Bir kızda en sevdiğiniz saç modeli nedir?
Mesela yandan örgü, dağınık topuz gibi.. siz en çok hangisini beğeniyorsunuz? (yakışması kaydıyla)
Mesela yandan örgü, dağınık topuz gibi.. siz en çok hangisini beğeniyorsunuz? (yakışması kaydıyla)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir kızda sevdiğim şey ne zaman saçı şusu busu olursa...
terk etmek vakti gelmiştir o an o gemiyi...
bir kızda huzur iyi durur... tebessüm yakışır... bir sarılırsın... içine çektiğin şeyin nefes olduğunu anlarsın...
bir kızın gözüne baktığında başka bir şey geliyorsa aklına, başka birşey görüyorsan... hiç bakma...
bir kızın elini uzattığında tutmasını sev... kokladığında kokusu "işte o kokuyor" olsun... aklına o gelince gözünden süzülmüyorsa iki damla yaş...
boş ver...
saçını dağıt gitsin...
gönülden katılıyorum :)
teşekkür ederim güzel yürekli dostlarım... çok iyisiniz... içimden geldi paylaştım... beğenmeniz beni mutlu etti.
Yüz şekline baglı bencee modell cok ama yakısıyor mu yakısmıyor mu bu önemli.
hep duz kullanırım.maşa yapmaya gozum yemıyo yanı okdr sacı.
Cevap
20Cevap
Bir ara okuduğum bir araştırmaya göre dalgalı ve kıvırcık saç çoğu erkek tarafından düz saça tercih ediliyormuş. Erkekler topuz da pek sevmez, mükemmel şekilde toplanmış bir topuz biraz itici bile gelebilir. Bu pek yardımcı olmamış olabilir ama en azından bir iki şey eledik. :) Kızıl saç sevenlerin sayısı bayağı artmış durumda. Çekik gözlü kızları sevenler de iki yandan bağlanmış saçı hoş buluyor. Çok fazla olasılık var ama madem kişisel zevkleri tartışıyoruz; ben bir kız kendisine yakıştırabildikten sonra her saçı severim(çok kısa ve aşırı yapay renkler haricinde).
kısa sarı küt şekli özellikle
link
asıl sana ıyyyyk
link
link
Genelde uzun dalgalı, kıvırcık olanlar çok hoşuma gidiyor. Dümdüz saçlardan hiç hoşlanmam saç dediğin dans etmeli :D
:D evet biliyorum düz olduğunu düzlerde o tipi sevdiğimi yazmamışım :D
Uzun düz ve hafif dağınık.
Bazen de at kuyruğu çok hoşuma gidiyor ama bunu yapan yetişkin kadın kalmadı. :)
yuzune göre degısıyor mesela kucuk yuzlu bır kızsa böyle kısacık erkek gıbı sacları olunca cok tatlı oluyor veya uzun ama dumduz bır sac olacak ;)
her kıza göre değişir o duruma göre hepsi en beğendiğim kategorisinde olabilir
yakışana yandan örgü,dağınık,topuzda yakışıyor bence. ama ben een çok dağınık seviyorum daha sexi oluyor :)
uzun sarı saç. kumral. ortadan ayırık. hadise gibi yani fazla yormayım.
kısa ve siyah saçlı kadınlar birde kızıl saçlı kadınlar bana cok seks geliyo. ama en güzeli siyah veya kızıl uzun saçlar fönlü..
iri maşalanmış doğal görünümlü açık saç
Dalgalı,uzun saçlar hoş bence
at kuyruğu yada düz fönlü saç
Önleri toplanmak şartıyla açık saç çok iyi :))
at kuyrugu ve topuz dagınık gıbı ama of dıyorum :)
Dağınık ve uzun olması
Doğal dalgalı saç en güzeli.
uzun ve dağınık dogal durmalıı
ben perçemlere bayılırım çok tatlı geliyor bana.
Dağınık ve kısa olması
Örgu modellerı çok hoş.
Uzun ve kızıl renkli...
Bob ve sekileri...
fönlü yada maşalı.
Küt.
Kel kız candır can
Zeytinin saç modeli.
düz kızıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar