Upuzun surat vasat tiple türkiyede modellik yapıyor.
Sizce de yetersiz değil mi?

şöyle diyim ne modeli hani kıyafet falansa pek önemi yok çünkü yüzü değil vücut çekiliyo ama diğer türlüyse demekki arada tanıdıklar vardır
iyide suratını giydirmiyorlar. hem tr de model olupta kaç tane yakışıklı erkek var ki. analar yakışıklı erkek doğuruyor muki
Benim canım annecim doğurdu 😠
profildekini mi
Evet?
Modelliği suratıyla yaptığını sanmıyorum erkekler için de makyaj var, vücut önemli :)
Modelse yakışıklı olmalı. Aynı boy bende de var gidiyim model oluyum o zaman. İyice ayaklara düşmüş..
O kadar yıl eğitim aldım. Modellik yapıp yıllarımı çöpe atamam. O zaman niye okuduk. Gider bu cahiller gibi sağa sola koştururdum
Sen beğenmişsin? Laf o yüzden buralara geldi
Cevap
0Cevap
Model olmak için güzel olmak gerekmiyor bence. Boy, duruş, kıyafeti taşıma daha önemli kriterler. :)
Fotondaki kadın kim
Burda fizik onemli, yuz degil. Yani kiyafet diyorum, vucut diyorum. Makeup modeli degil bu.
Modelse yakışıklı olmalı. Aynı boy bende de var gidiyim model oluyum o zaman. İyice ayaklara düşmüş..
kıskanmayalım:) aynı açıdan sen nasıl görünürsğn acaba😂 ayrıca modelllik vücutla yapılıyor
Modellikte tipe bakıyolar mı ki
Boy pos olsun tamam :d
Çoğu modeli beğenmiyorum şahsen
Doğrudur araştırmadım pek
Dışarda bundan iyisi dolu
Ben her zaman "tipsiz" ilan edilirim, boktan adamların adı dünya yakışıklısı olur. Ben sürekli kötülenirim, bunlar "ayy çok tatlıı" olur
Gidecem lan bu ülkeden.. Kıymetimi dışardakiler bilir
Burda söz konusu sen değilsin ki. Ama açık olmak gerekirse sen bu çocuktan daha iyisin:)
Yok yok iğrenç bir tipim var. Ağzım yamuk gözüm yamuk görmüyor musun
Şu b*ktan sitede bile bana bunu dikte etmeye çalışıyorlar. NANKÖR KÖPEKLER !
Ondan sonra türk kızlarından niye nefret ediyosun.
Beni aşağı çekmeye çalıştıkları için. Beni kötüledikleri için. Hakkım yeniliyor ve burda adaletsizlik var.
2 dizide oynasam hepsi kapımda köpek olur. Adım gibi eminim
Bence bu sitede kızların dış görünüşünden dolayı kötü paylaşımlar yaptığın için seni aşağı çekmek istiyorlar, boşver takma.
Sağol canım hakkımı teslim ettiğin için
İnsan gibi konuşan kimseye kötü davranmam. Şekil a
İkinci cümlen ile 'aynı ben'sin.
Bana benzeyen kadınları severim😂
Hmm:))
Foto cekimi hatali o yuzden surati uzun durmuş
Gözleri çok güzel burnuda bence kötü degil
Kötü bir tipi yok. Mankenlerde vücut önemli
adam gayet yakisikli kim. bu
Fizik var çünkü.
tip yakışıklı mı sence
Yüzü ile değil fiziği ile yapıyo