Işı dalgaya vurmayın bu devirde fala inanan kaldı mı da demeyin soru bu var mı yok mu hepsi bu.
Ben inanıyorum acil fal baktırmak gerekiyor.
Ben inanıyorum acil fal baktırmak gerekiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahve falı el falı ayak falı itinayla bakılır 5 dakikada teslim edilir bayanlarin dikkatina falcı geldi falcı.
Zaten kokudan bakılıyor ayak falı isin puf noktası orda 😂
@imperor sen kendi ayağına bak ilk önce neyse diycek lafım var da gece gece bozmiyim daha fazla seni senden daha önemli işlerim var
Azını bozma düzeltemeyiz sonra 😂😂 gene espirili gunudeyim ajsjajaj
İcim bir hos oluyor seni gordugum zaman one ayak oyle yandim Allah ım aman vur oynasın dillere diller deysin ellere hobba
@imperor sen laf atiyorsun oysa o oyle birimi daha geçen hafta degistirdi çorabını
Çok boşsunuz ve ben sizin gibi boş insanlarla uğraşamam maşallah @imperor benim paylaşımım olmasa sen de yazık kimseyle konusamicakmissin herkese benim yerime tek tek yorum yapmışsın boş insanciklar
Üzülmedimkiiii üzülmedimkii kaderimdir dedim eyeyey uzulmedimki
Senin tipinle trolleseydiniz bence daha iyi olurdu daha çok yorum gelirdi
Paylaşım yaptığımdan beri çenen kapanmıyor ona buna yorum yapıyorsun susuyorum ama sen düşmüyorsun koca karı çenesi yemissin belli senin de bir derdin var başka şeylere sataşıyorsun benim paylaşımına denk geldin ama sınırı astin malesef hadi git de başka paylaşımlarda çeneni yor sen
Arkadaşım mevzu çenemin kapanıp kapanmaması değil zaten biz trol için yorum yaptık. Bu kadar takılmanı gerektirecek bişey yok. Belki biz bir hata yapmış olabiliriz ki yapmadık burası herkese açık bir mecra ve herkes hakaret olmadığı sürece istediği yorumu yapabilir, fakat sen tipime laf ediyorsun hakaret etmeye çalışıyorsun ayıp. Allahtan senin gibi haddini bilmeyen birinin yorumuna takılacak biri değilim heleki fala inanıp fal baktırmam lazım acil diyip konu açana saygı duyacak vr lafını kale alacak hiç değilim. Al buda gerçek yorumumdu.
Yhaa slaaaqq üzdün kızı tamam mı...
Kaale almıyorsan burayı terk edebilirsin o zaman yok ayak yok şu yok bu siz kendiniz hakaret ediyorsunuz gelip burda sonra bana edebiyat yapiyosun benim paylasimimda herkese yorum yapan sensin dalgaya almaya çalışan sensin konuşma daha fazla muhatap olmiycam senin ve senin gibiler ile
La amaan boşversene istemiyosa engellerdi gorusude kaldirirdi ondada var bir milletw laf yetistirme cabasi
Ekip nabiyonz bak eig almisiZ😂😂
Gönder fincanı ya da gönderme yalan duymak istiyorsan bir iki tane salıyalım
Fal diye bir şey var zararlı tabi her anlamda
Cevap
14Cevap
İstersen senin için fal bakabilirim fakat resmin gerekli birde anne ismin gayet ciddiyim şaka yapmıyorum seni şaşırta bilirim fakat resim şart!
Nasıl olucak yani
Burdan oluyor
Bana bakar mısın
Falı ne yapacaksın çok değerli öngörüleri olan insanlar var ve bir tanesinden sürekli her konuda destek alıyorum hayatımdaki tüm sorunlar adına..
Kim ki o
Mesut bey adında bir medyum Bursa da..
Ücretli mi peki ben bursada değilim bir fe
Ücretlimi derken? Bu insanın mesleği bu.. Sabah uyandığında bugün kaç kişinin hayatına olumlu anlamda dokunayım diye uyanmıyordur eminim.. Bunu şöyle düşünün ne kadar sorununuz var şse size ne kadar zaman ayırması gerekiyorsa o kadar ücreti olur diye düşünün.. Aynı şehirde olmanıza gerek yok gitmenize de gerek yok. Bursa da olsaydınız tabiki gitmeniz görmeniz daha rahatlatıcı olurdu ama değilseniz telefonda anlatın probleminizi festek almak istediğiniz sorununuzu..
Ücreti ne kadar anlaminda sormuştum ben
Bunu kendisine sormalısınız. Çünkü sorun nedir bilmiyorum..
Bacak kılı falı ile 10 seneden çok yaşayıp yaşayamayacağını görebiliyorum. Lakin ücretim 500 mark
Hem bedavadan fal baktirican hem de isi dalgaya almayin diyorsun madem bu kadsr ciddi git uzamnindan baktir
Bu devirde fala inanan kaldı mı yaa? (!)
😂😂
el falına bakarım hemen karar verrsen
Evet baktırmak istiyorum
ok takip at ya da mesaj
Mesaj attım
Sana takip atıyorum yaz bana :)
Bana bakar mısın lütfennn
fal bakan değil o enayilere bakandır.
El falı var play googlede
Kahve mi
Kahve ya da el farketmez
Kavhe bakarım da elden pek anlamam