Bir Kız Çoçugu Gibi Yetiştirildim Ve Kadın Gibi Hissediyorum?

kadın gibi hissediyorum kendimi bir kız çocuğu gibi yetiştirildim ve büyüdükçe tarzım kadınsı olmaya başladı yani kadın gözlükleri kadın fular ve pembe renkler ağırlıklı tercih ediyor olmam makyaj yapıyorum ileride meslek olarak düşünüyorum bu yüzden yapıyorum kendıme makyaj eskiden elbise giymek isterdim şimdi istemiyorum bir çok şey degıstı gibi ama yapamıyorum ben normal bir erkek gibi davranmıyorum çünkü sesim ince dışardan bakan bir insan eşcinsel mi acaba diye düşünmeden top bu diyordur illakı çok tepkı aldık okul yıllardımda top ‘ karı kılıklı ‘ kız ‘ karı vs bunun gibi çok tepki aldım ama ben eşcinsel değilim sadece yetiştirmeden kaynaklanan bir şey ki kızlar dan duygusal olarak hoşlanıyorum ama asla cinselık olarak bakmam bakmta istemem ben bebeken diğer çocuklar gibi arabam yoktu oyuncak bez bebegım vardı ablamın çarşaftan bez parçasından yaptığı Bebek gözleri ipten ve ağızı ipten di ve ablamın eskılerı ile büyüyen bir erkek bebektım durumumuz yokmuş ozmanlar ama bazen çantamı koluma takıp gözlüğümüde takıp gezmek istiyorum bu benim Ya demek istiyorum ama cesaret edemiyor um benim gibi erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen kötü yorumlar yapmayın sizinde çocuklarınız olucak elbette ben bu hayatı seçmedım?
Bir Kız Çoçugu Gibi Yetiştirildim Ve Kadın Gibi Hissediyorum?