Eltimi hiç sevmiyorum?

Eltime evlenmeden önce ve evlendikten sonra ısınamadım arkadaşlar çünkü eşime karşı yakın tavrı benim hoşuma gitmemişti. örneğin evlenmeden önce eşimi arardı abi şu lazım gelirken aır mısın bu lazım alır mısın. bana sorardı abimin sevdiği tatlıyı biliyor musun benden tatlı istemişti tatlı yapacağım. yok işte bebeğin olunca çok şanslısın çünkü benim çocukları o ilk kucağına almıştır. hatta şimdi ben ilk bebeğime o dördüncüye hamile arkadaşlar aynı zamanda hamile kaldık siz düşünün evlendikten sonra eşimle hasta olduk eşimi aradı nasılsın abi işte eşin nasıl ıhlamur yapayım size diye. daha 3 çocuğuna bakamıyo gelmiş eşimi arıyo. insan beni arar değil mi olması gerekn bu. ayrıca benden de 6 yaş büyük daha bir sürü şey hepsini buraya yazamıyorum. geçen gün kayınvalideme gittik yemeğe baktım eşimi o arıyo anneme ulaşamadım da siz oradamısınız. ya benim eşim annesiyle mi yaşıyoki sen onu arayabiliyosun birde soracağı şey çok önemli birşey olsa gam yemem eşime dün seni araması sence normalmiydi dedim başladı o benim yengem sen neden böyle yapıyosun demeye sevmiyorum dedim. sonra ben bir yengemi arayım dedi gülerek ve inat eder gibii yanımda yengesini aradı arkadaşlar yeğenini sormak için ben bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. inatla evlilik yürür mü?
Eltimi hiç sevmiyorum?