylerle mutlu olmak icin azla yetinmeyi biliosun demektr
Birini. Soledigi bir soz bile yuzumu guldrmeye yetr ya da bir sakiz bile cogu zman
tabiki de :) bazen tanımadığım birine gülümseyerek selam vermem bile mutlu olmama yetiyo
En mutlu insan küçük şeylerle mutlu olabilendir ama ben olamıyorum.
insanların gülümsemesiyle bile mutlu olan biriyimdir
aza tamah etmeyen çoğuda bulamaz kardeşim bilirim tabi.
küçük taşlarlada minare yapılabilir .. ama yıkılma riski daha fazla dasfasdfasd :D
pek becerebıldıgım bır sey degıl ezpert level arkadaısm
Evet :) Örn: Yağmur'un sesi, bir bebeğin gülüşü, kitap kokusu...
Svdigim kişiden gelsindee ne hediye önemli ettiği önemli değil aslında :) cani sagolsun beni dusunsun yeter :D
Bu dünyada küçük şeyler yoktur.
Bakmasını bilen göz için her şeyin bir anlamı vardır.
Olmam cunku mutlu oluyorsam benim için büyük bir şeydir. Size küçük geliyordur.
küçük şeylerle mutlu olabildiğim gibi.basit şeyler de hemen üzülebiliyorum
ne kadar küçük mesela ? 100 gr kadar mı ?
yooo gardaş 250 gr dan aşağısı kurtarmaz :)
Ben guzel bir mekanda güzel bir sohbeti hicbiseye değişmem :)
karşımdakinin güler yüzlü davranması hal hatr bir günaydın kçk büyük hersey mutlu eder bni
Olabilirim. Fırından çıkmış bir ekmeğin kokusu , bir paket çikolata bunlar mutlu olmak için güzel nedenler
evet mesela bir gülümseme yetiyor bazen bir tebessüm
herzaman mutlu olmaya gayret ederim bu benim yaşam zidilim <3
sevdiğim insanın tek kelimesine dünyalar benim olur :)
ben bilmem büyük şeylerlede mutlu olamam ben mutlu olamam haz etmem hoşlanmam ^^
evet sadece bir çikolatayla bile beni çok mutlu edebilir mutlu etmek isteyen kişi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar