Selamlar. Benim montum ile sorunum var aslında şişme mont nasıl yıkanır montumun sönmesini istemiyorum. Ayrıca bir takım sönme elbette olur ama şişme mont yıkandıktan sonra nasıl şişer bu benim için çok önemli yardımcı olur musunuz?

Selamlar. Benim montum ile sorunum var aslında şişme mont nasıl yıkanır montumun sönmesini istemiyorum. Ayrıca bir takım sönme elbette olur ama şişme mont yıkandıktan sonra nasıl şişer bu benim için çok önemli yardımcı olur musunuz?
Kabarıklığın maksimum kalması ve şişme montumuzun kullanım ömrünü artırmak için belirli zamanlarda yıkamak çok önemlidir. Şimdi "şişme mont nasıl yıkanır, şişme mont yıkandıktan sonra nasıl şişer, elyaf şişme mont yıkandıktan sonra nasıl şişer, şişme mont makinede yıkanır mı ve elyaf şişme mont nasıl kabartılır" sorularınızı cevaplayayım. Benim bulduğum, araştırdığım ve uyguladığım yöntemler bunlar, size de öneririm.
Yün veya narin programda olan makinenizi soğuk yıkama seçeneğine alın.
Bunun için sizlere önereceğim birkaç püf noktam olacaktır.
1- Şişme Montunuzu Makinede YıkayınYapacağımız yöntemlerden en iyisi makinede yıkamak olacaktır. 30 dereceye atarak kısa programda yıkayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken montunuzun fermuarını kapatın ve ters çevirin. Makinenin deterjan kısmını temizleyin ve deterjanınızı o şekilde koyun. Sıvı deterjan kullanmak sizin için daha yararlı olacaktır.
2- Şişme Montunuzu Elde YıkayınElde yıkamak isterseniz de yapmanız gereken şey bir kaba ya da leğene ceketinizi makineye atacak şekle getirin. Ardından üzerine ılık su dökün ve üzerine deterjan iade ediniz. Bu şekilde 15-20 dakika bekletiniz. Bekleyen montunuzu süre dolduktan sonra alınız ve kirli suyu boşaltınız. Kaba tekrar soğuk su ilave ediniz ve montu durulayınız. Montunuzu duruladıktan sonra nazikçe sıkarak fazla suyundan kurtulunuz.
3- Kurutma İşlemine Dikkat EdinKurutma işlemi yaparken farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Bunlardan birisi eğer evinizde kurutma makineniz varsa içerisine montunuzu koyun ve tenis topları ile yıkayın. Bu sayede montunuz tekrardan şişecektir. Bir diğeri ise bir havlunun üzerine koyarak kurutunuz. Montu askıya asmamaya özen gösteriniz. Bunu yaparken de bir kaloriferin üzerene koyarak kurutabilirsiniz. Buda düzelmesi konusunda yardımcı olacaktır.
Bence özellikle bu tür hassas ve özen isteyen çamaşırları yıkarken işi en iyisine yaptırmak gerekli. Ben kendi şişme montumu Rinso #doğanıngücü serisi Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjanla yıkıyorum, mis gibi kokusu, ekonomik fiyatı ve eşsiz temizliğini size de tavsiye ederim.
Ayrıca bu konuda yardımcı olabileceğini düşündüğüm bu yazıya da bakabilirsiniz. Elyaf Şişme Mont Topaklanma Nasıl Geçer? Nasıl Düzeltilir?
İyi günler dilerim.
Aslında hassa program soğuk su ve düşük devirde yıkanır.. içinde doğal tüy var ise ama yıkadıktan sonra çok iyi havalandırman gerek..
Kürkü var bir de
Önemli değil ama dediğim gibi en düşük devir en düşük ısı... ve hassat program..
Evet
Hayır yıkanmaz topak topak olur mahvedersin elyaf ise içi birşey olmaz ama kuş tüyü kaz tüyü ise bir daha giymezsin
Of 😐
Ben yıkarım kuru temizlemeciyim aynı zamanda
Görüş
8Görüş
Mont nasıl yıkanır. ?Bunun için etiketinde yazan yıkama derecesi tercih etmeniz önemli.
Montu ters çevirerek atmak rengini ve aksesuarlarını korumak için ayrıca olağan şişme özelliğini korumak için önemlidir.
Deterjan seçiminizi renge ve kaliteye göre doğru seçmelisiniz. Bu konuda renkli şişme montunuz varsa Rinso capcanlı renkler veya siyah kömürlüğü sıvı deterjan kullanılabilir. Beyaz montunuz için ise Rinso deniz minarelleri veya limon karbonat serisi kullanabilirsiniz.
Şişme montunuzu tek olarak makinaya atıp Kurutma işlemini güneş almayan alanda rüzgardan destek alarak kurutmaya özen gösterin.
Kuş tüyü varsa kesinlikle makinaya atma çünkü tüyler bir garip oluyor çıktığında
Ben kisa programda yikiyorum
ben yıkadım kaç kere hiç bişey olmadı
kuru temizlemeye verebilirsin
Bu kız çok güzel demistin sana
😭😅😅😅korkmaya başladım ya paranoyak gibi bişeysin
Rahat bırak beniiii aaaa
O kız senmisin doğru söyle 😅
Ay korktum hayal falan görmeye de başlarsın şimdi seni engelliycem
Ne hayali beh
Ok bayyyyy
tamam peki
At makinaya yıkanır.