facebookda bir müzik aletleri üreten firmanın sayfasına yorum attım bir tane mey ile bir sipsi istiyorum dedim mey dandik çıktı delikleri orantılı değil kamış tam oturmuyor aletten hiç ses çıkmıyor aradım onları sordum neden ses gelmiyor dedim oda bana sen bilmediğin için çalamadın bilen birine götür sesi dinle dedi ben test ederek gönderdim burda sesi geliyodu dedi.
mey çalmayı blen biri burda var mı bana yardımcı olabilir mi meyin resmini atarım nasıl çalabilcem hakkında bilgi almak istiyorum ilk defa çalcam yardımcı olursanız sevinirim
mey çalmayı blen biri burda var mı bana yardımcı olabilir mi meyin resmini atarım nasıl çalabilcem hakkında bilgi almak istiyorum ilk defa çalcam yardımcı olursanız sevinirim
meyi ucuza almışsın dandik bişey göndermişler
bilen birine göster bir baksınlar
çalmaya çalış ses gelir ha gayret
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
yeterince yorum gelmedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bugün aldım çok affedersiniz 500 TL ye. Ses gelmiyo. En son gözümün karardığını hatırlarım belli belirsiz ama yeni uyandım bayılmışım meğer:) Bı ses çıksa gerisi bende. Hamd olsun doğuştan müzik beynine sahibim ve her enstrümanı çalabiliyorum Gitar hariç! Lütfen bana 🎸 çalmayı öğretin. Hocamdan bilgi çalmaya meyilliyim ve buna karşılık olarak kendimi Klavyesi denenmiş ve gelişmiş durumda olan enstürmanlardan öğretirim
Ney çalınmaz üflenir.
Ney üflemek her yiğidin harcı değildir.
ney değil mey
mey satın aldım
Ha ondan işte
kardeşim ney diye bir çalgı aletide var mey diye çalgı aletide var ben mey aldım anladın mı? ney çalmak tab zor ses gelmemesi normal ama mey kolay bir çalgı diye duydum
Sen öyle san
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!