Babaannemin bedduasindan korkuyorum?

Bizim bir babaannemiz var Allah düşmanımın başına vermesin. Herkesin arkasindan konuşur olmayan şeyleri bile olmuş gibi anlatır laf taşır zamaninda büyü muskaylada cok uğraşmış. Bir surati var Allah günah yazmasın gudubet gibi. Söyle bisey varki bu kadın kime beddua etse ertesi güne tutuyor. Halami hic sevmez kendi kızını yani. Hep uğraşır bir dediğine hayir desin hemen beddua eder. Halama bir kere beddua etti oğlu gecesine cok büyük bir kaza geçirdi 2 yıldır yataga bağımlı. Bundan 5 6 ay öncede gene sacma sapan biseye kizdi beddua etti küçük oğluna kaza kurşunu geldi ölümden döndü. Dün halamla konusuyoduk, annem çağırdı misafiri varmış gel yemek yap dedi ama gidemedim dedi. Çünkü oğlu yatalak oldu onunla ilgileniyo. Babaannem gene beddua etmiş. Eniştem kaza gecirmis yeni duyduk araba pert olmus cok şükür hayatta ama ölmemis. Bunların hepsinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar pis bir kadinin allah neden duasini kabul ediyor. Yemin ederim korkuyorum artik bizede kafayi takar diye. bir kere demişti sakın benim kalbimi kirmayin ben bir insana bakinca icindeki bagirsaklari bile görüyorum diyo. Sanarsin evliya olmuş gudubet kari. Sizce kotu bir insanin bedduasi neden tutar ve bundan nasil korunabiliriz?
Babaannemin bedduasindan korkuyorum?