Geçen sene kuş adasındaydım yemek yiyorduk arkadaşla işyerine ait bir köpek ban yaklaştı bende yaklaşmasın diye önümdeki etleri tek tek atıyordum önüne ordakiler sevdiğimi düşünüyorlardı aslında seviyorum hayvanları ama benim yaptığım korkudan dı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşlar meraba öncelikle size tavsiyem internette satılan sakal serumudur yok yılan yağıdır falan boşa para harcayıp kesinlikle almayın bu pahalı ürün kesim etki gösterir gibi kesinlikle düşünmeyin serum satan sitelerin birçoğunda yorumlarda kullandım çıktı falan gibi yazılar görebilirsiniz ama başka sitelerde kesinlikle ama kesinlikle etkisi faydasını gören yoktur. ben çok para harcadım ama hiçbir etkisini görmedim benim yaşım 22 bu yaşıma kadar çok araştırdır sadece cenemde sakal vardı size tavsiyem içinde prospektüsü olmayan ne olduğu belli olmayan ürünlere boşa para harcamayın size tavsiyem BİOXİN MİNOKSİL FORTE %5 erkeklere özel sprey almanız içinde prospektüsüyle beraber alıyorsunuz tüm eczanelerde bulabilirsiniz onaylanmış bir üründür ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok faydasını gördüm isterseniz özelden size resimde atabilirim kullanıp faydasını görmeyen kimseyi görmedim gerçekten çok başarılı bir ürün sadece 6ila 12 ay arasında tam istediğiniz sakalı yakalayacağınıza emin olabilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evde bakıyorum yaklaşık 4 sene oldu. Annem ‘hayatta eve sokmam hayvan filan ‘ derdi. Uzaktan sever beslerdi ama şimdi evinde bir kanarya bir de jack russell cinsi köpeği var. Hastalık değil aslında tamamen paikolojik. Atlatabilirsin ama bir destekçin olmalı. Annem dokunamazdı bile. Şimdi onsuz markete gitmiyor
112 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir şey başarmışsın gerçekten Anneye karşı deniyecem bende herkes yaklaşıp sevince insan kendini tuhaf hissediyor bu durumda
- +1 yıl
Ağırdan almanı tavsiye ediyorum. hiç acele etme. Yanına gidip yem ver mesela. İzle onu yerken. Bazı kedi- köpekler teşekkür bile ediyor başını bacağına sürterek. Çok güzel hayvanlar gerçekten
Soran+1 yılTeşekkür etmeyi yeni öğreniyorum çok güzel miş yem derken özel yemleri mi var onların
- +1 yıl
Marketlerde sıvı veya katı olarak bulunuyor. Kediler katı, köpekler sıvı mamaları daha çok seviyor aslnda. Sokaktaki hayvanlar için küçük paketler var çok ucuza. Herkes alabilsin diye yapmışlar sanırım. Ben bazen alıyorum
Soran+1 yılBende alacam inşallah yeterki bana karışmasınlar teşekkür etmeselerde olur 😊
- +1 yıl
Yok karışmazlar ya :) Yalnız kalabalık geup halinde sokak köpeği görürsen kırmızı alarm. Allaha emanetsin ona göre
Soran+1 yılHaha kalabalık olduklarında çete gibi oluyorlar öykü hanım 😊
- +1 yıl
Birbirlerini gaza getiriyorlar. :))
Soran+1 yılBende çok korkuyorum köpekten ya hatta birgün köpek motosikletin peşinden koşuyordu bende kendi peşimden bana doğru koşuyor sandım ve yüksek bir yerden atladım kalçamı kırdım kafamın üstüne düşseydim belkide şu an hayatta değildim
Soran+1 yılBunu gizli üye olan arkadaş paylaştı öykü hanım çok güldüm gerçek 😊
- +1 yıl
Köpek korkusu insana neler yaptırıyor 😂 çok güldüm affetsin ya
Soran+1 yılAmin 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok korkuyorum köpekten ya hatta birgün köpek motosikletin peşinden koşuyordu bende kendi peşimden bana doğru koşuyor sandım ve yüksek bir yerden atladım kalçamı kırdım kafamın üstüne düşseydim belkide şu an hayatta değildim
111 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 güzel oldu sesli güldüm ama çok çok geçmiş olsun
Soran+1 yılBenimde peşime verdi o yüzden korkuyorum hayatımda o kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum ayaklarım öyle bir titriyorduki 😊
Cevap sahibi+1 yılBelkide size doğru değildir 😀
Soran+1 yılHaha sağ tarafımda duruyordu onu geçene kadar bir şey yapmadı geçtikten sonra havlamaya başladı kaçtım bende ama yakaladı beni
Soran+1 yılYorumun çok güzeldi ama 🤣
Soran+1 yılALLAH ta sizi güldürsün
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah :) geçmiş olsun :)
Soran+1 yılYaklaşım 10 yıl önce oldu geçti geçti ama korkusu duruyor 😊
Soran+1 yılYanlışa anlamazsanız rica etsem takip isteği gönderir misin takip etmek isterim yaptığın paylaşımlarda yorum yapmak falan çok iyi olur gerçekten kabul ederseniz tabi 😊
Soran+1 yılMerhaba gizli üye nasılsın 😊
Soran+1 yılMerhaba
+1 yılBen de kedilerden korkuyordum. Kedisi olan bir arkadaşımın evinde bir gün geçirdim. Ve artık korkmuyorum hatta kucağıma alıp sevebiliyorum. Eğer köpeği olan bir arkadaşın varsa ondan seni alıştırmasını rica edebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılKöpeği olan arkadaşım Yok ama olsa dahi kalamam aynı evde
- +1 yıl
Aynı evde kalmana gerek yok alıştırmasını isterdin ama köpeği olan arkadaşın yokmuş zaten. Biraz yaklaşmaya çalışsan geçer bence. Bir barınağa gidebilirsin?
