Numaramı Turkcell’den taşıdım Vodafone ‘a. Geçtigim günden beri şebeke sorunu var internete giremiyorum. Btk ya şikayet ettim saçma sapan komik cevap vermişler. Bende geri Turkcell’e numara taşıma talebinde bulundum. Cayma bedeli yansıtacaklarını söylüyorlar. Belgeyi yükledim orda cevapları mevcut? Sizce bu konu hakkında tüketici hakem heyetine gitsem sonuç alabilir miyim? Haklı feshi yapmış sayılır mı?
Hat taşıma yeni ise geç gitsin cayma bedeli 10 lira falandır öde derseler tüketici hakem heyetine git yok onla mı uğraşıcam dersen öde deyince ödemiyorum kolaysa gel al de. Avukat ve icra ile almak isterlerse Avukat en fazla borç kadar avukatlık ücreti alabilir 10 lira. içim de kimse uğraşmaz.
Cayma bedeli 24 tl çıkıyor ama ben 1 tl de çıksa ödemem.. Belgeyi okuyun ben keyfi nedenle feshi yapmadım. Adamlar hem hizmet veremediğini söylüyor hemde yakın dönemde plan yapmadıklarını söylüyorlar bide üstüne üstlük diyor ki paketten kullanım yapmışsın.. Ne kadar aptalca bir cevap bu ya 😊 Ulen arkadaş paketimden kullanım yapmışsam başka yere gidip yapıyorum bölgemde şebeke çekmeyince mecbur başka yete gidiyorum adam onun hesabını yapıyor salak
En İyi Cevaplar