Soran+1 yılTavsiyelerinizi dikkate alıp deniyecem yorumlar içinde teşekkür ederim çok saol 😊
- +1 yıl
Rica ederim. :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
9Cevap
+1 yılBen korkmuyorum kopekle karsi karsiya geldiginiz anda kopek sizin tavirlarinizdan herseyi anlar eger ki kacmaya megillenirseniz veya korkuya kapilirsaniz ayvayi yediniz ama kopegin uzerine giderseniz ve kopege bakmayip caktirmadan oralar da dolasirsaniz bisey yapmaz pitbull la yaristigimi biliyorum ben
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim sonradan bana söylediler kaçmaman gerekiyor diye
- +1 yıl
Aynen kacmicaksin kopek hal ve hareketlerinden herseyi anlar ben bilerek ibnelerin uzerine gidiyorum ama temkinli olman lazim bazilari da kopege kostugun halde oda sana kosuyo onada hazirlikli olmak lazim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHastalık demeyelim ama psikolojik olarak çözülebiliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılSürü halde gezen ve ters bakan köpeklerden aşırı korkarim sadece, ama Genel anlamda korkmam kedi de besledim, köpekte Şu an kedim var cogu zaman beraber uyuruz gelir sırtıma sokulur :) Ikisinin yeri çok başka ve çook sevi yorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun bazı köpekler paikopatlar gerçekten saldırdılar mı affetmiyorlar
- +1 yıl
Evet özellikle pitbull onlar ısırdı mı bırakmaz, görmek bile kanımı donduruyor
Soran+1 yılAynen dikkat etmek gerekiyor aslında pitbull olanların yasaklanması gerekiyor yanlış değilsem bir süre sonra sahibini bile tanımıyor pitbull
+1 yılBende araknofobim var benim de ve geçmişte yaşadığım bir olaydan sonra oldu
41 Yorumla
Soran+1 yılBende de aynen geçmişte bana saldırdı bir tane köpek o günden beri İnan’ın bana yaklaşınca dizlerim titriyor gerçekten çok farklı bir duygu insanlara anlatmaktan da korkuyor insan
Alışveriş & Hediyeler konusunda 775 cevap paylaştı. Bazıları psikopat oluyor ben de korkuyorum ama genelde yolumun sütüyle yanından geçerim bir şey yapmaZlar
11 Yorumla
Soran+1 yılİnan bazıları saldırıyor birde var ya saldırdılar mı kötü saldırıyorlar yani dişlemeler bir yana o an değişik bir korkuda veriyorlar yani tuhaf oluyor insan
Elinde taşıdığın sadece köpeklerin duyabileceği bir desibelde ses çıkaran bir alet var. Kumandaya bastığın anda uzaklaşıyorlar ondan alabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş gerçekten 😊 teşekkürler ederim
Aslında korkunu yenmeye çalışırsan çaba gösterirsen korkulacak birşey olmadığını da anlarsın. Psikolojik biraz da
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hocam yorum için
+1 yılHastalık değilde bir tür fobi diyelim bence biz buna . Hastalık boyutu daha zor ve daha farklı
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Önemli değil😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır değil. sürü halinde gezen sokak çetesi gibi dolanan köpeklerden korkulmazda ne yapılır.. kaç kere gece denk geldik. aslında çok seviyorum hepsini ama korkmama mani değil
11 Yorumla
Soran+1 yılSaldırdılar mı bir den saldırabiliyorlar bazıları psikopat olabiliyor
Bende de var o. Çok severim fakat yakalaşınca korkarım 🙈
123 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya ne yapacam bilmiyorum
Soran+1 yılArtık küçük çocuklarda bile var yanlarına alıp gezdiriyorlar görünce belli etmeden kendimi kenara itiyorum 😊
Soran+1 yılSiz yine iyisiniz ben yaklaşamıyorum bile 🤣 belli ettirmemeye çalışıyorum ama içimden neler oluyor neler 😊
Soran+1 yılİyimiş aslında yalnız değilim 😊
Soran+1 yılNasıl yenecez bu durumu İnan bazı yerlerde kedi bırakıyorlar serbest ordan aç kalkıyorum tekrar
Soran+1 yılKediden bende korkmuyorum ama yanıma yaklaştığında kendimi rahat hissetmiyorum mesela o an yemek yiyorsam yiyemiyorum ama senin adına sevindim 😊
Soran+1 yılAynen deniyecem bunu bir de yeğenim var diyor kedi besleyecem evde 😊
Soran+1 yılİnşallah artık bakalım
Soran+1 yılBu arada yorumlar içinde 😊
Soran+1 yılÇok iyi geldi 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılİyi geceler saolun 😊
Soran+1 yılBu arada söylemeyi unuttum tavşanlardan korkmuyorum onlara tatlı
Soran+1 yılTavşanlar tatlılar yanına gittin mi onlar kaçıyorlar 🤣
Soran+1 yılTakip isteği yabancıları kabul etmiyor musun
+1 yılHastalık değil. Korku sadece ben de uçan bütün hayvanlardan korkarım mesela kelebek dahi😁
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmamak güzel 😊
+1 yılBazı sokak hayvanları gerçekten psikolojik manyak psikopat oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni siz anladınız bir tanesi bana saldırdı İnan’ın aradan iki saat geçti yinede kendime gelmemiştim o günden beri korkuyorum Yani farklı bir duygu var
+1 yılKediler bacağıma dolandiginda istemsiz çığlık atıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılİnan’ın bana yaklaştıklarında bile nefesim kesiliyor 😊
bir kere babami bekliyodum arkadasinin ofisinin kapisinda orda da kopek vardi durduk yere bir havladi altima sictim sanki kopek degil aslan
37 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılBenimde peşime verdi bir defasında aklıma geldikçe gülüyorum 😊
Soran+1 yılAz önce bir arkadaş görüşte dedi köpek motorsikleti kovalıyordu o zannet miş ki onu kovalıyor ve kaçmaya başlamış orda bir yerden atlarken kalçasını kırmış çok güldüm gerçekten güzel oluyor böyle anılar 😊
Soran+1 yılHayatımda hiç o kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum
- +1 yıl
allah allah neden kovaladi ki benimde dayimlarin orda iki tane kopek vardi yan yanalar surekli birini cok sevdim geliyor bacagima yatiyor oyun oynuyor falan digeri de sokakta random gecen insanlara havlıyor arada bana hırlıyor salyalarini akitiyor kotu kotu bakiyor ikiside ayni yerde buyumus ama karakterleri cok farkli
Soran+1 yılİnan bilmiyorum bir baktım arkamdan bana havlıyor bir koşmaya başladım bana yetişti önümü kesmeye çalıştı ama durmadım yalnız ayaklarım her tarafım öyle bir titriyordum ki o günden beri artık kediden de korkuyorum 😊
büyüklerimiz kücük yasta köpeklerden korkuturlardi bence kücük yasta hayvan sevgisine alismadigimiz icin korkuyoruz beni 2 defa köpek isrdi yinede korkmuyorum yanina yaklasinca sevmeye alis ve korktugunu belli etme
10 Yorumla
+1 yılKucukken hayvanlardan korkacak bisey yasamissindir belki
11 Yorumla
Soran+1 yıl15 16 yaşlarındayken sokakta yürüyordum bir tane köpek havlıyordu bana doğru gelince koştum bende o da peşime verdi hayatım boyunca unutmuyorum hiç o kadar hızlı koşmamıştım yinde beni yakaladı ayağıma falan sürdü kendini ama bir şey yapmadı ben durmadım gittim ama her tarafım titriyordu
+1 yılHastalık değildir normal bir şeydir ama normal olduğu kadar gereksiz de bir şeydir
00 Yorumla
+1 yılKöpekten bende korkuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmamak güzel 👍
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılKarakteristik bir ruh hali
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani hocam
- +1 yıl
Hayvanlara bakış açısını bir karakterdir. Korkmak da sevmek de nefret etmek de.
Soran+1 yılAnladım hocam teşekkür ederim
+1 yılBen kedimle sarılıp uyuyorum
114 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam ölürüm İnan o kadar ki korkuyorum anlatınca bazıları inanmıyor ama rahat vermiyorlar bana
- +1 yıl
Kedi yemez seni masum savunmasız hayvanlar. Asıl insanlardan kork
Soran+1 yılHaha valla doğru söylüyorsun ama İnan ki elimde değil yanımda olduğu zaman yanı etrafta olduğu zaman kendimi rahat hissetmiyorum
Soran+1 yılBu arada başka nick yok muydu 😊
- +1 yıl
Bir alışsan var ya strese bire bir. Okuldannveya işten
yorgun gelip Onu görünce o mutluluk hissi herseye bedel
Soran+1 yılTavşan seviyorum aslında ama köpekler bir saldırırsa var ya mahveder
- +1 yıl
Köpek ilgilenmiyorum daha çok kedi seviyorum ama köpekler de zararin dokunmadıgı sürece zarar vermez
Soran+1 yılBelki bana inanmıyorsun ama İnan yoldan geçiyordum bana saldırdı
Soran+1 yılAma ısırmadı hakkını yemiyeyim birde ısırsaydı kötü
- +1 yıl
Bana da oldu ama illaki vardır nedeni. Ya açtır ya da biri kizdirmistir
Soran+1 yılTabi dediğin gibi bir nedeni vardır illaki ama tarif edilemeyen bir korku bırakıyorlar bilmiyorum ama farklı bir şey
Soran+1 yılAma k dinle sarılıp uyuman yanlış anlama lütfen ilerde evlendiğinde eşin kediden korkuyorsa kimi tercih edeceksin
- +1 yıl
Ya sacmalama hep kediyle yatacak değilim 🤣 o yuvasında yatar
Soran+1 yılHaha aklıma takıldı nasıl olur diye o yüzden sordum yuvasının olduğunu bilmiyorum 😊😊
Aksine köpeklere zaafım var
118 Yorumla
Soran+1 yılHiç korkmuyor musun kediler tamamda ama köpek saldırırsa
Soran+1 yılHaklısın öyleleride var geçen sene Çeşme’de oturuyordum bir arkadaşın yanı içeri bir yaşlı adam geldi peşinden bir tanede köpek adam git diyordu gitmiyordu gözlerini sahibinden ayırmıyordu bu anlamda kadınlar için aslında hani rahatsız eden biri olursa köpek korur
Soran+1 yılEvde besliyorsun ya onları kirletmiyorlar mı evi
Soran+1 yılYani demek istediğim lavabosu geldiğinde kendisi gidiyor mu
Soran+1 yılİyimiş gerçekten
Soran+1 yılAz önce görüş yapan bir arkadaş dedi yem verince teşekkür ediyorlar ayağına sürterek süper aslında
Soran+1 yılYalnız yinede Şafii’lerin dokunmaması gerekiyor
Soran+1 yılTavşanlarda tatlı
Soran+1 yılBen öyle duydum yoksa kesin bir bilgim Yok ama yarın bunu araştıracam
Soran+1 yılFarklı mezhepler var ya o açıdan değişiklik olabiliyor
+1 yılKorkmam aksine gider severim
11 Yorumla
Soran+1 yılBelli korkmaman üfoların profil resmini kullanırsan hatta onlar korkar 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen korkmuyorum kopekten
15 Yorumla
Soran+1 yılBazı kadınlar görüyorum sevip dokumuyorlar çok cesarettiler siz onlardansınız ama neden korkmuyorsunuz anlamıyorum Yani ya size saldırsa bir den nasıl kaçacaksınız ondan
Cevap sahibi+1 yılBenım kopeyım vardı bekarken kendı elımle büyüttüm 8 tane yavrusu olmustu ben küçüklüğüm den Berı severım ama esım gıle haram nedense
Soran+1 yılMaşallah
Soran+1 yılEşin şafi mezhebine mi bağlı
Cevap sahibi+1 yılEvet ya
+1 yılKedi ya da köpekten korkmak! İlginç
00 Yorumla
+1 yılFobi korku hastalık ama yenebileceğin bisey
00 Yorumla
+1 yılAynen korkuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmamak güzel 👍 bu korkuyu yenmemiz gerekiyor çabalıyorum ama zor gibi
+1 yılHayatını çok çok olumsuz etkiliyor hastalıktır
00 Yorumla
+1 yılTranvadır
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?